Şimdi Ara

Geometri'den 5 net için.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugüne kadar olduğum tüm denemelerde matematik kısmını yapıp Geometri kısmını boş bırakıyorum.(Matematiğim de kötüdür :D) Şimdilik Geometriden 5 net yapmak için ne yapmalıyım ? Ne önerirsiniz ? Ayrıca Esen Yayınlarının YGS/LYS Konu Anlatımlı kitabı da var. Konusunu iyi anlatıyor anlıyorum ama testler acayip zor.Konu anlatımdaki örneklerle alakası yok

Yardımlarınızı bekliyorum.

• Önce üçgeni sonra çemberi öğren. İyi öğren yani çünkü ikisi de geometrinin temelini oluşturur.

Orijinalden alıntı: ÖncüTürk

Önce üçgeni sonra çemberi öğren. İyi öğren yani çünkü ikisi de geometrinin temelini oluşturur.

kitap olarak ne önerirsin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim bi geometri hocası vardı, geometride üçgenleri tam ogrenen dıger geometri konularında zorlanmaz derdi. sende once ucgenleri adam akıllı ogrenmeye calıs ucgen fasikülü bitir. sonrada cember ve analitig hlledersın

Orijinalden alıntı: Steinway23

quote:

Orijinalden alıntı: ÖncüTürk

Önce üçgeni sonra çemberi öğren. İyi öğren yani çünkü ikisi de geometrinin temelini oluşturur.

kitap olarak ne önerirsin ?

Karekök yayınlarının 0 dan geometri gibi bişeydi adı kitabı var. Konu anlatımlı çözümlü soruları felan var. Süper bi kitap onu çöz zaten temelin tamamen oluşur

Sayısal Ağırlıklı
  • Zor bir soru bankasi al surekli cozmeye calis. Yine de cozemedigin sorular olursa onlari da hocana sor. En ufak anlamadigin kismi tekrar anlattir. Konu calisarak geometri pek anlasilmaz cunku.

Daha Fazla Göster
  • o zaman esene devam edeyim :D

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.