Şimdi Ara

Geometri için yardımedin ya :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Simetri lys kitabından çalışıyorum mat +30 geliyor ama geo sıkıntı çogu soruyu çözemiyorum hocalara geldikten çembere kadar geldimde begenmedin bikdiginiz baska hoca varmı cok hızlı bırsekılde nasıl calısmalıyım 1 hafta sonra tum konularım bıtecek hersey bı geo ygs lys felsefe ygs kalıyor
    geometri için zaman lazım çoktan baslamaya nıyetim vardıda adamakıllı kitaptan calısmadım sizce sadece geo yuklensem diger dersler gibi olurmu yoksa belirli aralıklarlamı çözeyim??
    ulan geometrinin katsayısını niye arttırıyorsun gavat 2 seneye fizik kimya biyolojiyide aynı katsayıda yaparlar bunlar

• şenol hoca temelden kasıyor ilk orddan dinle sonra hocalara geldikten dinlersin. ben hocalara geldik kanalının üstüne tanımam
  • Bende ikisinide sevmem :D anladıgım hoca olursa çok verim alıyorum ama bu ikisi zaman kaybı yararır bana yinede sagol dostum
  • ibrahim.h2182 İ kullanıcısına yanıt
    Teknofemden dinle istersen fazla soru çözülüyor orda. Ama hoca her an uyuyacakmış gibi anlatıyor acayip ruhsuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • :DddD hızlandırırım ya

aslında pek zor çıkmıyor ama önemi artınca fazla net yapmak gerekiyor ulan ösym
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Paragraf için taktik var mı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.