Şimdi Ara

Geometri icin kitap tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
91
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geometriyle ilgili sikintim var arkadaslar.Zamaninda okulda hic dinlemedim , sartlar elverisli degildi bu nedenle bu sene geometriyi ogrenmem lazim. 0 degilim iyi sayilicak bir A.L ogrencisiyim teogcularin gitmek isteyecegi turden bir lise Ama geometri bilgim az.Bana yol gostericek bir kitap lazim , elimde yayin denizi geometri var , kolaylari yapiyorum , orta seviye sorularda cok ugrasiyorum ama sonuc 1/2 basari. Zorlari yapamiyorum.Gorme yetenegim kisitli.

bu sene geometri ogrenebilirsem zaten digetlerini calisinca yapiyorum , siknti yok yani

Lutfen kitap tavsiye edebilir misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stadhouder -- 22 Ağustos 2016; 12:43:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Geometri için temel-orta seviye arasına birey a, orta-ileri seviyeye birey b öneriliyor genelde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turhan19 kullanıcısına yanıt
    hocam çözümleri var mı biliyor musunuz?
  • birey gelisim serisi A B C internette tüm derslerinin cözümleri var arkadaslar, simdi temelim az diyosan A, az kafa yoruyorum temelim var diyosanız birey B iyidir ama cok sağlamım fantezi arıyorum diyosanız C ama C cok gereksizdir söyliyeyim
    gelelim karekoke karekokun ygs sb si lys için resmen o kıvamda ama lys sb si fantezili zor yine
    temelim az sorun var diyosan birsürü yayın yayın var bi kitapcıya gidersen söyleyebilir ama 0 ım diyosan antrenmanlarla geo
  • quote:

Orijinalden alıntı: miss chanandler bong

hocam çözümleri var mı biliyor musunuz?

Var hocam çözümlüdür

• Kardeşim geometri için elimde zirve fem final yayınlarından kitaplar var. Analitikten notlarda var istersen PMDEN MESAJ at
  • forumdonanımAlemci F kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de alıcam birey b geometri ama genelde beyaz kapaklısını öneriyorlar farkı ne gelişimden

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fizik lys kitap önerisi
    10 yıl önce açıldı
    MATLAB İçin Kitap Tavsiyesi
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.