Şimdi Ara

★ General Mobile GM 9 Pro ★ ANA KONU ★ Android Q Beta Kayıtları başladı! (381. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.818
Cevap
89
Favori
320.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 379380381382383
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • oppo, samsung, xiaomi vs Türkiye'de üretime başladıklarında görücem GM ve Vestel gibi sözde yerlilik edebiyatı yapan firmaların halini.


    Yıllardır telefonu çaktım geçtim banane mantığıyla ticaret yapan bu yerli firmalarımız anca kendi halkını düdükleme politikası güdüp batsınlar. Başka da bir gelecekleri yok zaten.

  • 2020 yılının son gününe geldik. Değişen birşey oldu mu ? Hayır. General Mobile her zamanki gibi yalanlarına devam ediyor. 2020 bizlere çok zor geçti umarim 2021 general mobile firmasının iflas ettiği bir yıl olur. BU ÜLKE İCİN GEREKSİZ VE FAYDASİ OLMAYAN BİR FİRMADİR. Umarım bir yetkili bu yazılanları okur. One cihaziymiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pasa86

    2020 yılının son gününe geldik. Değişen birşey oldu mu ? Hayır. General Mobile her zamanki gibi yalanlarına devam ediyor. 2020 bizlere çok zor geçti umarim 2021 general mobile firmasının iflas ettiği bir yıl olur. BU ÜLKE İCİN GEREKSİZ VE FAYDASİ OLMAYAN BİR FİRMADİR. Umarım bir yetkili bu yazılanları okur. One cihaziymiş

    resmi hesabına twitter'dan yazsan daha etkili olur.. Tüm mağdurlar tepkisini koysun bence twitter'dan.. Millet iyice tanısın bunları

  • Sosyal medya dan yazdım yazmasına ama siliyorlar. Engel koyuyorlar yazamıyorum artık bende buradan paylaşmaya çalışıyorum. GM firması eleştiri ve hak aramaya gelince pukelemun gibi oluyor. Hayatları yalan anlayacağın. Bu arada yeni yılın kutlu olsun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frk_Plt -- 17 Ocak 2021; 0:43:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba. 26 Aralık akşamı e-devlet üzerinden Tüketici Hakem Heyetine başvurdum cihazı verip ödediğim parayı geri almak için. Sadece güncelleme konusundan dolayı. Onun dışında hiçbir sorundan bahsetmedim. 29 Aralık'ta Telpa WhatsApp'tan mesaj attı ve başvurumun değerlendirildiğini ve cihazı servise gönderdiğim hafta tarafıma cihaz bedelinin ödeneceğini söyledi. 31 Aralık'ta telefonu gönderdim ve geçtiğimiz cuma günü de ödemeyi yaptılar. Ayrıca süreçte Telpa'daki arkadaşlar gayet kibardı ve oldukça yardımcı oldular sağ olsunlar.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: osassuna

    Herkese merhaba. 26 Aralık akşamı e-devlet üzerinden Tüketici Hakem Heyetine başvurdum cihazı verip ödediğim parayı geri almak için. Sadece güncelleme konusundan dolayı. Onun dışında hiçbir sorundan bahsetmedim. 29 Aralık'ta Telpa WhatsApp'tan mesaj attı ve başvurumun değerlendirildiğini ve cihazı servise gönderdiğim hafta tarafıma cihaz bedelinin ödeneceğini söyledi. 31 Aralık'ta telefonu gönderdim ve geçtiğimiz cuma günü de ödemeyi yaptılar. Ayrıca süreçte Telpa'daki arkadaşlar gayet kibardı ve oldukça yardımcı oldular sağ olsunlar.

    Keşke telefon fiyatları uçmasaydı da bizde iade edip alsaydık paramızı düzgün bişey alırdık enazından 1500 lira geri alsam ne alacağım oda ayrı konu. Sırf güncellemeden dolayı iade aldılarsa demek ki android 10 gelmeyecek bu telefona yoksa geri almamak için 40 takla atarlardı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • hanibene H kullanıcısına yanıt

    Söylediğinizde haklısınız. Parasını alsanız o paraya alınacak cihaz da yok. Fakat herkes de böyle düşünürse bunların yaptıkları yanına kar kalacak. En azından para ekleyebilecek olanlar böyle bir yola başvursun ki bir daha böyle bir şey yapmasın bu firma. Benim amacım aslında firmanın mağdur ettiğini gösteren bir karar çıkmasaydı ama ona da fırsat vermediler işin açığı. Bundan sonra bedava da verseler işim olmaz GM ile.

  • osassuna O kullanıcısına yanıt

    Fiyatlarin bu denli yükselmesinin nedeni, yine yerli üretici olduklarıni iddia eden GM ve Vestel gibi firmalarin, cihaz satmıyoruz diye ağlamaları heleki general mobile, Tayyip Erdoğan a imzasının bulunduğu telefonu babasının hayrına vermedi, sonra 200 dolar altı cihazlara ek vergi geldi. Hem adam akıllı cihaz üretme destek verme ve satamıyoruz diye ağla. Ne dünya arkadaş, vatandaşını düşünen bir hükümet sözde ama işin içinde para konuşunca herkes değişiyor. Vergi gelmeseydi görürdüm bu çakma yerli GM firmasını. Hayatları yalandan ibaret başka birşey değil. GM 9 pro kullaniyorum 11 Ocak 2021 oldu ne gelen var ne giden.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pasa86 -- 11 Ocak 2021; 17:36:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurup para iadesi almak isteyenlere tarafımca hazırlanmış rehber niteliğinde video




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerxa -- 13 Ocak 2021; 13:39:34 >
  • Telefonun kendi kamera uygulamasında hiç özellik yok. Yine de bir çok profesyonel uygulama denedim ama iso ayarını gerçekten iyi ayarlayamıyorsanız kendi kamerası hepsinden daha canlı ve grensiz çekiyor. Bacoon camera, camera fv-5 ve manual camera uygulamalarıyla kıyas yaptım. Google kamera yükleyin çok fark oluyor diyorlar ancak uygulamalar arası değişen tek şeyin iso ayarı olduğunu deneyimledim. Google kamerayı sadece sphere modudna geniş açı fotoğraf için kullanıyorum. Adobe lightroom ve orjinal kamera uygulaması en iyi ikili gibi gözüküyor. Sizin düşünceleriniz neler bu konuda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonu 2020 nin son aylarinda bile alanlar olmus. ne diyelim inanmiyorlar. para iadesi alanlara hayirli olsun. benim telefonun ekrani cizdirmeseydik direk iadedeydim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ★ General Mobile GM 9 Pro ★  ANA KONU ★ Android Q Beta Kayıtları başladı!
    Rafa kaldırdığım gm8 güncelleme geldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mcnpl M kullanıcısına yanıt

    Katılıyorum, google kamera denemedim ama kendi uygulaması + lightroom ile iyi işler çıkarabiliyorsunuz.

  • Ekranın çizik falan olmasının önemi yok. Cihaz sağlam çalışır durumda olsun yeter. Ekranda kırık olmasın ama. yamukluk ta önemli değil.

  • Gm8 e gelen güvenlik güncellemesi bari Gm9 pro lara da gelse! Tamam anladık Android güncellemesi almayacak fakat güvenlik güncellemesini bari verin arkadaş!

  • GM pişmanlıktır!
  • omerxa O kullanıcısına yanıt

    Dostum şu kanıt belgeleri link atabilir misin şikayet örneği ile Birlikte rica etsem yada mail vereyim direkt mail atabilir misin?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hkn.aa H kullanıcısına yanıt

    Videonun altında var hepsi

  • 
Sayfa: önceki 379380381382383
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.