Şimdi Ara

★ General Mobile GM 9 Pro ★ ANA KONU ★ Android Q Beta Kayıtları başladı! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.818
Cevap
89
Favori
320.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • uthmani U kullanıcısına yanıt
    Diğer renklerini kullanan görmedim, ne zaman satışa çıkar muamma , telefon edip sormakta fayda var. Gold rengi çok şık bilgin olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Night_Blade N kullanıcısına yanıt
    Detaylı yorumunuz için teşekkür ederim. Uzun süre kullanım nasip olur inşallah, hayırlı olsun hocam :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Night_Blade N kullanıcısına yanıt
    Hocam bizim kutudan kılıf çıkmadı, nereden aldınız cihazı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seloo_79 kullanıcısına yanıt
    Note 6 cok fena degil ama gm9 un yaninda sönük kaliyor . İnsanlar kafalarinin içindeki tabulari yikamadigi icin yerli telefondan uzak duruyorlar ama gercekten cok guzel telefon yapmislar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese tekrar merhaba, bugun de sarj olmama sıkıntısı başladı. yatarken herzamanki gibi telefonu şarja taktım uyandığımda hiç şarj olmamıştı. tam takmadım herhalde diye soketi çıkardım geri taktım falan ama yok hiç hayat belirtisi yok. şarj soketi sıkıntısı GMnin genel problemi diyolardı ancak daha önce kullandığım gm6 ve daha önce kullandığım modelini hatırlamadığım telefonda böyle bir sıkıntı yaşamamıştım. servise götüreceğim bugun umarım bi sıknıtı çıkarmazlar. zaten telefonu daha yeni servisten almıştım toplasan 50 kere şarj olmadı daha.
  • TheTURK kullanıcısına yanıt
    Sizin şansınıza hocam üst üste size denk gelmiş problemler, sonucu bende merak ediyorum, komple değişim hakkınızıda sorun bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheTURK kullanıcısına yanıt
    Bir kac sorun daha cikarsa thh verin iadenizi alin balik bastan kokar. Her ay servise gidersiniz bu gidisle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu konuda fikrimi önceki sayfalarda yazdım,
    Zaten 3-5 sayfa bir şey var telefonu yeni almayı düşünen arkadaşlar okuyabilirler.
    Sadece TheTURK arkadaşımıza geçen ay özel mesaj olarak attığım yazımı sayfalarda göremeyeceğiniz için,
    Geçen ay kendisine özelden yazdığım yazımı da paylaşıyorum.
    Aslında yazım gayet net dediklerimi konuya da yazabilirmişim.




    Hocam merhaba, siz konuya yazdıktan sonra ben yazmışım keşke siz GM almadan önce sizi uyarma şansım olsaydı, ben de bir şans daha vereyim GM ye para turk sirketine gitsin diye düşünmüştüm vakti zamanında, ama gelin görün ki , onlar benim iyi niyetimi suistimal ettiler telefon da defalarca aynı arıza olmasına rağmen en son müşteri hatası dediler arızayı gidermediler, ayrıca ben istanbul da yaşıyorum telefonları her arızalığında profilo avm de ki kendi yerlerine kendim götürdüm ama gişede ki elemanlar bir suratsız bir suratsız müşteri memnuniyeti sıfır adamın suratına bakmıyorlar. geçmiş olsun almışsınız bir kere ya kullanın ya da hazır telefon temizken satın kurtulun, çünkü aynı şeyleri bende yaşadım şu anda canınızı sıkan problemler ileride daha da çok canınızı sıkmaya başlıyor ve telefon aylar geçtikçe ekstra problemler çıkarmaya başlıyor 6 ay sonra sıkıntılar baş gödeterir 1 sene sonra illallah edersiniz bu telefonun ömrü 1 yıllıkmış dersiniz ayrıca her servise tamire verdiğinizde format atıp verirler size her seferinde telefon ayarlarını yapmak tekrar programları kurmaya uğraşmakta ayrı bir eziyet olur. Kendinize iyi bakın, saygılar sevgiler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayramses -- 27 Kasım 2018; 9:11:42 >




  • bayramses kullanıcısına yanıt
    Problemsiz cihaz yokki piyasada bende çok fazla model kullandım hepsinde sorunlar vardı, ilk defa GM kullanıyorum şuana kadar çok memnunum , iPhone 4s kullandım 1 sene sonra ahize ve şarj soketi gitti, Galaxy note 4 1 sene sonra aşırı isinmaya başladı 2 kez bataryası değişti sattım , mi Max kullandım 2 ay sonra power ve ses butonları gitti, son olarak redmi note4 komple anakart kısa devre yaptı ve çöp oldu. LG yi söylemiyorum bile ne olduğunu herkes biliyor, GM de olmayacak demiyorum ama dünya devlerinde bile oluyor hatalar, GM nin avukatı değilim ama bu seferde yerli olsun dedim, çokta memnunum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seloo_79 kullanıcısına yanıt
    İnşallah memnun kalırsınız hiçte arıza olmaz temennim budur,
    Arıza olabilir tabi ki ama arızanın ne sıklıkla olduğu ve arıza yapma arızalı çıkma oranı da önemli,
    Daha da önemlisi arıza olduğunda firmanın malının ne kadar arkasında durduğu,
    Normal de 4 kere aynı arızayı yaptığı zaman sıfırı ile değiştirilmesi gerekir,
    Ama GM ne yapıyor aynı arızayı 3.4. kez tekrarladığı halde dönüp,
    Müşteri hatası garanti dışı 300 civarı bir ücreti var diyor.
    Dediğim gibi inşallah hiç sorun olmaz da keyifle kullanırsınız, para kolay kazanılmıyor.
    İnşallah gelmez ama başınıza gelirse daha iyi anlarsınız nasıl bir durumun içine düştüğünüzü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayramses -- 27 Kasım 2018; 18:26:59 >
  • bayramses kullanıcısına yanıt
    Temennileriniz için teşekkür ederim, lakin piyasadaki ithalatçı garantili servislerden daha iyi olduğunu düşünüyorum , parça arızalarında 1 ay beklemeyiz hizli geri dönüş yapmaları önemli bu hususta, ilerde ne olur bilemeyiz kullanıp göreceğiz , servise işimiz düşmez inşallah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu 2bin sınırında telefon bakıyordum. Şuan piyasada g6-nokia8 f/pde başları oynuyor özellik bakımından fakat ikisinde de panel sorunları mevcut diyorlar.Pek sıcak bakamıyorum o yüzden.Note 6 Pro var miui avantajı ve sağlam geribildirim açısından.Gm9un benim için tek karambolu gsmarena incelemesinin olmaması.Gerekli testler ve teknik sonuçlar biraz daha yardımcı oluyor karşılaştırmalarda.Cihazı kullanıp ses olsun, pil olsun kulaklık performansı olsun deneyimleriniz nedir?
  • ozn96 kullanıcısına yanıt
    Hocam telefon hem hoparlör hem de kulaklık ses kalitesi konusunda yeterli düzeyde. Stereo hoparlör olması ve dolby atmos uygulaması güzel detaylar. Ses için tek eleştirim hoparlörün bassları belki daha kuvetli olabilirmiş diyebilirim. Kulaklıkta ise size uyan ayarları Dolby uygulamasını kurcalayarak bulabilirsiniz. Pil içinse şöyle diyeyim ben genelde %20 civarına gelince şarja takıyorum. Bana bu şekilde yaklaşık iki günlük kullanım ömrü ve 6-7 saatlik ekran süresi veriyor. Şarjda öyle saçma sapan azalma falan olmuyor. Eğer uzun vadeli kullanımda sorun çıkmazsa çok severek kullanacağım bir cihaz benim için. Telefonun bence ekranı da çok iyi ama inşallah bunda g6 ve nokia 8'deki sorunlar yaşanmaz zamanla.
  • Bir GM GM8 kullanıcısı olarak (tabii ki belli sebeplerden ötürü yani mecburiyetten, aşağıda anlatacağım) fiyatı 1.300TL altına kadar düşen (hatta A101'lerde satılan) HUAWEI HONOR 9 LITE ile bu GENERALMOBILE GM9 PRO arasında kaldım bir türlü karar veremedim ve şu meşhur Black Friday indirim dönemini de kaçırmış olduk. HONOR 9 LITE yine 1.400-1.500 olmuştur herhalde bakmadım artık fakat şimdi dayanamadım baktım; HONOR 9 LITE yine 1.499TL yapmışlar maşallah hayırlı uğurlu olsun, GM 9 PRO yine 1.500TL civarına bulunurken ne oldu şu an yine 2.000TL civarında görüyorum fiyatları (Vatan, Hepsiburada, TeknoSA, Turkcell).

    Sizler ne dersiniz arkadaşlar? şu an için bu fiyatlara bu modeller sizce nedir ne değildir ne önerirsiniz? Şunu da belirteyim benim için en önemli tercih sebebi tamamen uzun dönemli Android güncellemelerini alsın mümkünse 8.0.0 / 8.1.0 almış olsun başka bir şeycik istemem.

    ---
    Girişte bahsettiğim duruma gelelim, şimdi gül gibi kullandığım gayet memnun kaldığım GM8'den bu telefonlara neden yöneldiğimi anlatayım:

    GM üzerinden Android 8.1 güncellemesi kaynaklı GM8 kullanıcılarına iletilmeyen bir sorun var sanırım. Şubat 2018'den Eylül ayına kadar her ay her Android One güncellemesini yaparak gelmiştim, sonra şu 5 Eylül tarihli Android One 8.1 güncellemesini de yükledim ve (bir kaç hafta sonra) telefon açılmadı kaldı güç düğmesi işlemedi şarja takınca bile tepki vermiyordu ekran kapalıydı hep. Teknik Servis de telefonu nasıl hayata döndürmeyi becerdilerse cihazı sıfırlamışlar fab. ayarına döndürmüşler üzerinde 5 Mart 2018 tarihli Android 8.0.0 güncellemesi yüklüydü, işte o zamandan beri (Ekim, Kasım artık en son GM8'lere hangi update geldiyse) yazılım güncellemelerini duraklatıyorum Eylül de gelen Android 8.1.0'ı bile kurmadım çünkü korkuyorum yine telefon bir anda açılmaz elimde kalır diye çekiniyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 28 Kasım 2018; 12:50:5 >




  • Ravenholm kullanıcısına yanıt
    Huawei P smart kullanıyorum,
    Android 8.0.0
    Hepsiburada da 1400 tl
    Özelliklerini inceleyin
    Forum donanım haber de ana konu var yorumları okuyun.
    Bilginiz olsun karar sizin.
  • 2 haftadır kullanıyorum herhangi bir sıkıntı görmedim telefonda

    Pili çok iyi bana 2 gün dayanıyor 8-9 saat ekran süresi alıyorum

    Jarj konusunda da sıkıntı yaşamadım zaten 1.5 saatte falan %90 jarj ediyor

    Ses kalitesi güzel telefonda sesi net veriyor ve sesi artirinca kaliteyi bozmuyor. Sanırım sonradan kutuya kılıf koymaya başlamışlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GM9 kendi kendine yazık eden bir telefon bence, arka kısımdaki gm yazısı ve android one yazısı çok sırıtıyor
  • Cihazı an itibarı almış bulunmaktayım. Şu an şarjını bitirmeye çalışıyorum. 0 dan 100 e kapalı bir şekilde dolsun sonra bitene kadar bir kullanalım bakalım. Bir önceki mesajımda belirttiğim gibi Mate 10 lite ile bunun arasında çok gidip geldim. Gözümüzü karartıp bir şans verelim dedik.Şimdilik ilk izlenimler...

    Kamera iyi + Ekran çok iyi + Aramalarda ses oldukça net + Wifi ve Mobil bağlantıda sorun yok + Ses çıkışı çok iyi (Stereo hoparlör)

    Yalnız burada anlayamadığım husus hoparlörlerin bir tanesi üst taraftaki sesi az veriyor. Müzik yada Video da sesi yüzde 40 - 50 - 60 civarlarında açtığınızda sorun yok iki hoparlörde eşit olarak veriyor. Ama sesi yükselttiğiniz de aşağıdaki oldukça yüksek vermesine rağmen üst taraftakinden çok az gelmekte.Ses bir dengesiz çıkıyor. Bizim cihazda mı bir problem var ? Yoksa Ses Çıkışı mı bu şekilde bana pek normal gelmedi. Kullanan arkadaşlar cihazlarında teyit edebilir mi lütfen ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T r u v a -- 28 Kasım 2018; 21:4:40 >




  • Hayırlı olsun hocam telefon. Sorun yok benimkinde de aynı şekilde yukarıdakinden daha cılız ses çıkıyor. Stereo olan çoğu telefonda bu şekilde zaten ahizenin orası alttaki kadar kuvvetli olmuyor. Bir de bataryayı hiçbir zaman sıfıra indirmeyin derim pile zarar verir.
  • Tasarımı özellikleri ile umarım yavas yavas f/p ürünü olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T r u v a -- 28 Kasım 2018; 22:11:51 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.