Şimdi Ara

★ General Mobile GM 9 Pro ★ ANA KONU ★ Android Q Beta Kayıtları başladı! (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.819
Cevap
88
Favori
329.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Periah kullanıcısına yanıt
    çok iyi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kefelon

    Hocam Camera2Api nin Android Pie ile aktif olacağına emin miyiz? Beta Pie yükleyenler denedi mi acaba?
    Evet hocam beta yükleyenler Google Cam kurduklarını söylediler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kartalyazar kullanıcısına yanıt
    Senden mi öğrenecez ahlakı? o firma insanlara hatalı şarj soketli telefonları satarken iyiydi dime ben bana dürüst olana dürüst olurum. Discovery deki ve GM5Plustaki kronikleri bildikleri halde sattılar o telefonları dimi asıl yüzsüz kim? işim gücüm yok ne *ok olduğunu herkezin bildiği GM in hakkınımı düşünecem.

    Açık açık utanmadan yazıyorum tabikide buraya onlar utanmadan kronikli telefon satıyorsa bende utanmadan yazıyorum. Bugüne kadar hep o bizim hakkımıza girdi. Birkerede biz dokunduralım ne olacak. Sanki senin başına gelse sen kuzu kuzu gidip ben bu telefonu düşürdüm böyle böyle oldu diyeceksin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NorthShield -- 12 Şubat 2019; 12:50:18 >
  • 1427 tl sipariş verdim. İnsallah sorunsuz kullanırız hepimiz mi a2 kameralari daha iyiymis ama kameram 5s performansı verse yeter pubg oynadıgımdan a2den uzak durdum ya max 3 alacaktım yada mi a2 bi anda gm fiyatı düşürdü bombayı patlattı.
  • isabekir61 İ kullanıcısına yanıt
    Amoled ekran beni cok cezbediyor. Bakalım. Bide pil omrü telefon kullandigimdan beri nefret ettim bu konudan o yuzden 3800 mah + amoled ekran + snapdragon 660 tan cok uzun pil omru bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Periah kullanıcısına yanıt
    Hocam mi a2 alacaktım 3010 mah pil kameralari iyi çok ince ve zarif bir cihazdı bütün gemileri yaktım a2 alacam dedim. Sonra baktım gm0 pro 1427 tl düstü dün direk yapıstırdım amoled ekran+3800 mah+3.5mm jack girisi+hafıza kartı girişi+stere hoparlör+dolby atmos kulaklıkmıs galiba bunlardan sonra a2'nin sadece kamerasi iyi oldu kanatine vardim. Zaten kamera benim iphone 5s seviyesinde olsa kafi dedim aldım.
  • isabekir61 İ kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim Gm 9 Pro kamera konusunda iddialıydı. Nese gelsin bakarız ama puanı yüksek diye biliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Periah

    Benim bildiğim Gm 9 Pro kamera konusunda iddialıydı. Nese gelsin bakarız ama puanı yüksek diye biliyorum.
    siz hangi cihazdan buna geçiyorsunuz hocam ben iphone 5sden
  • Bu arada bu telefonu aldığımız fiyatlar geçici indirim olabilir. Sevgililer günü indirimi diye geçiyor.

    https://www.log.com.tr/general-mobile-dan-sevgililer-gunune-ozel-buyuk-indirim-kampanyasi/

    Bu fiyatlar bence bu telefonun ederinin altında. Alan aldı 3-4 gün sonra geri yükselir.
  • isabekir61 İ kullanıcısına yanıt
    Ben Lg G4'ten geçiyorum. G4'ü çok seviyordum. Kamerası olsun, ses olsun çok güzel bir telefondu ama şarjının çabucak bitmesi hayatı zehir ediyordu kardeşim. Yani sen dünyanın en güzel telefonunu yap ama daha günün yarısı bile olamadan telefonun şarjı bitiyorsa neye yarar o güzellikler değil mi ?

    Birde malum tüm g4'ler bir gün bootloop'u tadacaktır ve benim G4'te garanti bittikten 1 ay sonra anakart arızasıyla can verdi 1200 liraya almıştım 0 olarak.

    Bugünde ya ikinci el Lg G6 yada bu modeli alacaktım ikisi arasında kaldım ama hem pil ömrü hemde 0 olması hemde daha güncel yazılım alacak olması beni Gm 9 Pro'ya itti. Birde takip ettiğim bütün teknoloji sitelerinde hakkında iyi konuşulan bir telefon. İlk çıkış fiyatıda 2900 olunca ölücülüğüm tuttu birde 1477 liraya kaptım : )




  • ottomâns O kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Bu adreste bir IMEI numarası var . Sanırım kayıtlı oluyor bu durumda :)
  • ottomâns O kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Bu adreste bir IMEI numarası var . Sanırım kayıtlı oluyor bu durumda :)
  • Jamiryov kullanıcısına yanıt
    Bu çok iyi haber oldu o zaman. Pie ile Gcam'inide kurayım başka bir şey istemem yazılım olarak zaten :D

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Periah kullanıcısına yanıt
    bende 1477 tl den aldım. indirim bazı teknoloji sitelerine göre bu hafta sonuna kadar deniyor. bazı sitelerdede 28 şubata kadar deniyor.
  • yutas Y kullanıcısına yanıt
    Abi bende baktım sebgililer günü indirimiymiş. Bana göre şu an fiyat ederinin altında iyi yakaladık.
  • Periah kullanıcısına yanıt
    Kalitesi iyi yani sesi açınca sesde bozulma olmuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonda ekran yansıtma varmı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Periah kullanıcısına yanıt
    Yanlış yönlendirmek istemem ama bu fiyatı gördükten sonra kimsenin cihaza 2000 TL vermek isteyeceğini düşünmüyorum. Yani bence sevgililer gününden sonrada devam eder bu fiyat.
    Tek merak ettiğim General Mobile MWC 2019'da yeni cihaz tanıtacak deniyor. Bu GM 9 Pro'nun fiyat olayı acaba GM çok iyi yeni bir cihaz mı hazırladı dedirtir bana.
    Bu arada eserinin altında fiyata sahip olduğu kısmına da katılıyorum. Bu özellikler 1500 TL için gerçekten çok fazla. Umarım sorun çıkarmaz ileride cihaz. Yerli telefonları böyle görmek isteriz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kefelon kullanıcısına yanıt
    Snapdragon 710'lu bir model hazırlanıyor diye biliyorum ama MWC'de tanıtılır mı onu bilemiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1427 ve 1477 TL'ye hangi sitelerde var arkadaşlar. Nereden sipariş verdiniz?
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.