Şimdi Ara

★ General Mobile GM 9 Pro ★ ANA KONU ★ Android Q Beta Kayıtları başladı! (379. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.818
Cevap
89
Favori
320.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 377378379380381
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • annuity kullanıcısına yanıt

    Hayirli olsun. Benim telefonun kasasinda egilme var. Cocugun marifetidir diye basvurmuyorum. Saglam olanlarin kesinlikle basvurmasi lazim. Tabi parayi yoldan toplamiyorlarsa.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • annuity kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun. Sizin adınıza çok sevindim. Ben de bugün tüketici hakem heyetine başvurmak istedim fakat kasam yamuk olduğu için yapmanın mantıksız olduğunu düşündüm. Çünkü alacağım para çok düşecek ve üstüne çok daha fazla para eklemem gerekiyor telefon alabilmem için. tahminimce donanımsal arızaları çözüldükten sonra garantisi bittiğinde pex9 yüklemeyi düşünüyorum. Siz peki cihazı 1800'tlye mi almıştınız? Kulaklık bedeli mi düşüldü?

  • Gözünüz aydın.
  • musq kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim, esasen ben başvuru metnimde görselde yazdığı üzere telefonun yazılımsal yönünden ayıplı kabul edilmesi için sadece güncelleme yönünde şikayetimi belirttim,suyu bulandırmamak için karşıya ses gitmemesi vs. gibi diğer kronik konulara hiç değinmedim.

    Yazan fiyat ürünün tüm paket fatura fiyatı herhangi bir düşüm olmadı.

  • arkadaşlar size bir sorum olacak ben şimdi tüketici mahkemesine başvurmuştum bu telefon ile ilgili ve karar 28 ağustos ta çıktı beni aradılar iade edelim diye ama ben o zaman iade etmek istemiyorum dedim şimdi telefonu iade etmek istiyorum iade alırlar mı sonuçta kararın üzerinden 3 buçuk ay geçti

  • ONEMEGAS O kullanıcısına yanıt
    Şansını dene yine ama dalga mı geçiyorsunuz derler adama
  • 13 Aralık 2020 general mobile cihazlarına güncelleme vermedi ve sosyal medyadan sorularımızı büyük bir gayret ile siliyorlar Hem dünyanın en büyük telefon üreticisi olma vizyonunu benimse ama müşterilerinin mesajlarını ve isteklerini yerine getirme. android 10 yalan oldu ne driver miş ne yazılım mış bunların ARGE ekibi beş para etmez kişiler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ve hala bu konuda dh gm9 pro reklamı koymuş
    ★ General Mobile GM 9 Pro ★  ANA KONU ★ Android Q Beta Kayıtları başladı!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • annuity kullanıcısına yanıt
    bu emsal olacağından muhtemelen yakın zamanda yalandan bir güncelleme verip bu para iadesi mevzusundan kurtarmaya çalışırlar. sıkıntısı olanlar aynı yolu takip etsin. Paralarını iade alsınlar
  • beni bilirkişiye yönlendirdiler ve bilirkişi güncelleme olayına ne demiş biliyormusunuz (kullanıcıdan kaynaklı) allahım sen beni nelerle sınıyorsun çıldırmamak elde değil ne diyim birde arkadaşlar ayarlarda parmak izi kayboldu bir anda gözükmüyor varmı bilgisi olan.

  • Telefondan memnun kalınmamasına rağmen her seferinde iyi satış rakamları yakalıyorlar forumda konu olarak çok aktif. Fiyatından dolayı mı acaba
  • Kaderim7 kullanıcısına yanıt

    İyi de firma zaten cihazın piyasaya sürülme tarihinden itibaren 1 yıl yaptı vaat ettiği 2 yıldı. Bu durumu değiştirir mi sizce?

  • ONEMEGAS O kullanıcısına yanıt
    Tüketici hakem heyeti kararları 10 yıl geçerlidir. Kararda yazıyorsa
  • neyro61 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim aynı sorunları bende yaşıyorum. Teknik servise verdim halen devam ediyor. Tüketici hakem heyetine vereceğim. Büyük ihtimalle
  • musq kullanıcısına yanıt

    2 yıl ana güncelleme 3 yıl güvenlik güncellemesi bütün android one cihazları bu şekilde ancak bunlar U dönüşü yaparak hiç vermediler. Yalan atmak ve insan kandırmak bunların fıtratında var. Müşteri hizmetleri ara sor yalan konuşmaktan feleğin şaşar. Sonra Allah kitap demeleri yok mu beni en çok güldüren konuda bu zaten :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google One ile telefonun çıkış tarihinden itibaren az iki yıl ana sürüm ve en az üç yıl güvenlik güncellemesi alması zorunluluğu var. Buna göre GM 9 Pro en az android 11 almalı.

    GM 9 Pro, 11 Eylül 2018'de duyurulmuş. Çıkış tarihi daha erken olamaz. Android 11, 8 Eylül 2020'de yani iki yıl dolmadan çıkmış.

    Güvenlik güncellemesi, ki bence daha önemli, ise Eylül 2021'e kadar aylık olarak almalı ancak şuan dahi 5 Eylül 2019'da. 2021'e gireceğiz neredeyse.

    Not: Android 11 almaması tabi ki çok da şaşırtmaz. İngilizce Wikipedia sayfasında GM 9 Pro'dan sonra 2018'de çıkmış Android One programındaki LG G7 One, Motorola One, Nokia 7.1, Nokia 3.1 Plus, Motorola One Power modelleri de üreticilerin Android 11 listelerinde yoklar. Sadece Aralık 2018 sürümlü Nokia 8.1 güncelleme alacakmış. (https://www.androidcentral.com/when-will-my-phone-get-android-11) Hatta bir Nokia 7.1 kullanıcısı Nokia'ya e-mail atmış. Nokia dönüş yaptığında özetle üzgünüz, bizi takip edin demekle yetinmiş. (https://support.google.com/android/thread/87364420?hl=en)

    Şahsi görüşüm, iki sene güncelleme garantisi demek iki sene içinde çıkan güncellemelerin sorunsuz şekilde verilmesidir. Reklamda böyle dendi. Söz böyle. Yoruma açık bir şey değil. Piyasaya sürülüş tarihinden itibaren iki sene ana sürüm güncellemesi zorunlu. Nokta. Hala kararlı sürümümüz Android 9'da. Güncelleme gelirse güzel olur elbette ama tek sorun güncelleme de değil. Mikrofon algılaması ve çekilen fotoğraflarda köşelerin bulanık çıkması sorunları da var. General Mobile'den aldığım ilk ve son telefon bu olacak sanırım.

    İngilizce Wikipedia(Malesef Türkçe versiyonu yetersiz):(https://en.wikipedia.org/wiki/Android_One)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.eam.ozgun -- 14 Aralık 2020; 18:17:25 >




  • Umarim boş laf çıkmaz....

    ★ General Mobile GM 9 Pro ★  ANA KONU ★ Android Q Beta Kayıtları başladı!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ""Hadi inşaallah"" 🤭😂😂😂
  • mcebi001 kullanıcısına yanıt

    Tüketici hakem heyeti mevzuları can sıkıyor bence. Adamlar bunun önüne geçebilmek için yalandan güncelleme vereceklerdir. Aralık 2020 güvenlik güncelleştirmesi filan olabilir. Geri kalan her şey eskisi gibi kalır ama.

  • 
Sayfa: önceki 377378379380381
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.