Şimdi Ara

★★ General Mobile GM 8 [ANA KONU] ★★Sd 435 İşlemci /5.7' - 720p Ekran ★★ (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
968
Cevap
23
Favori
130.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

O telefonu da başta öven çoktu, fakat şimdi en çok sevenleri bile General Mobile'dan nefret etti.

GM 8 özelliklerine göre iyi bir telefon olabilir, ki bence değil, ama General Mobile firması müşteriden parayı aldıktan sonra müşterinin yüzüne bile bakmayan, her durumda mağduriyet yaşatan kurumsallıktan uzak bir firma.

Telefonu almayı düşünen arkadaşları uyarmayı bir sorumluluk bilerek bu yazıyı yazdım. Yoksa GM ile bir alıp veremediğim yok...

Hocam haklısınız bu problemler gm de olduğu gibi birçok firmada yaşanabiliyor memnun olanlar ve olmayanlar sürekli olacaktır şahsen ben gm8 kullanıyorum memnunum aldığım hafta ufak bir problem yaşadım servise götürdüm (bu arada haftanın 7 günü açıkmış güzel bişey pazar uygun olanlar için) ertesi gün kapalı kutu ful aksesuarlı cihazım kargo ile evime geldi. Kendi adıma bu durum beni memmun etti.

Orijinalden alıntı: Ugur A.

Hocam haklısınız bu problemler gm de olduğu gibi birçok firmada yaşanabiliyor memnun olanlar ve olmayanlar sürekli olacaktır şahsen ben gm8 kullanıyorum memnunum aldığım hafta ufak bir problem yaşadım servise götürdüm (bu arada haftanın 7 günü açıkmış güzel bişey pazar uygun olanlar için) ertesi gün kapalı kutu ful aksesuarlı cihazım kargo ile evime geldi. Kendi adıma bu durum beni memmun etti.

Hocam bahsettiğim her markada yaşanan ufak sorunlar değil maalesef.

Sorun firmanın verdiği sözleri tutmaması, ayıplı ürün satması ve müşteriyi her fırsatta kandırmaya çalışması.

Burda sorgulamanız gereken yeni aldıgınız cihazın sorunlu cıkmıs olması. Şİmdi başka bir firma olsa diyeceğim ki olur arada bir tane vs diye.. .Adamların test amaçlı gönderdikleri cihazlardan da sorunlu cıkanlar var o derecede yani. dikkat etmek lazım

play.google.com
    Treble Check - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kevintresuelo.treble

Su program ile test edip ekran goruntusunu paylasir misiniz ?

Tesekkurler

• Arkadaşlar cihazı pazar günü aldım. İPhone 5s den geçtim.

Baya memnunum. Şarjı da da üzmedi beni 5s den sonra. Ayrıca da lgg4 var garantide onarimda şarj ısınma ve müzik sesi konusunda g4 den iyi. Bakalım sorun çıkarmaz ise devam. Çıkarsa da garanti yakın gider hallederim.

O telefonu da başta öven çoktu, fakat şimdi en çok sevenleri bile General Mobile'dan nefret etti.

Firma verdiği sözleri tutmuyor. Müşterilere açıkça yalan söylüyor. Oreo güncellemesi Şubatta gelecek sözü verdi ama Oreo çıkalı 9 ay olmasına rağmen Android One olan bir cihaza güncellemesini vermediler.

GM 8 özelliklerine göre iyi bir telefon olabilir, ki bence değil, ama General Mobile firması müşteriden parayı aldıktan sonra müşterinin yüzüne bile bakmayan, her durumda mağduriyet yaşatan kurumsallıktan uzak bir firma.

Telefonu almayı düşünen arkadaşları uyarmayı bir sorumluluk bilerek bu yazıyı yazdım. Yoksa GM ile bir alıp veremediğim yok...

• fatih1983 F kullanıcısına yanıt
    malzeme kalitesi kötü,
    BAtarya süresi az ... Pil dadndik oldugu için bu süre git gide kısalacaktır.
    Güncellem işi malum artık Allah 'a emanet. 5,7" ekranda 282ppi ve 720p çözünürlükte şaka gibi...

Bİr çok kişide sesin karşıya gitmeme sorunu cıkıyor illaha alacam diyorsanızda ona dikkat edin

Orijinalden alıntı: fatih1983

arkadaşlar merhaba bugün vodafone den tarifeme ek olarak GM8 alacağım hala tereddütlerim var sizce alınırmı lütfen bilgi verirseniz çok sevinirim.
    not: redmi 5 plus alacaktım ama miui arayüzünü sevmiyorum stok daha iyi
    Sakın alma. O kadar para çöpe atılmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: guzel1nıck

32 gb lık modelde 19 gb boş alan görünüyor telefonu yeni aldım. 12 gb sistem görünüyor sizdede böylemi yardımcı olur musunuz
    64-bit yazılım kullanılmasından ve Project Treble olmasından kaynaklanıyor. Bunun General Mobile ile alakası yoktur; Google'ın güncelleme politikalarından kaynaklanmaktadır. Malumunuz, Temmuz 2017 - Temmuz 2018 arasında piyasaya sürülen Android One cihazlar "en az 2 yıl" boyunca sistem güncellemeleri alacaklardır.

Depolama kapasitesini MicroSD kart ile arttırabilirsiniz. Her ne kadar 128 GB dense de hafızayı 256 GB'a kadar arttırabiliyorsunuz. Eğer U3, class10 bir MicroSD kart alırsanız depolama ayarlarından kartı dahili depolama birimi olarak sorunsuzca kullanabilirsiniz. Böylelikle kart da şifrelenmiş olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Exaji E kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

"Glücklich muss man einfach sein".

• Bir arkadaşa da aldık ama memnun kalmadı
    1 hafta s0nra geri sattı..Donma var vardı menü kasıyordu..
    Şarz kısa ekran kalitesi daha berbattı gördüm.

Bence biraz daha para vererek alternatiflere bakın..
  • 2 gündür volte trkcll gm8 kullanıyorum, bazen arama yaptığımda çalma sesi gelmiyor,karşı taraf çağrıyı cevaplayınca titriyor saniye saymaya başlıyor,ama ne ses geliyor nede gidiyor? aynı anda s3 frontier'imde bağlı,sorun bluetooth kaynaklımı yoksa şebekedenmi-telefondanmı anlayamadım.varmı karşılaşan böyle bir durumla ?

sonra yine lazım olanları yükledim cillop gibi çalışıyor.

2.30 saatte sarj oluyor 24 saatin üzerinde sarj dayanıyor.

bence oldukça iyi bir telefon.

biraz daha fazla para vermek isteyen mi A1 tercih edebilir.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.