Şimdi Ara

GEOMETRİ İÇİN KAYNAK ÖNERİSİ (GEOMETRİM 0)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geometrim yok denecek kadar kötü. Güzel bir seviyeye çıkartmak için çözülmesi gereken kitapları yazarsanız sevinirim

• Karekok mps 1-2 olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam çeken balliy A kullanıcısına yanıt
    Hocam nejdet hocadan dinledikten sonra karekök mps 1 2 yide taradığım zaman bu iş olur mu sence ?
  • fth038 F kullanıcısına yanıt
    hocam bende karekök mps aldım ama konuyu nejdet mi yoksa ceyhun hocadan mı dinleyeceğim bilemedim, sizce nejdet hoca iyi mi ?
  • yavemmo1 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben daha başlamadım nejdet hocadan dinlemeye ama çok araştırdım geometrici herkes nejdet hocayı önerdi güzeldir heralde. Birde hocam karekök mpsler toplam kaç tl tuttu ?
  • Geometri video izlenerek halledilmez Sifirsan git konu anlatimli, bol cozumlu ornekli bir kitap al. Onunla ugras , cabala , zorla , yiprat kitabi. Video izleyip adamin cozusunu izleyerek geometriden adam akilli netler yapan henuz gormedim :// Dedigim gibi bazi kritik noktalar vardir geometride. Bunlar da ancak cozumlu kitaplardaki cozumlu orneklerle ugrasarak kavranabilir. Sonrasi pratik zaten bi soru bankasi alip onu eritiyosun. Zaten bi sure sonra geometri cozmek seni dinlendiren bi aktivite haline bile gelebiliyo

• berkwinchester kullanıcısına yanıt
    Hocam karekök mps 1-2 ve birey gelişim serisi a-b-c bu kitapları önerir misin hepsini alıp bitirmeye çalışsam ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Geometri kaynak önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Geometri kaynak önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fth038 F kullanıcısına yanıt
    Karekok mps kadar sacma bir seri yok hocam aman uzak dur. Adam bi soru tipi veriyo o soru tipini cozuyo ustune ayni sekilde cozulen 4 soru soruyo art arda. Afedersiniz ama aptal olan bile yapiyor cozum stilini ustte gorunce...

Final acik mavi konu anlatimli veya bulabilirsen korfez ygs-lys konu anlatimli geometri kitaplari efsanedir Soru bankasi da herkese soyledigim gibi lys karekok geo . Plase olarak fen bilimleri lys geo soru bankasi da cozulebilir guzel , kalin olmayan bi kitapti :)) Ha bi de Birey C'den uzak dur. Sinavdaki sorularla hic alakasi yok. Sirf olimpiyat sorulari var degistirip degistirip onlari sormuslar.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkwinchester

Karekok mps kadar sacma bir seri yok hocam aman uzak dur. Adam bi soru tipi veriyo o soru tipini cozuyo ustune ayni sekilde cozulen 4 soru soruyo art arda. Afedersiniz ama aptal olan bile yapiyor cozum stilini ustte gorunce...

Final acik mavi konu anlatimli veya bulabilirsen korfez ygs-lys konu anlatimli geometri kitaplari efsanedir Soru bankasi da herkese soyledigim gibi lys karekok geo . Plase olarak fen bilimleri lys geo soru bankasi da cozulebilir guzel , kalin olmayan bi kitapti :)) Ha bi de Birey C'den uzak dur. Sinavdaki sorularla hic alakasi yok. Sirf olimpiyat sorulari var degistirip degistirip onlari sormuslar.

Hocam final & körfez arasında kaldım sizce hangisi daha iyi olur bol örnek çözümü istiyorum

• victorious195 V kullanıcısına yanıt
    Korfez daha iyi olur bulduysan. Finaldeki sorular biraz minik oluyor cozerken iskence cekebilirsin.

• İşlere git ahmet demir de versinler hocam ben 2016ya hazırlanırken ondan çalıştım ilk o bitince birey b ye geçtim ygs fuşl lys 25 netti

• berkwinchester kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.