Şimdi Ara

geometri analitik ve netler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Analitik nasıl çalışmalym birde geo netlerim çok inişli karekök 2 de 20 4 yaptım karekök 3 te 27 3 karekök 4.denemede nedensizce 16 1 bu normalmi yoksa bir profa gözükeyimmi.Yorumlarınızı ve tavsiyelernize acıgım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• karekökü bilmediğim için bişey demiycem ama geo için ekstremum yayınları al baya iyi ben ondan çalışıyorum
  • konu çalışmaını nasıl yapmalıyım sence analitik adına

• noktanın analitiği /doğrunun analitiği /vektörler /çemberler. önce bunları çalış 1 hafta boyunca soru çöz.

haftaya elips, hiperbol, parabol, uzay geometri çalış. 3 4 gün bunların sorularını çöz kalan 3 4 günde hepsini genel bir tekrar yap.

diğer hafta hepsinin çıkmış sorularını çöz. sonra 4 5 günde bir çözdüğün sorulara göz gezdir tekrar et denemelerde pekiştir. 10 analitikten en kötü 7 8 çıkartırsın doğru öğrenirsen.
  • alphaomega kullanıcısına yanıt
    hocam nokta analitigi dogru analitigi cember analitigi vektorler elip hiperbol parabol bu konulari bitirdim biraz da ucgen calisip giricem min kac maks kac yapilir bu konularla

• hedefgazihukuk kullanıcısına yanıt
    şimdi bu konuları bitirdiysen analitik kısmında zaten 5 6 net yapıyorsundur. ama bu konularda bazı zor kısımlar da var formülü yaz çıksın dışında. sınav kolay olursa analitik kısmından dediğim gibi 7 falan çıkartırsın.ama zor olursa mat ile geo birleşik olduğu için zamanın bile kalmayabilir. analitik soruları zaten karmaşıktır sınav stresiyle bu ney lan diyip atlayabilirsin soruları. öyle olursa da 3 4 falan çıkartırsın. normal geo kısmı bence daha rahattır. 20 soruda iyi bir temelin varsa sınavdan önce de güzel bir tekrar yaparsan 17 18 görürsün rahat. zor olursa 12 13 falan yapılır.
  • alphaomega kullanıcısına yanıt
    normal kisimda hicbir temelim yok biraz ucgen biraz dikdortgen kare falan bakicam biraz da bu konulardan 7-8 yapsam yeter 35-40 arasi da mat atarim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgi Sarmal AYT Mat Denemeleri
    4 yıl önce açıldı
    kimya ve geometri
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.