Şimdi Ara

DUS/TUS dersane fiyatlari ne kadar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
7.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ozellikle Dusdata , tusdata hakkında bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dt.Azim -- 23 Ağustos 2021; 18:0:29 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

DUS/TUS Dersane Fiyatları

DUS (Tıpta Uzmanlık Sınavı) ve TUS (Tıpta Uzmanlık Sınavı) sınavlarına hazırlık için dersane fiyatları, seçtiğin dersaneye ve programa bağlı olarak değişebilir.

DUS/TUS Dershane Fiyatlarını Etkileyen Faktörler:

• Dersanenin Prestiji: Daha iyi tanınan ve başarılı bir sicile sahip olan dersaneler genellikle daha yüksek fiyatlar talep eder.
    • Programın Uzunluğu: Tam zamanlı programlar, yarı zamanlı programlara göre daha pahalıdır.
    • Konum: Büyük şehirlerdeki dersaneler, daha küçük şehirlerdeki dersanelere göre daha yüksek fiyatlar talep edebilir.
    • Öğretim Kadrosu: Deneyimli ve nitelikli öğretim üyelerine sahip olan dersaneler, daha yüksek fiyatlar talep edebilir.
    • Kurs Süresi: Daha uzun süreli kurslar, daha kısa süreli kurslara göre daha pahalıdır.

Yaklaşık Fiyat Aralıkları:

• Tusdata Dershane Fiyatları 2022: 15.000 TL - 30.000 TL
    • DUSDATA Dersane Fiyatları: 12.000 TL - 25.000 TL
    • TuSEM Dershane Fiyatları: 10.000 TL - 22.000 TL

Önemli Uyarılar:

• Bu fiyat aralıkları ortalama değerlerdir ve bireysel dersanelerin fiyatlandırması değişebilir.
    • Fiyatlara genellikle sınav materyalleri, deneme sınavları ve ek kaynaklar dahil değildir.
    • Kayıt yaptırmadan önce farklı dersanelerin fiyatlarını ve programlarını iyice araştırmanızı öneririz.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Up
  • Dişte de ortalama kasınca dus dershaneleri indirim veriyorlar değil mi?
  • Bjorn Ironside kullanıcısına yanıt
    Evet
  • tusdata 30k diye biliyorum

• şu an 30bin tl ortalama

• Up ben de merak ediyorum dus için dustime ne kadar mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ribozomal Rna -- 23 Ağustos 2021; 18:57:21 >
  • 30-40 arası değişir ama benim arkadaş yüksek ort yapmıştı o yüzden dershaneye beleşe getirmişti yani dershaneler burs gibi bir şey veriyor galiba
  • Tusdata şuan çok pahalı. Özellikle bu sene aşırı zamlandı. 2019 da 18 binken şuan 30 bin küsür. Bu kocaeli fiyatı. İstanbulda 30 u geçiyor arkadaşlar ve bursu çok az kişiye veriyorlar. Döneminizin ilk3ü iseniz belli bi miktar burs oluyor tamamen bedava değil. 80 üstü ortalamaya da %25 burs veriyorlar.
  • Ben 2019da %25 indirimle kayıt yapıp taksitle ödeme yaptım o yüzden rahat ödedim ama şuan olsa asla bu fiyata kayıt yapmam gider ordan burdan kitaplarını toplar kendim çalışırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tipisteyenbiri

Tusdata şuan çok pahalı. Özellikle bu sene aşırı zamlandı. 2019 da 18 binken şuan 30 bin küsür. Bu kocaeli fiyatı. İstanbulda 30 u geçiyor arkadaşlar ve bursu çok az kişiye veriyorlar. Döneminizin ilk3ü iseniz belli bi miktar burs oluyor tamamen bedava değil. 80 üstü ortalamaya da %25 burs veriyorlar.

bu burs olayı gerçekten farklı 3 büyük şehirdeki tıplarda genelde 20-25 kişiye tam burs veriliyor

anadoluda olanlara bazılarına sadece 3kişite tam burs bazı okullara da sadece 1 kişiye tam burs var

---------------------------------------------------

tusdata tusem kolay kolay ankara ve istanbulda kimseye %50 indirim bile vermez 20-30 arasına verirler

----------------------------------------------

tusdata diğer yerlerde de aynıdır

-----------------------------------------------

tusem 3 büyük şehir dışında herkese %50 bile verdiği olmuştur

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

tustime genelde ilk 2 sınıfta herkese%25 ile %35 indirim verirler

ama 3. sınıf sonrası onlar da indirim vermezler

dikkatle okuyun ve erken yazılın dershanelere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 23 Ağustos 2021; 19:36:18 >

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Hocam dus için Anadolu da 1. Ye %100 vermeyen var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dt.Azim

Hocam dus için Anadolu da 1. Ye %100 vermeyen var mıdır?

yoktur herkes %100 kontenjanı olması gerek

• ben diş okuyanlara sorunca 30k demişlerdi.ortalama yüksek gidince falan daha az oluyormuş herhalde

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Hocam erken kaybolunca ödemeyi 4 te mi başlıyoruz? Yoksa hemen mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dt.Azim -- 23 Ağustos 2021; 19:55:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dt.Azim

Hocam erken kaybolunca ödemeyi 4 te mi başlıyoruz? Yoksa hemen mi

4 te hocam sanırsam

• @Ankaratıplı hocam mesela bir tıpta 1.yiz ve %100 burs kazandık, dersler kaçıncı sınıfta başlıyor 2de yazılan bile duydum(50 bine dedi) ama 4 sene tus mu çalışıyorlar yoksa sadece fiyat için mi erken yazılıyorlar? biraz açıklar mısınız bildiğiniz kadarıyla

• yok hocam dersler 5.sınıfta başlıyor (ama öncesinde birtakım olanaklardan faydalanırsınız sınırsız offline olsun ve kitaplar olsun vb.)

50bin tlye tus dersanesi yok tusdata şu an 25bin lira en pahallısı o 

20-30-40 aylık ödeme planları var ama ona göre de 30 u bulur 40 aylık için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 23 Ağustos 2021; 20:7:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ankaratıplı

yok hocam dersler 5.sınıfta başlıyor (ama öncesinde birtakım olanaklardan faydalanırsınız sınırsız offline olsun ve kitaplar olsun vb.)

50bin tlye tus dersanesi yok tusdata şu an 25bin lira en pahallısı o 

20-30-40 aylık ödeme planları var ama ona göre de 30 u bulur 40 aylık için

kendisi 50k verdik dedi ben de aşırı şaşırdım ki 25k bile pahalıymış ya.

bir de büyükşehirde olmayanlar için online sistemleri vardır demi bu dershanelerin

• Erken kaydolursanız 4te ödemeye başlıyorsunuz. Ek olarak prospektus serisini ve bu serinin offlinelarını hediye ediyorlar. Bunun yanında tüm çıkmış sorular ve cep kitapları da verdiler. Taksit sayısını siz belirliyorsunuz.10-20-30 var. Mezun olduktan sonra ödeme seçeneği de var ama o çok pahalıya geliyor 54 bin şuan datanın bu seçeneği.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.