Şimdi Ara

General Mobile W2 - Windows Mobile 6.5 Pro. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
436
Cevap
3
Favori
60.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sağa doğru kaydırarak dokun tuşa açılır ondan sonra kablosuz ağlar var aynı menüde rdan seçim yağ
  • quote:

Orijinalden alıntı: £L£SSAR

değişik kombinasyonlar denedim ama olmadı. pc den bi program ile bağlanıp yüklü programları kaldırdım ve ingilizce oldu. daha sonra menüye girmeye başladı. menüye girince de formatı attım. türkçe kullanmam artık. sorun oluyosa kalır öyle. daha çözmeye çalışıyorum baya bi meşgul edicek beni sanırım :) bu arada güzel bi klavye programı arıyorum. tavsiyeleriniz var mı??

quote:

Ahize sesini nasıl yükseltiriz arkadaşlar kulağıma yapıştırıyorum ama karşı tarafın sesini duyamıyorum! yandaki ses açma tuşundan ahize simgeli kısım ve telefon simgeli kısımları fulledim ama nafile. Bir de wi-fi için ayar yapmak gerekiyor mu ben bir türlü bağlanamadım!

Düzenleme : Konuşurken yandaki ses açma tuşunu kullanmak gerekiyormuş! Diğer sorunu da hallettim. Telefonun gerçekten sarj süresi çok kısa devamlı prizde dolaşıyorsunuz nerdeyse, ama bu fiyataqda başka böyle özellikli telefon almak imkansız.

wifi olayını çözdünüz mü? ana ekranda iken üstteki işaretlere tıklayıp soldan 2. seçeneğe tıklayıp ordan ayarları değiştirebilirsiniz. üstteki işaretlerin herhangi birinin üstüne bir tık, 2. sıradaki telefon ve ok işaretleri simgesi, gelen pencereden wireless manager,açılan ekrandan wifi kısmındaki işareti sağa kaydırırsanız açılır. edge ile bağlanıyo genelde ve kontör gitmiyo gibi gördüm.

ses için de şuraya bi bakın. orda bi program var. ses simgesi var. denemedim ben..

http://www.techtreak.com/tech-gadgets/cell-phones/36-most-useful-windows-mobile-applications/#more-1429

arkadşım ben format atamıyorum senn nasıl attın tl kilt kodu istiyor ben el ile ekledim ama şimdi oyle kaldı kullanamıyorum yarım ne yapmam gerikiyor format için

• quote:

Orijinalden alıntı: OzanSRC

Yanlışlıkla birkaç tuşa basarak Hard Reset yaptım ve açıldı telefon Galiba Omnia'nın Hard Reset tuşlarını denedim. Hard reset yaptık tabi tüm uygulamalar gitti işin yoksa tekrar kur derdi... Rehberi de yedeklememiştim
    Neyse bunun dışında sevindirici bir haber var. General Mobile Türkiye Destek sayfasında telefon için Radyo programı konulmuş. HTC'nin yaptığı gibi yazılımla vermişler bu desteği...

Radyonun arayüzü çok basit ve kullanışlı ses de hiç fena değil çok rahat çekiyor

http://www.generalmobile.com/TR/index.asp?action=support_software

slm arkadaşım benim de acil format armam lazım tl kilit koduna giridi ve girmiş olduğum kilt kodunu da kabul etmiyor tl culara goturdum cakan yok mevzuda ne yapmam lazım nasıl format atacam tl mudahale edemiyorum

• format atmadım ben tam olarak ama format atmış gibi bi durum oldu. telefona format atmak için bikaç şey söylediler ama ben yapamadım tam. ben telefonun arka kapağının altında hafıza kartının hemen altında reset yazan bi tuş gördüm ama hiç denemedim. oraya basmayı deneyebilirsin. ama klavuza bak ne işe yaradığını anlamadan kullanma o tuşu.

arkadaşların söylediği format şekli;

Sol ses yükseltme tuşuna basılı tutarken yukarıdaki açma tuşuna bastığımız anda sırayla yeşil ve kırmızı cevap verme reddetme tuşlarına basınca ekranın komple beyaz olup daha sonra Windows açılışının gelmesi lazım. Eğer ekrana mavi yazılar gelirse başarılı olmuyor hard reset o zaman da kırmızı ve yeşil tuşa aynı anda basmak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyinv26 -- 12 Haziran 2011; 18:48:07 >
  • quote:

format atmadım ben tam olarak ama format atmış gibi bi durum oldu. telefona format atmak için bikaç şey söylediler ama ben yapamadım tam. ben telefonun arka kapağının altında hafıza kartının hemen altında reset yazan bi tuş gördüm ama hiç denemedim. oraya basmayı deneyebilirsin. ama klavuza bak ne işe yaradığını anlamadan kullanma o tuşu.

arkadaşların söylediği format şekli;

Sol ses yükseltme tuşuna basılı tutarken yukarıdaki açma tuşuna bastığımız anda sırayla yeşil ve kırmızı cevap verme reddetme tuşlarına basınca ekranın komple beyaz olup daha sonra Windows açılışının gelmesi lazım. Eğer ekrana mavi yazılar gelirse başarılı olmuyor hard reset o zaman da kırmızı ve yeşil tuşa aynı anda basmak lazım

hocam senin dedğini yaptım ben olmadı tl mudehale edmiyorum şimdi benim sorunumu tam olarak anlatayım sana ben tüş kilidi koyayım dedim ve koydum denemek için tl kilitleye basmışım ve onun kodu farklı imiiş üst üste deneyince 1122 olması gerekn kod bloke oldu şu anda tl kilidi deverede ve tl mudahele edmiyorum başka numaralar girsemde herhangi uyarı vermiyor. oylecce kalmış durumda reset tuşuna batığımda da aynı durum söz konusu hard reset oalyını bulsam oyle yapacam da olmuyor bulamıyorum hiçbir yerde..

• bende baya aradım ama bulamadım. burda arkadaşlar bikaç şey söyledi ona göre bişeyler denedim gene olmadı en son pc den bişeyler yapabilir miyim diye düşündüm ve sadece pc den bağlanıp 1 program kaldırdım sonra ingilizce oldu. ingilizce olunca telefon açıldı ve menüye girebildim. menüye girince de format atabildim. ama senin sorunun biraz daha değişik.

genelde telefonlar aramalarda kilidi kaldırıyolar. evden filan ara kendi telefonunu o sırada menüye gimeyi ve bişeyler yapmayı dene. sadece tuş kilit kodu varsa belki işler bu yöntem. ayarlar/sistem/master clear kısmına ulaşabilirsen, ordan format atabilirsin. yalnız varsayılan 1234 olarak aarlanmış bi kilit kodu istiyo..
  • quote:

bende baya aradım ama bulamadım. burda arkadaşlar bikaç şey söyledi ona göre bişeyler denedim gene olmadı en son pc den bişeyler yapabilir miyim diye düşündüm ve sadece pc den bağlanıp 1 program kaldırdım sonra ingilizce oldu. ingilizce olunca telefon açıldı ve menüye girebildim. menüye girince de format atabildim. ama senin sorunun biraz daha değişik.

genelde telefonlar aramalarda kilidi kaldırıyolar. evden filan ara kendi telefonunu o sırada menüye gimeyi ve bişeyler yapmayı dene. sadece tuş kilit kodu varsa belki işler bu yöntem. ayarlar/sistem/master clear kısmına ulaşabilirsen, ordan format atabilirsin. yalnız varsayılan 1234 olarak aarlanmış bi kilit kodu istiyo..

al buyur burdan ya şimdide arama tuşarı ve ok sağdaki yuşlar işlem görmüyor kilitlendi mi ne ,

• o sorun bende de oluyo arasıra. kapatıp açınca geçiyo ama..
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_66

Arkadaşlar aşağıdaki linkte 4shared hesabı var.Denenmiş ve işinize yarayabileceği düşünülmüş program ve oyunlar var.Ayrıca zaman buldukça güncellenecek
    http://www.4shared.com/folder/hgg84e1m/General_Mobile_W2.html

slm arkadaşım buna başka link verir isen ekler isen iiyi olur çünkü free indiremedim de inmiyor free

• bu telefonda gps portu ayarlamaya gerk var mı? cihaz 15 dkkadır mevki bulamadı. tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mutluthegreat -- 14 Haziran 2011; 16:32:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 21amedlee
    quote:

Orijinalden alıntı: can_66
    Arkadaşlar aşağıdaki linkte 4shared hesabı var.Denenmiş ve işinize yarayabileceği düşünülmüş program ve oyunlar var.Ayrıca zaman buldukça güncellenecek
    http://www.4shared.com/folder/hgg84e1m/General_Mobile_W2.html

slm arkadaşım buna başka link verir isen ekler isen iiyi olur çünkü free indiremedim de inmiyor free

Açılan linkte oyun yada program klasörünün üzerine tıklayıp, açılan sayfada istediğiniz oyun yada programı tek tek indirebilirsiniz.
    * Siteye ulaşamayan olursa "4shared.coma ülkemizden ulaşım yasak bu sebeple dns ayarı yapmanız gerekiyor diye biliyorum."

quote:

Orijinalden alıntı: MBUĞRA
    bu telefonda gps portu ayarlamaya gerk var mı? cihaz 15 dkkadır mevki bulamadı. tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
    edit:imla

Kurduğunuz navigasyon programında otomatik bağlan yada bul diye bir ayar yoksa cihazdan kendiniz gps portunu ayarlayıp, programda da bu ayarı yapmanız gerekebilir. Bende IGO8 kendisi bu ayarla otomatik bulup, bağlanıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: tunc@y

Kurduğunuz navigasyon programında otomatik bağlan yada bul diye bir ayar yoksa cihazdan kendiniz gps portunu ayarlayıp, programda da bu ayarı yapmanız gerekebilir. Bende IGO8 kendisi bu ayarla otomatik bulup, bağlanıyordu.

teşekkürler bende igoyu kurdum şimdi ve gps kullanabildim. tarif alabiliyorum
    bu arada igonun kullandığı değerleri söyliyim belki faydası olur.
    ben otomatik seçtim ama altında
    bağlantı noktası olarak 3
    veri hızı olarak 38400 seçti kendisi. bu şekilde osrunsuz kullanıyorum.. isterseniz linkide verebilirim..
  • igo 8 i nereden indirdiniz link verirseniz sevinirim zira route66 1 yalık deneme sürümü :)
  • Route 66 içinde manuel port girmeye gerek yokmuş. Telefona master reset attım ve gps sorunu kendiliğinden çözüldü.

Bu arada wifi ile ilgili tespitim oldukça zayıf çekim gücü var. Modem full güçteyken ve 4 metre mesafeden bile kopmalar yaşayarak bağlanabiliyor. Eski telefonumun "3" çektiği yerde GM W2 "1"zor çekiyor ve bağlanmıyor. Acaba "network adapter" veya başka bir ayarla oynayarak çekim gücünü arttırabilir miyiz?

Boşuna telefonu değiştirmek istemiyorum. Benzer sıkıntı yaşayan arkadaşlar var mı yoksa sadece benim telefon için mi böyle bir durum söz konusu?
  • bizim 1. katta bi erişim noktası var oraya laptoplar bağlanırken ben bağlanamıyorum. 1 çekiyo ve bağlandıktan hemen sonra da kopuyo bağlantı. kendi wireless modemim de sağlam değil şuan. adaptörü yok ve deneyemedim daha. ama wireless aşırı ısınmaya sebep oluyo. bi kere deneyebilmiştim sanırım.

igo 8 buldum ben. uydu buldum diyo ama bağlantı kalitesi filan çok düşük yada yok. ama harita üzerinden tarif alabiliyorum. bana da yetiyo bu kadarı şimdilik.. bağlantı(bu şekilde vermem umarım sorun olmaz. olursa uyarın lütfen):

http://www.maxicep.com/pda-palm/igo8-v8-3-4-142975-gps-navigasyon-407264.html

bide bende normalde ekran ışığı en kısıt şekilde. bazen ekran kendiliğinden parlayıp normale dönüyo. bunu sanki telefon çalarmış gibi yapıyo yani bikaç kez art arda.. böyle bi sorunla karşılaşan oldu mu??

• **** ları anlayamadım :)
  • o kısım "m a x i c e p" olucak.

edit: yazamıyorum o kısımı siz alttaki kısmı yazarsanız googleyebulması lazım

pda-palm/igo8-v8-3-4-142975-gps-navigasyon-407264.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyinv26 -- 15 Haziran 2011; 16:35:38 >
  • GPS Navigasyon programları isteyen arkadaşlar burayı inceleyebilir, bana göre konusundaki en iyi site...

ww w. f or u m n a v iga ti o n . com
  • şu ana kadar yüklediğim programlar;
    1-opera 10 (web surf)
    2-finger keyboard (klavye)
    3-IGO 8 (Gps nav)
    4-SPB son versyon (ara yüz ve herşey)
    5-GPS Sport Tracker (GPS konum izleme - bisiklet ve yürüyüş için)
    6-Fm Radio (GM Kendi sitesinden)

Yukarıdakiler haricinde bir iki sözlük ve ansiklopedi programı kuracağım.

Yukarıdaki programlarla telefondan wifi dışında oldukça memnunum. Eğer wifi benim telefona ait bir sorun ise yenisi ile değiştireceğim. O yüzden aşağıdaki konuda kullanıcı arkadaşlar benzer sorun yaşıyorlar mı bilmek istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.

++
    Wifi ile ilgili tespitim oldukça zayıf çekim gücü var. Modem full güçteyken ve 4 metre mesafeden bile kopmalar yaşayarak bağlanabiliyor. Eski telefonumun "3" çektiği yerde GM W2 "1"zor çekiyor ve bağlanmıyor. Acaba "network adapter" veya başka bir ayarla oynayarak çekim gücünü arttırabilir miyiz?

Boşuna telefonu değiştirmek istemiyorum. Benzer sıkıntı yaşayan arkadaşlar var mı yoksa sadece benim telefon için mi böyle bir durum söz konusu?
    ++
    Yardımlarınız rica

• quote:

o kısım "****" olucak.

edit: yazamıyorum o kısımı siz alttaki kısmı yazarsanız googleyebulması lazım

pda-palm/igo8-v8-3-4-142975-gps-navigasyon-407264.html

Dostum nasıl yüklediğini adım adım anlatman mümkün mü? Ayrıca bu indirdiğimiz dosya lisans istiyormu?
    Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.