Şimdi Ara

Geometri Kitap Önerisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler geometri'm aşırı kötü. çok az bilgim var ygs denemelerinde bile 2-3 net yapabiliyorum max. , elimde ki kitapları açıyorum çözmeye çalışıyorum 1 boş 2 boş 3 boş olmuyor öyle .
    Soruları kolaydan zora giden , çözümlü veya pratik yolunu falan gösteren bana geometri temeli attıracak bir kitap almak istiyorum , hangi yayını önerirsiniz ?

• hocam karekök geometri 0 al gayet güzel öğrenirsin birde dershanenin filan kaynağı olursa yanında baya işini görür
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramiskalkan

hocam karekök geometri 0 al gayet güzel öğrenirsin birde dershanenin filan kaynağı olursa yanında baya işini görür

Tam diyeceğimi demişsin arkadaşımda vardı mükemmel bi kitap bende onu alıcam en kısa zamanda aynı dertten muzdaripim:) kesinlikle karekök geometri 0 al uğraş yaparsın
  • Dersanede hocayla konuştum sonuç yayınları ve ekseni önerdi. sonuç'a millet aşırı kolay falan diyor çok basit sorular çıkıyormuş o kadar da basite gerek yok sanırım . eksen yayınları geometri kitabı olan var mı ? sorularda ipuçları vs veriyormuş sorular kolaydan zora doğru gidiyormuş falan tavsiye ediyor musunuz ?
  • Sonuç yayınları fena değil öyle aşırı kolay falan değil biraz sallamislar sanırım ben sana soyle diyim geçen sene neredeyse hiç yapamazken şimdi neredeyse gelen soruların tamamını çözebilecek hale geldim kolay geometri kullandım kuralları iyice öğretiyor sonra güvenderin soru bankasıni al sonra fem simetri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ................Beşiktaş.............
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kitap Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Birey B al çok kolay
  • geçen sene ben de aynı durumdaydım. kolay geometri diye bi kitap var güvenderin galiba, onu çözmüştüm. üstüne simetrinin 1. kitabını çözdüm(simetride sadece üçgenler var). biraz da sağdan soldan üçgen testleri. dün lys denemesine girdim. 21 netim var 6-7 boş analitikten 2 boş çember-daireden. sınava kadar fulle yakın yaparım bi aksilik olmazsa. yani basit bişey olsun dersen kolay geometri hakkaten işini görür. sonrası sana kalıyo. ama üçgenleri halledince geometri kolay.

kitap çözümlü değil ama burdan paylaşırsın yapamadığın soruları bakarız. ama uğraşırsan çözebilirsin bütün soruları, uğraştıkça da daha iyi yaparsın hacıbaba. kolay gelsin

Orijinalden alıntı: WhitEagleCarsi

Sonuç yayınları fena değil öyle aşırı kolay falan değil biraz sallamislar sanırım ben sana soyle diyim geçen sene neredeyse hiç yapamazken şimdi neredeyse gelen soruların tamamını çözebilecek hale geldim kolay geometri kullandım kuralları iyice öğretiyor sonra güvenderin soru bankasıni al sonra fem simetri

siz sonuç mu çözdünüz ? sonucu öneriyorsunuz yani ? birde sınava çok vakit kalmadı diğer derslerde var . sizce güvender kolay geo yumu alayım yoksa sonucu mu ? yani birisiyle temeli atıp sonra normal/zor sorulara giriş yapıcam 2 ayrı kolay kitapla vakit kaybetmemek için.

Orijinalden alıntı: Tam_Türk

Birey B al çok kolay

yazık la adama tam sınav arifesinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robb Stark

quote:

Orijinalden alıntı: WhitEagleCarsi

Sonuç yayınları fena değil öyle aşırı kolay falan değil biraz sallamislar sanırım ben sana soyle diyim geçen sene neredeyse hiç yapamazken şimdi neredeyse gelen soruların tamamını çözebilecek hale geldim kolay geometri kullandım kuralları iyice öğretiyor sonra güvenderin soru bankasıni al sonra fem simetri

siz sonuç mu çözdünüz ? sonucu öneriyorsunuz yani ? birde sınava çok vakit kalmadı diğer derslerde var . sizce güvender kolay geo yumu alayım yoksa sonucu mu ? yani birisiyle temeli atıp sonra normal/zor sorulara giriş yapıcam 2 ayrı kolay kitapla vakit kaybetmemek için.

Yok kardeşim ben kolay geometri güvender çözdüm arkadaşlarım var sonuç çözen onun için konuyu kuralları iyi öğretiyor dediler baktım aynen de dedikleri gibi seçim sana kalmış bir kolay kitap al önce sonra orta zaman kalırsa da zor u alırsın
    ................Beşiktaş.............

• tavsiyem;esen ygs-lys al ardindan birey a ve b'yi bitir sinava kadar iyi duruma gelirsin
  • beyler sonuç yayınlarını aldım. hızla çözüyorum ama gerçekten sorular hani zorlayacak derecede değil sadece temel atıyor. beğendim tabi kitabı eksiklerimi giderdiğimi düşünüyorum şimdi de düzgün bir test kitabı alıcam bakalım kitap işe yarıyor mu ama ne alayım sizce ? soruları aşırı zor olmayan normal bir kitap önerir misiniz ?
  • Yeşilırmak'ın yayıncılık yaptığı dönemde çıkardığı bi Geometri kitabı var konu anlatımlı. Hayatımda gördüğüm en yararlı geometri kitabı. Önce konuyu anlatıyor, sonra kavratıyor, sonra alıştırma testleriyle oturtuyor, en sonunda geliştirme testleriyle görme yeteneğini geliştiriyor. "Meraklısına Özel" başlığı altında toplanmış sorular da var ki bunlar gerçekten çok zor sorular.
    Ama kitap malesef artık basılmıyor, bende 2007 basımı var, dershanedeki geometricimiz dershanede yetkili bi hoca olduğundan depodan getirtmişti. Bulabilirsen mutlaka ama mutlaka al derim.
    http://ogrensen.wordpress.com/2013/05/19/geometri-kitap-satin-al/
    Ücretsiz matematik derslerime de aşağıdaki linkten ulaşabilirsin.
    http://www.ogrensen.com/
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.