Şimdi Ara

Geöen gün gülmre krizine girdim rezil oldum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçenlerde çok ciddi bir konferansta seyirciler arasında otururken, yandan geçen bir adam elindeki dosyaları ve kitapları düşürdü ağırlıklarından, nedense bana bir gülme krizi geldi tutamadım kendimi, gözlerimden yaş geldi, kendimi tutmaya çalıştım ama olmadı, gözlerimden yaş aka aka salondan çıktım, görenler olduysa beni rezil olmuşumdur.

Böyle durumlarda gülme krizini basıtmak için ne yapmalı, bildiidniz bir yol var mı ? Bak şimdi o an aklıma geliyor ama zerre kadar tebessüm dahi etmiyorum ama o an nedense çok komik gelmişti.

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

Geçenlerde çok ciddi bir konferansta seyirciler arasında otururken, yandan geçen bir adam elindeki dosyaları ve kitapları düşürdü ağırlıklarından, nedense bana bir gülme krizi geldi tutamadım kendimi, gözlerimden yaş geldi, kendimi tutmaya çalıştım ama olmadı, gözlerimden yaş aka aka salondan çıktım, görenler olduysa beni rezil olmuşumdur.

Böyle durumlarda gülme krizini basıtmak için ne yapmalı, bildiidniz bir yol var mı ? Bak şimdi o an aklıma geliyor ama zerre kadar tebessüm dahi etmiyorum ama o an nedense çok komik gelmişti.

İçinden yok bişi yok bişi deyip aklından uzaklaştırmaya çalış

• Güle? Gulmeyince geçiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Özellikle mudur veya hocalar bağırırken falan

En kucuk olay acayip komik gelmeye başlıyor sorsan gülecek bisi yok ama tutamiyorsun kendini iste

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

PSN:TheCaliph_TR
    XBOX:ThecaliphTR
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meakka

Güle? Gulmeyince geçiyor

onu becerebilsem zaten sormazdım. Bir anda kayış kopuyor ne yaparsan yap engelleyemiyorsun. Anca elimi yüzümü yıkarsan kendime geliyorum

"Geöen gün gülmre" geeeeöeeeeeennnnn güllmmmreee

gigabyte ga-ma785gt-ud3h / athlon2 x4 630 2.8 / kingston hyperx 2x2 1333 / sapphire 5770 vaporx / lg w2230s
    dh kimine göre aile, bana göre sadece bir forum
    dh fosil grubu: 2001-2005 üyeleri / misafir üyelikler kapatılsın.tıkla, destek ver.
    donanımhaber üyelikleri için güvenlik güncellemesi.üyeliklerinizin güvenliği için destekleyin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yine depresyona girdim
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nefesini tut elinle ağzını kapat

2016-2017 EUROLEAGUE ŞAMPİYONU
  • sen gene iyisin, bu adam ne yapsın canlı yayında :D

• keşke başlığı elinle yazsaydın
  • O durum malesef bastırınca geçmiyor. Benim de başıma gelmişti, babaannem bir şey demişti ama gülünecek bir durum yoktu, hatta yapmaması gereken bir davranıştan söz ediyordu ama benim çok fena gülme krizim gelmişti. Hiç öyle şey yapmam genelde ama o sıralar üzgündüm ve moralim bozuktu sanırım sinirsel bir durum yaşadım o anda o şekilde patlak verdi. Kendimi dışarı atmıştım komşular falan gördü mü bilmiyorum :))

Orijinalden alıntı: thecaliph16

Benimde hep boyle oluyor biri boyle öğüt versin veya kızsın

Özellikle mudur veya hocalar bağırırken falan

En kucuk olay acayip komik gelmeye başlıyor sorsan gülecek bisi yok ama tutamiyorsun kendini iste

+1905

DH Doctor Who
  • Ya o banada oluyor çok kötü bişey. Defalarca başıma geldi kişilik bozukluğumu var anlamadımki

PlayStation dediğin balık etli olmalı!!! {FAT Kasa PS Destekçisi}
    PSN ID: Ozikoo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oziko

İlkokul çocukları gibisiniz, istemsiz gülmelerin ilacının dil ısırmaktan geçtiğini her ademoğlu bilir.

vallahi bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu denerim bunu

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coni what -- 29 Ocak 2013; 23:35:13 >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.