Şimdi Ara

Geometri icin ozel ders?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. Sadece Geometri icin ozel ders almak mantikli mi? 2, 2,5 saati 150 Tl, ve 25 ders toplamda, sizce bunun yerine Behzat Rasuli dinlesem daha mi iyi olur? Mezunum. Dershane yok, hicbir sey yok, full evdeyim ve 3. Sene mezunuyum, gecen sene de dershaneye gitmedim. Gecen sene de sadece son iki ay Lys icin 25 ders almistim. Sadece Lys Mat icin. Ama Geometri kalmisti. Sizce ozel ders mi, Behzat mi, ya da ozel ders almayi gerektirir mi Geometri?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam geometri bence özel ders ile olacak iş değil gibi. Kim olursa olsun adam sana kuralları söyleyecek sadece. Uğraşmak gerekiyor bence geometride

• quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

Hocam geometri bence özel ders ile olacak iş değil gibi. Kim olursa olsun adam sana kuralları söyleyecek sadece. Uğraşmak gerekiyor bence geometride

Sorulari cozecek kendi yontemleriyle. Gorus acisi gosterecek.

• Up

• Hocam ben haftada 2 saat özel ders alıyordum geometriden eğer reis dediğimiz adamlardan bulucaksan ince ayrıntıyı görecek çekirdek çitler gibi soru çözecek o zaman kaçırma. Benim gittiğim adam alıyordu eis föylerini önüne tek tek okuyordu basit basit testleri çözüyordu geri kalanları ödev. Şuan nejdet kirpi ile ilerliyorum daha memnunum çok güzel soruları çözüyor. Keşke tüm geometriyi tamamlasaydı reis. Onun yerine ben olsam fizikten ders alırım. Behzata güvenme behzat kaf 1 geodan parayı vurdu şimdi tatile çıkar 1 2 senesi var geoların tamamlanması için bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: bllhlskr

Hocam ben haftada 2 saat özel ders alıyordum geometriden eğer reis dediğimiz adamlardan bulucaksan ince ayrıntıyı görecek çekirdek çitler gibi soru çözecek o zaman kaçırma. Benim gittiğim adam alıyordu eis föylerini önüne tek tek okuyordu basit basit testleri çözüyordu geri kalanları ödev. Şuan nejdet kirpi ile ilerliyorum daha memnunum çok güzel soruları çözüyor. Keşke tüm geometriyi tamamlasaydı reis. Onun yerine ben olsam fizikten ders alırım. Behzata güvenme behzat kaf 1 geodan parayı vurdu şimdi tatile çıkar 1 2 senesi var geoların tamamlanması için bence.

Behzat'in Geometrisi tam degil mi? Nejdet Kirpi ucretli mi ve ne kadar?

• Zordurumsinyali kullanıcısına yanıt
    Behzat 3 konuyu çıkardı sadece oda en basit konular. Nejdetin sitesine gir bak hıcam ne kadar googledan bu kadar basit bir şekilde bulabileceğiniz şey için forumdan cevap beklemek acayipmiş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben alıyorum faydalı oluyor!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: bllhlskr

Behzat 3 konuyu çıkardı sadece oda en basit konular. Nejdetin sitesine gir bak hıcam ne kadar googledan bu kadar basit bir şekilde bulabileceğiniz şey için forumdan cevap beklemek acayipmiş

Elimde soru cozum grubundan bi arkadasin attigi Behzat'in tum seyleri var. 7 konu var, arkadasim digerlerini alamadigini soyledi de, o yuzden sordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ch0pin

Ben alıyorum faydalı oluyor!!!

Ozel ders mi, Behzat mi?

• Nejdet tekin kullan 2-3 özel ders fiyatına geoyu hallet

• quote:

Orijinalden alıntı: Zordurumsinyali

quote:

Orijinalden alıntı: Ch0pin

Ben alıyorum faydalı oluyor!!!

Ozel ders mi, Behzat mi?

Özel ders!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C5852A8F -- 19 Eylül 2017; 18:10:3 >
  • ünlem koyan çılgın geçenlerde ne konusu açmıştın sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: helixSNAA

Nejdet tekin kullan 2-3 özel ders fiyatına geoyu hallet

450 lira yani, kesin cozum mu?

nejdet ve tekin kesmesse seni üstüne kampas'ın geosunu kas ben gecen sene youtube'daki videolarını izlemiştim on numara paralı olunca daha iyi iş cıkarmıstırhttp://matakademiozel.net/paketler nejdet tekin üstünede sblerden soru çözsen iyi olur belliki maddi durumun iyi üstünede kampas kasarsan olur bişiler herhlade
    450 ney lan 100 lira tutar en fazla internettedersten nejdetin üçgenleri al sonra tekinhocanın sitesinden devam et nejdetin tam degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: helixSNAA

450 ney lan 100 lira tutar en fazla internettedersten nejdetin üçgenleri al sonra tekinhocanın sitesinden devam et nejdetin tam degil

Herkes farkli bi sey onerdi su anda. adam 3 ozel ders parasi dedi, bende 150.3 yaptim, o yuzden 450 oldu. Zaten hocamla soyle anlastik, ben kendi basima butun Geometriye bakip, o yapamadigim, zorlayici olan sorularin taktigine deginecek. 10 derse indirdik seyimizi.

Nejdet 3 tl 100 soru cözüyor neredeyse her başlıktan , sen bilirsin hocan iyiyse birebir herzaman daha iyidir tabii

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.