Şimdi Ara

GENERAL MOBILE GM 9 PRO 64GB CEP TELEFONU (TELPA GARANTİLİ) 1.563 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.214
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GENERAL MOBILE GM 9 PRO 64GB CEP TELEFONU (TELPA GARANTİLİ) 1.563 TL

GittiGidiyor
    General Mobıle Gm 9 Pro 64gb Cep Telefonu (telpa Garantili) - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/general-mobile-gm-9-pro-64gb-cep-telefonu-telpa-garantili-479258527

• Sonunda 1.500 bandını gördü. Sanırım bu fiyata alınır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lene kullanıcısına yanıt
    4 5 ay önce general mobile in kendi sitesinde 1530 TL idi ben aldım gayet memnunum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cihazı bir yıldır kullanan biri olarak birkaç bilgi vereyim. Mikrofonu problemli. Gürültü engelleme için çift mikrofon var cihazda. İkisi birbiriyle anlaşamayıp sesi kesiyor. Özellikle rüzgarlı ortamlarda veya telefonu omzunuza koyup konuşurken başınıza geliyor.
    Bu arada kronik bir sorun bu. Ben de yok diyenler büyük ihtimalle nizami şekilde konuşanlar sürekli. Bazı arkadaşlar kameranın yanındaki ikinci mikrofonu bantlayarak sorunu çözebildiler.
    Ancak bu sorun haricinde fiyatına göre güzel cihaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Meizu X8 konusuna yazmıştım burada da paylaşayım piyasada fiyatına(TR şartlarında) göre en alınabilir iki cihaz bence.

GM9 Pro'ya gelince
    Video kaydı
    Pil kapasitesi
    Artırılabilir hafıza
    Yerli Üretim
    Amoled ve Gorilla Glass 5 Ekran
    USB 3 bağlantı
    Gibi özellikleriyle öne çıkıyor;

fakat
    daha eski tasarım(daha büyük boyut),
    performans,
    ahize problemi,
    daha yüksek baş sar değeri
    100TL fark
    gibi eksileri de var X8'e göre doğrusu bir tercih yapamadım ikisi arasında.

Telefonda ilk aradığım stabillik ve telefon özelliklerinin(ahize,mikrofon, hoparlör, şebeke) sorunsuz olması, daha sonra da kibar (küçük) ve sağlam (dayanıklı) olması, bu bağlamda siz olsanız ne tercih ederdiniz?
  • bilgi@sayar kullanıcısına yanıt
    mi note 6 pro

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gm9 un diğer bir artısıda 220 lira karşılığında kasko yaptırabilmeniz. 1 yıl geçerli ve toplamda 2 defa ekran kırılması sıvı teması yada yüksek voltaj gibi kullanıcı hatalarını SERVİSİNDE ücretsiz onarım sağlaması.
    Gm9 un ekranı dışarda yok sevistede 500 lira fiyatı olduğunu düşününce heleki ekran kıran biriyseniz bence bulunmaz fırsat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vallahi bilgisayar gibi telefon. Çok memnunum tık demedi. Her gece şarj etmiyorum 2 gün kullanıyorum. Taş gibi telefon. Sadece biraz büyük geliyor bana o kadar. 5 aydır kullanıyorum.
  • Elden satanlardan 1300 civarı redmi not 7 alınır bence.

• Bu fiyata daha kaliteli Xiaomi cihaz alınır

• Xiaomi nin garanti ve parça işi sıkıntı bir daha almam. Piyasada kaliteli bir xiaomi pili bile bulamıyorsun kesinlikle piyasa telefonlarının yedek parça açısından ara modellere göre üstünlüğü var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.