eskiden izlemezdim şimdi hergun saat 9 da kalkıp izliyorum güzel diziymiş yaf 1 hafta bekleme derdide yok
[Deleted by Admins]
güzel dizi
quote:
Orijinalden alıntı: fbdemir
arkadaşlar mürselin ikizini buldum :D..
sağ alttaki fotoğrafta çok benziyor lan
Geniş ailede ulviye bitiyorum gelecegin kemal sunalı olucak
Kütük de Turkcell reklamında boy gösterdi.Geçen gün gördüm reklamı Recep İvedikle kız falan kaçıralım diyolar.
Gitti Zuhal, geldi Rojda Kanal D’nİn D Productions imzalı dizisi “Geniş Aile”nin kadrosundan geçen ay ayrılan başrol oyuncusu Zuhal Topal’ın yerine rol alacak isim belli oldu.
Reyting rekortmeni dizisinin yeni kadın başrolünü Rojda Demirer canlandıracak. “Melekler Korusun” dizisinin çekimlerini geçen hafta tamamlayan Demirer, “Geniş Aile”nin yeni bölümlerinde Zuhal Topal’ın oynadığı Şükufe’yi değil, bambaşka bir genç kızı oynayacak. Ufuk Özkan ve Fırat Tanış’ın aynı kız için savaştığı dizide Demirer, mahallenin yaşam tarzına son derece zıt olan bir karakterle ekibe katılacak. Dizinin iki başrol erkeğinin canlandırdığı Cevahir’le, Koyu Bilal de bu kez bu güzel ve modern kızın peşine düşecek.
quote:
Orijinalden alıntı: Samét
Gitti Zuhal, geldi Rojda Kanal D’nİn D Productions imzalı dizisi “Geniş Aile”nin kadrosundan geçen ay ayrılan başrol oyuncusu Zuhal Topal’ın yerine rol alacak isim belli oldu.
Reyting rekortmeni dizisinin yeni kadın başrolünü Rojda Demirer canlandıracak. “Melekler Korusun” dizisinin çekimlerini geçen hafta tamamlayan Demirer, “Geniş Aile”nin yeni bölümlerinde Zuhal Topal’ın oynadığı Şükufe’yi değil, bambaşka bir genç kızı oynayacak. Ufuk Özkan ve Fırat Tanış’ın aynı kız için savaştığı dizide Demirer, mahallenin yaşam tarzına son derece zıt olan bir karakterle ekibe katılacak. Dizinin iki başrol erkeğinin canlandırdığı Cevahir’le, Koyu Bilal de bu kez bu güzel ve modern kızın peşine düşecek.
İzlemek için çok önemli bir sebep daha!!
Benim için bitmiştir geniş aile.
Zuhal'dan iyidir en azından ya. Ne öyle bayan olacak bide kamyoncu ağzıyla konuşuyordu
quote:
Orijinalden alıntı: inferno!
Benim için bitmiştir geniş aile.
Benim için yeni başlıyor.
Sadece Zuhal gidip Rojda geldi diye değil; Rojda'nın oynadığı rolden çok güzel malzemeler çıkabileceği için...
Ağustos'un sonlarına doğru başlar diye düşünüyorum
Yanlış seçim.
Doktor Hayat bari geri döneydi.
quote:
Orijinalden alıntı: İlahi Morluk
Yanlış seçim.
Doktor Hayat bari geri döneydi.
Yeni oyuncunun oynayacağı karakter diziyi en az 6-7 bölüm götürür..eee Yaratıcı yazarlarla 1 sezon daha malzemesi bol bir dizi çıkar diyebiliriz böylece.
quote:
Orijinalden alıntı: :Sephiroth:
quote:
Orijinalden alıntı: Cane®
quote:
Orijinalden alıntı: :Sephiroth:
quote:
Orijinalden alıntı: Cane®
Şükufe inşallahhhhhhhhh gitmiştir. Dizinin balayı şenlenir o zaman. Bilal hapise Cevo askere Nazan doğurdu. El klasiko gibi oldu. 3 ay sonra bomba gibi döneceklerdir.
Şükufe'nin bu saatten sonra kalmamasıda gerekiyor artık evlendi. Bilal ve Cevo'nun tutupta evli biriyle uğraşmaları bu dizinin yapısınada aykırı bir durumhadi tutup bir iki kere Cevo ve Bilal'dan bazı sıkıntılı durumlar içinde yardım istese gibi teori yapsak yine fazla yürümez. Şükufe'nin bu dizideki misyonu tamamlanmıştır diye düşünüyorum.
Umarım yeni sezonda aynı olay üzerinden devam etmezler. Yani Şükufe yerine başka bir kız getirmezler Bilal ve Cevo'nun peşinden koştuğu. İnşallah olmaz yine böyle bir şey.
Yeni sezondada ana kurguyu böyle birşey üzerine kuracaklarını sanmıyorum eğer yaparlarsada kendi kayıpları olur. Yeni sezonda Bilal ve Cevo'nun mahallelerinin sınırlarının dışınada tam olarak çıkmalı.
Korktuğum başıma geldi. Senaristlere zeki diyoruz da 1 gram akıl yok aslında.