Güncel olması sebebiyle tekrar soruyorum. Lütfen art niyetli, taraflı olmadan yazınız yorumlarınızı. Soruşturduğuma göre bazen generalinin fiyatları daha pahalı bazen de daha uygun olabiliyor. Ben hem kasko hem de trafik sigortası yaptırdım. Trafik sigortası fark etmez dediler uygun olanı al dediler. Kasko da ise bütün firmalara gidebilecek şekilde (orjinal servisini de kapsıyor) genişlettim, imm'yi de yüksek (100.000 TL) tuttum. Bırakın kazayı arızda bile yedek araç verdiklerini söylediler.
Şimdi 14 günlük cayma süresi içerisinde soruyorum. Sizce generali nasıl bir şirket? Benim bildiğim tek olumsuz yanları: İnternetten yapılması, muhattabının telefonda olması. Ne dersiniz
heyaler
kullanıcısına yanıt
Öncelikle trafik sigortası önemli değil konusu bir şehir efsanesidir , bunu belirtmem gerekir.
Trafik sigortası da Ege sigorta battığı zaman gördüğümüz gibi firması önemli olan bir poliçedir.
Şu an fetö soruşturması geçiren , hasarları ödemeyen veya iadeleri yapmayan şirketler var. Trafik sigortası firması da önemlidir.
Generali sigorta İtalya'nın en büyük Şirketi. Ancak Türkiye'de ne acenteler , ne servisler ne de asistans firmaları sevmemekte.
19 firmanın acentesi olarak generali sigortayı renklerime beş dakika içerisinde katabilirim.
Ancak kendime yapmayacağım firmaları kesinlikle size önermem.
Generali sigortayı da tercih etmemekteyim.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Merhaba hocam,
Generali sigorta acente değil de genel müdürlük üzerinden poliçenizi kestirirseniz şayet acenteye verilen komisyon ortadan kalktığı için daha uyguna poliçe tanzim etmektedir. Bütün sigorta şirketleri zaman zaman mali sıkıntıya girip ödemeleri geç yapabilirler sonuçta ticaret yapıyorlar tüm ticaret erbabları gibi problem yaşarlar. Generali sürekli sıkıntı yaşayan şirketler içerisindedir.
Burada en önemli faktör çalıştığınız acentedir, hasar anında hasarlarınızı sizin adınıza takip eden, sizi forum forum gezdirip soru sordurmayan sorularınızı cevaplayan her an ulaşabildiğiniz kanuni haklarınızı sizin adınıza araştırıp sizleri bilgilendiren acente ile çalışmanız en önemli nokta burası.
Önemli olan doğru acenteniz ile çalışmanız zaten doğru acente sizi hiç bir zaman mağdur edecek sigortalardan poliçe yapmamaya özen gösterecektir.
Merhaba hocam şimdi uni.co'dan aradılar. kasko için 200 tl daha fazlaya verdikleri kasko için istediğiniz zaman cayabilirsiniz dediler.
İkisiniz de pdfleri var. İnceleyebilir misiniz? Yada caymalı mıyım?
Benim gözüme çarpan özellikler
1. Fazladan 2 tane daha imm eklemişler 100 binden 2. Kilit sistemi var 1000 tl 3. LPG 1000 den 1500 e çıkmış adı da aksesuar teminatı olmuş. 4. İkame araç 7 günden 15 güne çıkmış. 5. Cam 150 tlden az olmayan harcamalrda % 15 indirimden 2 adet cam değişimine 6. Yanlış akaryakıt dolumu kalkmış. Diğer şeyleri de tam bilmiyorum. İlgilenirseniz sevinirim.