Şimdi Ara

geometrisi sıfır olan bir ea nereden, nasıl başlamalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
1.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar eacıyım, matematik seviyem var ama geometri sıfır, sizin öneriniz ne olur, kenan karayı herkes önerdi ama bazı arkadaşalr sayısal için iyi diyorlar, sizce nasıl bir çalışma yapmalıyım, hangi kitapları almalıyım

• Geometrinin sayısal eşit ağırlık ne farkı var kardeşim iki bölüm de ayni matematiği çözmüyor mu 😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TsLee

Geometrinin sayısal eşit ağırlık ne farkı var kardeşim iki bölüm de ayni matematiği çözmüyor mu 😂
    hocam evet haklısınız, ben kendimi biraz yanlış ifade ettim. eacılar genelde geometride çok sıkıntı çekiyor, kolay kolay yapamıyoruz, o yüzden kolay bir şekilde anlatan kitap, youtube kanalı öneriniz varsa çok memnun kalırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: TsLee

Geometrinin sayısal eşit ağırlık ne farkı var kardeşim iki bölüm de ayni matematiği çözmüyor mu 😂
    ea olunca galiba daha baskın sıfır oluyor :D

kenan kara'dan dinle yanında karekök 0 geo'da çözebilirsin birey b'de çözebilirsin biraz zorlanırsın ama bence zorlanmak önemli en sona da acil çözersin zamana yay geo zaman isteyen bir ders ve düzenli olarak çalış min haftanın 5 günü geo bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeometriciÇocuk -- 8 Temmuz 2019; 21:51:54 >
  • Kenan Kara'nın ilk videosundan başlayıp düzenli biçimde konuları bitir hocam. Soruları izlerken bolca kağıt kalem kullanıp kendin de çöz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeometriciÇocuk

ea olunca galiba daha baskın sıfır oluyor :D

kenan kara'dan dinle yanında karekök 0 geo'da çözebilirsin birey b'de çözebilirsin biraz zorlanırsın ama bence zorlanmak önemli en sona da acil çözersin zamana yay geo zaman isteyen bir ders ve düzenli olarak çalış min haftanın 5 günü geo bak

Alıntıları Göster
    dinle bu adamı.

kenan kara ağır gelirse metin hocam'ı öneririm, en baştan alıyor. pdfleri çıkart çalış. kitap olarak da arkadaşın yazdıklarını sırayla çözersen güzel ilerlersin

• kesinlikle kenan karayı bırakma derim zor bir analatımı yok zaten bakış açını değiştirir iyi taktik verir oldu ki hiç ondan gidemedin metin hocada iyidir ama ben ayt karekök s.b çöz yapamdığını kenan karadan izle derim sonuna kadar sonuçta ea sın lazım olacak netler ben böyle gidiyorum tasdiklenmiş bir yoldur geo için hocayı bilmeyen ve izlemeyenler kayıptadır.(kareköke cesaret edemiyorsan şuan için bry b ile yol katedebilirsin ama karekökde !ayt sinde! sağlam kaliteli sorular mevcuttur bence özellikle de mfler bakmalıdır.)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu arada geometri karekök 0 çok ta 0 bir kaynak değil hanerin olsun onun yerine bry b daha mantıklı bana göre memnun olan çok
  • takip
  • geometrisi sıfır olan biri için kenan karadan ziyade metin hocam + birey b daha iyi gider. üstüne acil + acilin kenan karadan çözümleri ile devam edilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.