Benim Telefonum Genpa garantili ama genpa nın teknik servisi uzak olduğu için ben KVK teknik servisine götürmek istiyorum acaba KVK teknik servisi genpa garantili telefonumla ücretsiz ilgilenir mi ?
Birde ben eski 7650 mi bir KVK bayisine götürmüştüm.Açma kapama tuşu bozuktu.Adamlar içini açıcam diye kızağı çıkarmaya çalışırken arka tarafı kamera dahil çizmişler resmen telefonu aldığımdada artık hiç açılmıyordu.Gittim dedim bu ne felan adamlar board u bozulmuş bunun diyip 220 milyon istediler 1 sene önce.Bende yaptırmadım sonra belki yaparlar diye KVK teknik servisine ya verdim adamlar tuşunu yaptılar ama içi açılmış diye yapmamışlar yapmak içinde baya para istediler.Şimdi burda bütün suç o salak KVK bayisinde.Şimdi genpaya veya KVK teknik servisine telefonumu götürdüğümde yine böyle saçma sapan bir sonuçla karşılaşırsam ne yapmam gerek yenisini felan verirler mi telefonun.Yani görütüsünde herhangi bir çizik kırık yazılarda silinme olduğunda mesela garantide beklerken.
Genpa telefonu KVK nin yapacagini zannetmiyorum...
basari genpa kvk senguller vs. vs. hepsi onlarin ortak ithalatcidir ve dolayisi ile onlardan herhangibi bir garanti hepsinin garantisi olur ben daha once defalarca goturdum imei numarasina bakiyorlar ve garantiyi goruyorlar o yuzden rahat rahat goturebilirsin
genpa ve kvk birbirinin garantisini destekler ama o başına gelen olay çok saçma olmuş! BEn senin yerinde olsam telefonu o şekilde geri almaz ve sonuna kadar hakkımı arardım! Kolaymı telefonumu haşat edecekler bende alıcam başka servise gidicem!
sevgili dostum genpa distirıbıtordur o cihazları tr ye getırendr kvk sa teknık servıstr onun için kvk bakar bunlara