Şimdi Ara

General Mobile W2 - Windows Mobile 6.5 Pro. (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
437
Cevap
3
Favori
60.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ıgo primoyu paylasacak arkadas yok mu link verin arkadslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @shooter14

ö.m gönderdim
  • Arkadaşlar cihazın alarmı cihaz kapalı iken çalışmıyor yada ben hata yapıyorum, birde kılıf kullanan uygun kılıf bulabilen varmı ?
  • ewt alarm cihaz kapalıyken çalışmıyor -.- kılıf bulamadım bu arada
  • türkcell t10 un kılıfı var. onu aldım biraz büyük geliyodu boy olarak düzgünce kestim makasla sonra cakmakla yaktım kestiğim yerleri orjinal görünsün diye. halen kullanıyorum. iş görüyo simdilik
  • arkadslar ben daha ilk kez youtubetan video izlemeye calıstım video desteklemiyor dedi. tarayıcı olarak operayı kullanıyorum. media player vşdeoyu oynatamadı sorun ne sizce
  • ucweb browser var onu indir
  • quote:

Orijinalden alıntı: srknbyz

ucweb browser var onu indir

internet paketim var indirmeye calısıyorum bozuk jar dosyası yüklenemedi diyo.
  • normalde video izlenmiyo. ama core playerden izlemeye çalışırsanız bi sorun olmadan izleyebilirsiniz sanırım. core playeri açtığınızda altta bi televizyon resmi var oraya tıklarsanız youtube dan video arayabiliyosunuz. oradan bulduğunuz videoları da izleyebiliyosunuz. izleyemezseniz core player in ayarlarını gezin orada video kalitesini orta ayar yada düşük ayar seçerseniz sorunsuz izleyebilirsiniz.. başka adam gibi izleyebileceğiniz ok biyer yok sanırım. youtube un kendi uygulaması var ama onda da videoları olduğu gibi izliyosunuz boyutu büyük oluyo ve dolması için en azından wifi ye bağlı olmanız gerekiyor...
  • http://hotfile.com/dl/129630355/4322ccf/YoutubeOfficialPlayer.cab.html

İndirdiğiniz rar dosyasını hiç ellemeden direk hafıza kartına atıp yine hafıza kartına kurun,youtube videolarını çatır çatır oynatıyor
  • hocam jar java içn cab olanı war windows mobile a
  • arkadaslar bu w2 nin dokunmatik tus takımının harf ve rakamları cok ufak baska önerebileceğniz yazı anahtarı var mımesaj ve yazmakta güclük cekiyorum
  • htc diamond qwerty keypad'i çok beğeniyorum. genelde onu kullanıyorum. alttaki gibi 3 farklı seçenek yüklüyo telefona. üçünü de kullanabiliyosunuz ama bi ara bununla ilgili sorun yaşadım diye hatırlıyorum. yazdığım halde algılamıyodu filan...

• hat açık ve full çektiği halde ulaşılamama problemi yaşayan başka arkadaş var mı?
  • Arkadaşlar general mobile web sayfasında w2 tanıtım kısmını kaldırmış. Orda analog FM radyo programı vardı normal radyo yayınlarını alıyordu. Windows mobie için generic bişeydi. Bu programı indirip arşivleyen oldumu veya başka programdan haberi olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: avcioglu

Arkadaşlar general mobile web sayfasında w2 tanıtım kısmını kaldırmış. Orda analog FM radyo programı vardı normal radyo yayınlarını alıyordu. Windows mobie için generic bişeydi. Bu programı indirip arşivleyen oldumu veya başka programdan haberi olan varmı?

pm attım kardes,bu arada w2 ereyonda tekrar satışa girmiş ilgilenenlere duyrulur
  • Teşekkür ederim, GM'ye we telpaya mail attım bakalım onlar yollayabilecekmi. Bende ereyondan 200TLye almıştım, telefonum çok yankı yapıyor o yüzden telefon olarak 10 yaşındaki 6600'mı kullanıyorum. Bana telefon edenler konuşamıyorlar kafaları karışıyor W2yide yanımda gezdiriyorum özellikleri çok diye. Bu radyoda olmasaydı moralim çok bozulacaktı sağolasın. Yeni alacaklar varsa bence yanaşmayın sorunları çok.

Telefonun açıkken dışardan ulaşılamaması veya kitlenmesi hakkında : Bende aynı sorun yüzünden iki kere telefonu yolladım. Kullandığın programlarla ilgili galiba. Telefona format atarsan düzelir. IGO8 kullanıyorsan yükleme yapma, hafıza kartından programlara kendin link at. sanki o yüzden bozuluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avcioglu -- 5 Ekim 2011; 11:41:43 >
  • uzun zaman oldu bu konuya girmeli

bu telefonu almayı düşünüp bu yüzden burdaki yazıları okuyan arkadaşlara sesleniyorum : ben ettim, siz etmeyin
    konunun başındaki mesajlarımda dediğim gibi, windows mobile çok iyi ama telefonun donanımı çok kötü olduğu için belli bir süre sonra çekilmez oluyor.
    hele ki şarj sıkıntısı insanı canından bezdirir. bende gittim se hazel aldım. yıllarca k700i kullanmıştım o yüzden hiç sıkıntı çekmem diye tahmin ediyorum.
    özetle 1.telefonunuz olacaksa uzak durun, almayın. ama şirket hattı tarzında 2.telefon olarak düşünüyorsanız sıfır değil-2.el alın. ben gittigidiyorda 50-75 arası satmayı düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: barkar

uzun zaman oldu bu konuya girmeli

bu telefonu almayı düşünüp bu yüzden burdaki yazıları okuyan arkadaşlara sesleniyorum : ben ettim, siz etmeyin
    konunun başındaki mesajlarımda dediğim gibi, windows mobile çok iyi ama telefonun donanımı çok kötü olduğu için belli bir süre sonra çekilmez oluyor.
    hele ki şarj sıkıntısı insanı canından bezdirir. bende gittim se hazel aldım. yıllarca k700i kullanmıştım o yüzden hiç sıkıntı çekmem diye tahmin ediyorum.
    özetle 1.telefonunuz olacaksa uzak durun, almayın. ama şirket hattı tarzında 2.telefon olarak düşünüyorsanız sıfır değil-2.el alın. ben gittigidiyorda 50-75 arası satmayı düşünüyorum

kadıköyde 100TL ye satın alıyorlar rıhtımda

• quote:

Orijinalden alıntı: avcioglu

Teşekkür ederim, GM'ye we telpaya mail attım bakalım onlar yollayabilecekmi. Bende ereyondan 200TLye almıştım, telefonum çok yankı yapıyor o yüzden telefon olarak 10 yaşındaki 6600'mı kullanıyorum. Bana telefon edenler konuşamıyorlar kafaları karışıyor W2yide yanımda gezdiriyorum özellikleri çok diye. Bu radyoda olmasaydı moralim çok bozulacaktı sağolasın. Yeni alacaklar varsa bence yanaşmayın sorunları çok.

MBUĞRA : Bende aynı sorun yüzünden iki kere telefonu yolladım. Kullandığın programlarla ilgili galiba. Telefona format atarsan düzelir. IGO8 kullanıyorsan yükleme yapma, hafıza kartından programlara kendin link at. sanki o yüzden bozuluyor.

Bu mesajınızda benden alıntı yapmışsınız gibi yazmışsınız ama ben böyle bir mesaj yazmadım. Telefonu 1 kez oda ilk aldığımda wifi yüzünden geri göndermiştim. Düzeltirseniz sevinirim.
    Zira başta gps olmak üzere donanımları yüzünden hala telefonu verdiğim paranın boşa gitmediği kanısındayım.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.