Şimdi Ara

Generic Host Process For Win32 Service Yeni Kesin Cozum! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
1
Favori
351.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: erdom

Tabii internet cafelerde HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\NetBT\Parameters'teki device olan değeri sildiğimiz zaman ağ tamamen gittiği için o kısmı atladım ve şu an sorunsuzum.

ağ olan yerlerde o değeri silmeyince gene hata veriyor..o değeri silincede ağ gidiyor.
    ben çözümü buldum ama biraz zahmetli..
    ilk önce sp3 kuruyoruz sonra ilk çıkan güvenlik güncelleştirmelerini yüklüyüyoruz(tabi xpmizi original hala getirdikten sonra) sonra sorun kalmıyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdom

Çok saol serji kardeş. Allah razı olsun. Yani ne diyim sana her gün dua ediyorum. Kaç gündür bu sorunla uğraşıyordum.Bütün forumlarda farklı yöntemler vermişler ve hepsini denememe rağmen çözememiştim. Sp3 kurduklarımda bile bu sorun vardı ve ancak bu yolla çözdüm. Tabii internet cafelerde HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\NetBT\Parameters'teki device olan değeri sildiğimiz zaman ağ tamamen gittiği için o kısmı atladım ve şu an sorunsuzum.
    Fakat bişey sormak istiyorum. Normalde güvenlik duvarı açık olduğu zaman bu hata vermiyor fakat bende güvenlik duvarları kendi kendine devre dışı kalıyor ve tekrar aktif edemiyorum ancak reset atınca düzeliyor. Acaba bu sorun neden kaynaklanıyor? Çünkü eğer zaten güvenlik duvarı devre dışı kalmazsa bu generic host hatasıda gelmeyecekti.

Sistemde eger guvenlik duvarini devre disi birakmaya programlanmis bir virus varsa bu problem ortaya cikabilir. o yuzden imzamdaki linke bir log gondermek belkiise yarayabilir. Kolay gelsin.

• slm kardes eline saglık saolasın ama ama bu virüs müdür sizlere soruom arkadaslar yah neti agı komple kesioo ama o isleride yaptım bişi olmadı bunu da diyiim kardesimm bu virüsmüdür bea lütfen cvp bekliomm bi sorun varda anlamadım bea yardımcı olunnn
  • quote:

Orjinalden alıntı: fu4t

slm kardes eline saglık saolasın ama ama bu virüs müdür sizlere soruom arkadaslar yah neti agı komple kesioo ama o isleride yaptım bişi olmadı bunu da diyiim kardesimm bu virüsmüdür bea lütfen cvp bekliomm bi sorun varda anlamadım bea yardımcı olunnn

Evet bu bir virus. Fakat tum guncellestirmeleri yaparsan herhangi bir sorun kalmayacaktir.
  • öncelikle bilgiler için teşekkür ederim bunun için üye oldum.
    Ayrıca güvenlik duvarını açtım sorun olmadı suana kadar ve
    bunun haricinde yapacagım pc nin yararına ne yapabilirim mesela ( WindowsXP-KB894391-x86-TRK ) bu güncelleme yi kurayım mı? gerek varmıdır.
    Son olarakta
    format attıktan sonra gelmeye baslatı bu hata ve format attıgım yere gittigimde sadece c ye format atıldıgı için ve d ye de format atılması gerektigini söyledi.
    buradada virus olabilecegini c ye etki edebileceğini belirtti.
    ben yalnız güvenlik duvarını actım şimdilik sorun yok eger devam ederse önce (WindowsXP-KB894391-x86-TRK) bunu kuracam bu olmasa yazdıklarını uygulayacagım.
    ve merak ettiğim konuda neden format atılmasını söyledi yoksa benden bosa format ücreti almak için mi? bunları kendisi bilmez mi? ilk bastada soylemiştim benim yapacagım bir sey varmı diye.
    tekrar teşekürler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: serji

quote:

slm kardes eline saglık saolasın ama ama bu virüs müdür sizlere soruom arkadaslar yah neti agı komple kesioo ama o isleride yaptım bişi olmadı bunu da diyiim kardesimm bu virüsmüdür bea lütfen cvp bekliomm bi sorun varda anlamadım bea yardımcı olunnn

Evet bu bir virus. Fakat tum guncellestirmeleri yaparsan herhangi bir sorun kalmayacaktir.

eyw kardesim saolasınnnn cok tskrr
  • quote:

Orjinalden alıntı: efsane_67

öncelikle bilgiler için teşekkür ederim bunun için üye oldum.
    Ayrıca güvenlik duvarını açtım sorun olmadı suana kadar ve
    bunun haricinde yapacagım pc nin yararına ne yapabilirim mesela ( WindowsXP-KB894391-x86-TRK ) bu güncelleme yi kurayım mı? gerek varmıdır.
    Son olarakta
    format attıktan sonra gelmeye baslatı bu hata ve format attıgım yere gittigimde sadece c ye format atıldıgı için ve d ye de format atılması gerektigini söyledi.
    buradada virus olabilecegini c ye etki edebileceğini belirtti.
    ben yalnız güvenlik duvarını actım şimdilik sorun yok eger devam ederse önce (WindowsXP-KB894391-x86-TRK) bunu kuracam bu olmasa yazdıklarını uygulayacagım.
    ve merak ettiğim konuda neden format atılmasını söyledi yoksa benden bosa format ücreti almak için mi? bunları kendisi bilmez mi? ilk bastada soylemiştim benim yapacagım bir sey varmı diye.
    tekrar teşekürler..

Herhangi bir guncellestirmeyi yapmak her zaman yararinizadir. Ayrica Bu virus icin herhangi bir formata gerek yok. Ucret almak icin uydurulmus bir sey de diyemem fakat gerek olmadigini soyleyebilirim. Guncellestirmelerin tamamini yaparsaniz sizin yararinazdir.

quote:

eyw kardesim saolasınnnn cok tskrr

Rica ederim kolay gelsin.

• teşekkürler yazilanlari yapinca kurtuldum bu generic host belasindan
  • quote:

Orjinalden alıntı: karasuvari

teşekkürler yazilanlari yapinca kurtuldum bu generic host belasindan

Rica ederim. Kolay gelsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hoca

Sorun
    İnternetten zırt pırt anlamsız kopmalar

Nerelerde oluyor

1. Bu sorun Zoom marka Adsl modemlerde görülür. (büyük oranda
    2. Bu sorun sp2 yüklü bilgisayarlarda görülür

Çözüm
    1-http://www.microsoft.com/downloads/thankyou.aspx?familyId=a87b44b9-7a6a-49b6-bd89-afad4e049c48&displayLang=tr&oRef=http%3a%2f%2fwww.windocs.org%2fmodules.php%3fname%3dNews%26file%3darticle%26sid%3d1812&Hash=SDCRPBD
    2-Windows güvenlik duvarınız açık olmalı
    3-Güncellemelr açık olmalı

Boşuna denemeyin İşe Yaramaz
    1-Format
    2-Zoom modem driver güncellemesi
    3-Deep freeze

Dip Not: Yukarıdaki link sayesinde kopya windowslarda update yapabilirsiniz. Yeni birşeyler öğrenirsem eklerim. Meraklısına

Çok teşekkürler zoom modemi belirtmeniz iyi olmus.Boşuna uğraşıp durdum aylarca. Firewall u actım güncellemeyi açtım sp3 yuklu su anda düzelmiş gorunuyor sorun.

• arkadaslar aynı sorun bende de var bir sey soracagım bu virüs sifre vs. caliyormu ya da herhangi bir zarari var mi?
  • Arkadaşlar bide o kadar uğraşmadan şuna bi bakın burada daha kısa yöntem Buyrun
  • Güncelleştirmeleri hiç denememiştim. Sp2 yüklü ben bi deniyeyim güncelleştirmeleri.
  • hocam ellerine sağlık hata gitti
    ama arkadaşların da dediği gibi ağ da gitti

acilll yardım şirket bilgisayarına yaptım çözemiyorum :(
  • arkdaşlar delirmek üzereyim.bunu verilen işlmlerde port kapatma işe yarıyor sanırım denedim ama.pc ağdakileri goremiyor.lütfn arkdaşlar yardım edin.şimdi format attım pcye diğer pcleri ellemedim.cafede hata sürüyor.seslergidiyor başlat menusunun orası beyazlaşıyoır.ağı iptal etmeden hangi işlemi yaparsam olur acaba.lütfen yardım edin kapatacam yoksa bu cafeyi yeter bıktım
  • quote:

Orjinalden alıntı: alkat

arkdaşlar delirmek üzereyim.bunu verilen işlmlerde port kapatma işe yarıyor sanırım denedim ama.pc ağdakileri goremiyor.lütfn arkdaşlar yardım edin.şimdi format attım pcye diğer pcleri ellemedim.cafede hata sürüyor.seslergidiyor başlat menusunun orası beyazlaşıyoır.ağı iptal etmeden hangi işlemi yaparsam olur acaba.lütfen yardım edin kapatacam yoksa bu cafeyi yeter bıktım

O pclerden birinden imzamdaki linke tiklayip log gonder anlattim neler yapman gerektigini.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serji

Arkadaslar Microsoft Generic Host Process For Win32 Service hatasini duzelten yeni bir yamayi bugun yayinladi. Fakat yama tek basina ise yaramiyor bu yuzden bende bu hata sirasinda 139 ve 445 numarali portlarda hatalar oldugunu farkettim. Bu yuzden bu portlari devre disi birakmaniz gerekiyor. Kodlari elle yazdigim icin bi yanlislik olabilir eger oyleyse buraya yazin duzelteyim. Iste bu hatadan kurtulmak icin yapmaniz gerekenler:

1. Oncelikle bu adrestekihttp://lnk.in/64ge SP2 programlarini indirin. Microsofttan indiremezsiniz cnku dogrulama gerekiyor bu yuzden ben sizin ciin buraya upload ettim.
    2. Programi kurduktan sonra baslat - calistir - asagidakini yazin entera basin.
    IPSeccmd.exe -w REG -p "Block TCP 139 Filter" -r "Block Inbound TCP 139 Rule" -f *=0:139:TCP -n BLOCK -x
    IPSeccmd.exe -w REG -p "Block TCP 445 Filter" -r "Block Inbound TCP 445 Rule" -f *=0:445:TCP -n BLOCK -x
    3. tekrar baslat - calistir:
    IPSeccmd.exe -w REG -p "Block TCP 139 Filter" -r "Block Outbound TCP 139 Rule" -f 0=*:139:TCP -n BLOCK
    IPSeccmd.exe -w REG -p "Block TCP 445 Filter" -r "Block Outbound TCP 445 Rule" -f 0=*:445:TCP -n BLOCK
    3. Eger bu islemler olmadiysa firewall yardimi ile 139 ve 445 numarali portlari engelleyin.
    4. tekrar dogrulama gerektigi icin**** upload ettim bunu indirin ve uygulayin:
    http://lnk.in/64gf
    5. baslat - calistir - Dcomcnfg.exe yazip entera basin.
    Konsol Koku altinda Bilesen Hizmetleri tiklayin. Bilgisayarlar klasorunu acin. Bilgisayarim'i sag tiklayin ve sonra ozellikler'i tiklayin. Varsayilan ozellikler sekmesini tiklatin. Bu bilgisayar uzerinde dagitilmis COM'u etkinlestir isaretini kaldirin. Uygulayin ve yeniden baslayin.
    6. Alternatif 445. port kapatma yolu:
    baslat - calistir - regedit yazip entera basin. buraya gidin:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\NetBT\Parameters
    TransportBindName adli degeri cift tiklayin ve degeri silin. bilgisyari yeniden baslatn
    7. HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run sag tarafta msblast.exe diye bisey gorurseniz hemen silin. ve bilgisayarinizda msblast.exe aratin bulundugu yerde silin.
    8. HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\OLE "EnableDCOM" adli degeri N olarak degistirin.

Arkadaslar insallah bunlar isinize yarar

Arkadaşım
    ''2. Programi kurduktan sonra baslat - calistir - asagidakini yazin entera basin.
    IPSeccmd.exe -w REG -p "Block TCP 139 Filter" -r "Block Inbound TCP 139 Rule" -f *=0:139:TCP -n BLOCK -x
    IPSeccmd.exe -w REG -p "Block TCP 445 Filter" -r "Block Inbound TCP 445 Rule" -f *=0:445:TCP -n BLOCK -x''
    Bunları başlat -çalıştıra hepsini kopyalayıp yapıştırınca olmuyor Bu belirttiğin kısımların nerelerini çalıştır kısmına yazıp entera basıcam daha detaylı anlatırsan sevinirim.

3. Eger bu islemler olmadiysa firewall yardimi ile 139 ve 445 numarali portlari engelleyin.

Bu işlemide birazdaha detaylı anlatırmısın?

• Generic Host Process for Win32 Services eger bu hatayla karsılasıyorsanız baslat - denetim masası - ağ internet bağlantıları - wındows guvenlık duvarı ayarını degıstır deyın ve acık ı tıklayınnnnn

Ben denedimn ve sorunum ortadan kalktı
  • Bu Sorunun Çözümü

http://img238.yukle.tc/image.php?id=6028cozum.JPG

Bu antivirüsü Yükledikten Sonra Tam Tarama Yaptırmalısınız. Daha Sonra size bulduklarımı ne yapmalıyım diye soracaktır. orada temizle önerilern görürsünüz tıklarsınız bu sorun çözülür ve sonrasında Size Güncelleme Seçenekleri Sunacaktır Tehlikeli açıklar Diye Bir Kısımda Gösterilecektir

Sizde Ona Göre güncellemelerinizi yapabilirsiniz.

pcnize giren virüs güvenlik duvarı tarafından engellenemiyor veya genellikle bir uyarı mesajıda vermiyor. Bu Nedenlede Yapılacak En İyi Şey Güvenlik Duvarını Çelik Gibi Yapmaktır Giren Çıkan Herşeye Siz İzin Vermelisiniz ve girişleri port kontrollerini kontrol altına almalısınız. bunun içinde size önerebileceğim tek çözüm yolu panda internet security 2009 bu güne kadar üretilen en bilinçli dayanıklı güvenlik duvarı bu antivirüs programının içerisinde bulunmaktadır.

Ben Çözümü Antivirüs Programlarında Buldum ve bu virüsü başka hiç bir antivirüs programı engelleyememektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiper-Nova -- 2 Mayıs 2009; 19:34:04 >

• arkadaşım eline sağlık dediğinizi yaptım şimdi generic host process bu sorunum çözüldü. fakat benim bir sorunm daha var lütfen yardımcı olunuz. bilgisayarım birkaç gün önceden 30sn ile 1dk arasında açılıyordu ama eternet kartı driveri ve virüs programı yükledikten sonra generic host hatasını verdi kapatıp açtıktan sonrada bilgisayarım min.5-10 dk arasında açılıp masaüstüm geliyor nedeni ne acapa Autoexec.bat'tamı bir sorunum var yani kurduğum programlarmı dll.'lerden birinde hata veriyor anlamadım gitti lütfen yardım edin ekranda svchost.exe hatası verdi 60sn içinde bil.kendini kapattı nedenini yazarsanız çok memnun olurum saygılar...
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.