< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Geometri kimden dinlenir?

-
-
bence geoda konu anlatımından çok senin soru çözmen önemli
o yüzden nereden rahat ediyorsan ordan devam et
-
Hocam haklısın. Eyüp B. nin geometri kısmı hakkında ne düşünüyorsun? Videolar 2019-2020 arasında çekilmiş. Şu an kullanılabilecek bir konu anlatım mıdır?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
metin hocam olabilir, merkeze teğet olabilir, eyüp boncuk olabilir
-
Bakacağım hocam teşekkürler.
hocam mezun senemdeyim, geçen sene kenan karadan az biraz izlemiştim ama bana göre değildi forumda konusunu da açtım.
kenan kara bana göre değilsen Eyüp B'ye bakabilirsin, şuan beni gayet tatmin ediyor. soru çözümleri ile birlikte gayet iyi bir playlist. halen güncel..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam yorumun benim için çok değerli teşekkür ederim. Valla Kenan Kara için kötü diyemem de niyeyse anlatımına ısınamadım. Çözdüğü soruları kendi mi hazırlıyor emin değilim mantığa yatmayan bir Türkçe kullanılmış. Yani okuduğumu anlamada pek sıkıntı yaşamam ama birkaç soruda bir sadece Türkçe kullanımından kaynaklı soruda tıkanıyorum. Soruyu görür görmez önce ben çözmeyi deniyorum. Bir yerde takılırsam çözümü açıp adım adım takip edince asıl bahsetmek istediği şeyi kendi ağzından duyduğumda anlıyorum. Sorunun net olması gerekir. Soruda yapılan açıklama ile çözümde kullandığı yol tutarlı değil. Ya ben Türkçe bilmiyorum ya da Kenan Hoca bilmiyor üzgünüm. Yine de işini seven biri belli oluyor hakkını yemeyeyim ama soruları kafada belirsizlik bırakmadan ifade etmesi gerekirdi. Yanlış da düşünüyor olabilirim yine öznel bir yorum yapayım haksızlık olmasın.
-
hocam videonun çekildigi tarih bence önemli degil eger anlatım hoşunuza giderse izleyin
sonrasında soru çözmeniz önemli
kenan karanın sorularını çözüp sadece anlamadıgın sorulara da bakabilirsin
ben 11deyken geomun rezil oldugunu fark edip günde bir iki testle devam ettim konu bakmadım hiç 12 ve mezunda oturup soru çözmedim iki sene de 19/20 geldi
-
Haklısın hocam. Eyüp B. konu anlatımı ile devam edip mümkün olduğu kadar bireysel soru çözmeye gayret göstereceğim. Teşekkürler.
-
hocam bende ilk ken06'dan dinliyordum ama hem pek anlamıyordum hemde kendim soru çözemiyordum. sonra eyüp b.'den dinlemeye başladım ve hem anlamaya hemde soru çözebilmeye başlamıştım. eyüp b öneririm
-
Eyvallah hocam sağ olasın.
hocam anlayan illaki vardır kenan hocadan, başlık açtım 5-6 kişi falan kenan kara iyidir yazdı. birkaç arkadas da Eyüp B önerdi, benim geçen yıldan kalan bir kenan kara ön yargım var o yüzden pek anlayamıyorum kenan hocadan.
Eyüp hoca dediğim gibi suanlik gayet yeterli duruyor, iyi çalışmalar
Teşekkür ederim hocam.
-
eyüp b'den başka kimseden dinlenmez
-
Kenan komutan iyidir çoğu soru tipini gösteriyor, konu anlatımında eksik bir nokta da bırakmıyor. Bu seneninki hoşuna gitmediyse geçmiş senelerdeki playlist'i izleyebilirsin. Yok illaki başka birisinden dersen Eyüp B de olur 2018 sonrasında çekilen tüm videoları izleyebilirsin, çünkü müfredat 2018 de güncellendi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LactobacillusAptalius -- 15 Ağustos 2023; 21:33:22 >
Nurtac hocaya bi bakin kesinlikle
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X