Şimdi Ara

Genpa iphone 4s için ön sipariş almaya başlamış...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Genpa iphone 4s için ön sipariş almaya başlamış...

http://www.genpatech.com/_iPhone4s

"iPhone 4S çok yakında Turkcell ile Türkiye'de olacak. Ürününüzü şimdiden ayırtmak için ön kayıt formunu doldurunuz." yazıyor turkcelle bağlantısını çözemedim ama ben kontratsız satılırsa diye doldurdum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justreal -- 14 Aralık 2011; 1:42:31 >

• 4s almayı düşünen arkadaslar kaçırmasınlar.ben 1 yıl önce genpadan bu sekilde 1.586 liraya ip4 aldim ve halada piyasada garantili ip4 bu fiyata yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen yıl altın değerindeydi bu ön kayıtlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: savas146

4s almayı düşünen arkadaslar kaçırmasınlar.ben 1 yıl önce genpadan bu sekilde 1.586 liraya ip4 aldim ve halada piyasada garantili ip4 bu fiyata yok

Euro çok arttı ama.. Şimdi garantili 2.000 altında olmaz.. Olsa bende alırım ama şu durumda 1400 e falan simfree beklemekden başka çarem kalmadı :((

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: apoo143

quote:

Orijinalden alıntı: savas146

4s almayı düşünen arkadaslar kaçırmasınlar.ben 1 yıl önce genpadan bu sekilde 1.586 liraya ip4 aldim ve halada piyasada garantili ip4 bu fiyata yok

Euro çok arttı ama.. Şimdi garantili 2.000 altında olmaz.. Olsa bende alırım ama şu durumda 1400 e falan simfree beklemekden başka çarem kalmadı :((

Sahibinden.com da çok fazla görüyorum
    Adam kontratli almış nakite çevirmek için satıyor
    1600 civarına jelatini açılmamış garantili iPhone 4 çok rahat bulursun
    Ama elden al kesinlikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: justreal

http://www.genpatech.com/_iPhone4s

"iPhone 4S çok yakında Turkcell ile Türkiye'de olacak. Ürününüzü şimdiden ayırtmak için ön kayıt formunu doldurunuz." yazıyor turkcelle bağlantısını çözemedim ama ben kontratsız satılırsa diye doldurdum.

justreal şimdi burdan alalım almasınada bu kontratlı değil değilmi ben bu formu çok önceden gördüm genpanın sitesinde :D birde beyler forumu doldurursam illa almak zorundamıyım :D 32gb fiyatı kaç lira olur kontratsız :D

• Bu ötv'lerden sonra kimse 1600'e 1700'e beklemesin en az 2000 üstü olur tabiki ben 16 gb'dan bahsetmiyorum bile en az 32 gb yada 64 gb alirim alacaksam 32 yetmiyor bana.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sam0

Geçen yıl altın değerindeydi bu ön kayıtlar

Mehtap hanım'a saygılar
  • peki bu formu doldurunca alma zorunluluğu oluyomu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anatolianwarrior

peki bu formu doldurunca alma zorunluluğu oluyomu?

Hayir zamani gelince ariyorlar, alinmadigi takdirde bir sonrakine devam ediyorlar. Oyle bir yaptirim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackeagle

quote:

Orijinalden alıntı: Sam0

Geçen yıl altın değerindeydi bu ön kayıtlar

Mehtap hanım'a saygılar

efsanedir kendileri 300 sayfalık topic'de sadece mehtap hanım vardı isim olarak :)
  • Bu on talep sayesinde topladıkları email ve telefon numaralarını satsalar iyi para kazanır bu şirketler
  • genpadan alacağımız telefonları kredi kartına falan bulaşmadan elden teslim alabiliyormuyuz .birde turkcelle falan demiş sitesinde turkcell ne alaka

garanti olarak vodafone veya turkcellin sattıklarından bir farkı oluyor mu??

ayrıca 16 sında istanbul anadolu yakasındaki timleri tek tek gezeceğim için heralde bulurum ama genpada mı 16 sında başlıyor dağıtıma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justreal -- 14 Aralık 2011; 14:20:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.