Şimdi Ara

★★ General Mobile GM 6 Ana Konu ★★ (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.083
Cevap
12
Favori
74.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. Şöyle ki telefonu yakın zamanda aldım ancak telefon da ne oyun oynarım ne bir şey yaparım normal kullanıcıyım ama ona rağmen bataryasının çok hızlı bittiğini gördüm bu gün servise gittim bataryayı değiştirmişler ve yazılım yüklendi diyor ama telefonun android sürümü 8 di şimdi 7 olmuş ve güncellemesi var 8 için açıklamasın da güvelik içinde geliştirme var sanırım. Yüklemeyi yapayım mı? Teşekkürler.
  • yuxeses kullanıcısına yanıt
    Tavsiye ederim hocam yapın 8 sürümü daha iyi durumda..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mart ayı güvenlik güncellemesi...

    ★★ General Mobile GM 6 Ana Konu ★★

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Son gelen güncelleme, parmak izi ile kilit açtıktan sonra baş gösteren reset atma problemini gidermiş.
  • Güncelleme alamayanlar telefonun tarihini 10-15 gün ileri alsın. Güncelleme hemen geliyor. Güncellemeyi yaptıktan sonra tarihi tekrar otomatiğe alırsınız. Ben öyle yaptım.
  • Güncelleme ile olan hata giderilmiş. Bence bundan sonra gelen guncellemeleri yapmayın. Tekrar başka hata ile gelir aylarca bekleriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten hata kaynıyor EIS çalışmıyor bluetooth hoparlör ile müzik dinlerken ekranı kapatınca bluettoth bağlantısı kesiliyor volte çalışıyor mu belli değil yarım yamalak iş yapıyorlar son güncellemede pil tüketimi de arttı
  • Sizde kamerada ISO ayarları çalışıyor mu? Bende seçeneklerden seçince değişiklik olmuyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Son güncellemeden sonra telefonun kamerası resmen odaklamıyor, ve uzağı resmen bulanık gösteriyor. Mart güncellemesinde kamera sorunlu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8.1 güncellemesi ne zaman gelir bilgisi olan var mı ?
  • GM6 mart güncellemesi bluetoot sürekli kopuyor
  • drjacob kullanıcısına yanıt
    quote:

    Orijinalden alıntı: drjacob

    8.1 güncellemesi ne zaman gelir bilgisi olan var mı ?

    8.1 gelmeyebilir. Direk 9.0'a geçilebilir. Ama 1 major update olayı var bu cihazda. 8.0 aldığınız için artık hiçbirini alacağınızın garantisi yok. 2 yıl boyunca garanti edilen şey güvenlik güncellemeleriymiş, özellik değil... 8.0 verdiler, gerisi General Mobile ile, birlikte pazarlama işini yürüttüğü Google Türkiye'ye kalmış.

    Şimdiden tepkinizi gösterin firmaya. Telpa'ya ticket atın. Arayın, sorun. Destek hattına yazın. e-Mail vs. atın. Vereceğiz derlerse de ciddi şekilde bir gecikme yaşanabilir. Pazarlama stratejilerinden dolayı mı gecikir, yoksa General Mobile'ın Ar-Ge ekibinin küçüklüğünden kaynaklı mı gecikir, ya da beceriksizliğinden dolayı mı gecikir ben orasını bilmem; her şeye hazırlıklı olun...

    Gazanız mübarek olsun.




    Keşke siteye, kılavuzlara, reklamlara vs. 2 yıl diye yazmasaydılar. Keşke "çıkan her güncellemeyi alacak bu cihazlar" diye bir algı yaratılmasaydı. Google da suçlu General Mobile da suçlu. Ama Google, zamanında, aha te bu adresteki güncelleme kısmında belirtmiş nasıl güncelleme alacağını.

    ★★ General Mobile GM 6 Ana Konu ★★
    ★★ General Mobile GM 6 Ana Konu ★★
    Her sene de bu değişiyor. Ve geriye dönük cihazları kapsamıyor. Değiştikten sonraki piyasaya sürülen cihazları kapsıyor. Pazardan pazara da değişebiliyor.

    General Mobile'ın da maşallahı var. :) Mesela GM 5 Plus için kılavuzların 2. sayfasına bile "yayınlanır yayınlanmaz* Android'in son sürümüne otomatik olarak güncellenir", "*Otomatik güncellemeler 2 yıl ile sınırlıdır" diye bir şey yazmış.

    GM 6'ya şimdi baktım. Sitesinden indirdim, Türkçesi de aynı mıdır bilmem ama hayal kırıklığına uğrayacaksınız: gets security updates for two years..." gerisi edebiyat, süs, acımasız bir pazarlama stratejisi... Ama 5 Plus gibi yardırmamışlar bu sefer... 5 Plus'ınki 4G ile aynı; Google ile General Mobile arasında bilgi alışverişinde ciddi bir sorun mu oldu, yoksa Google General Mobile'a kazık mı attı (Google'ın GM'e attığı kazık diye bir şeyler dönüyordu bir ara), ya da General Mobile'ın acımasız bir pazarlama şeyi mi ben bilmem.
    ★★ General Mobile GM 6 Ana Konu ★★

    Google ile her zaman en yenisi sloganları vs. ise Google'ın pazarlama stratejisi, çok yanlış bir strateji. Android One üreticileri de bunları kullanmak zorundaydı taa ki Google bu sloganları "en yalın, en akıcı, en iyi Android deneyimi" vs. olarak değiştirene kadar. Fakat güncellemeyle ilgili bilgilendirme kısımlarında, hepsinde, yine Google ile her zaman en yenisi yazmakta. İnsanlar büyük hayal kırıklığına uğradı/uğruyor/uğrayabilir...

    Ve Android One'ı en ince ayrıntısına kadar anlatan bir tane Türk teknoloji sitesi yok. Veriyorlar parayı, 2 yıl çat çat çat çıkan her şeyi alacaksınız diye öttürüyorlar bunları.


    Google Nexus'u sonlandırdı. Sonlandırmadan 1 yıl önce Android One'ı sil baştan yeniden başlattı. Ve daha birinci yılında, çeşitli haklı nedenlerden ötürü doğrudan güncelleme vermeyi kesti. Topu, uyarlama işini üretici firmalara attı. Kendisi de Pixel serisine başladı. Android One yine komada... Üreticilerle yaşam mücadelesi veriyor.

    Ben her şeyi anlayışla karşılayan manyağın tekiyim. Siz hakkınızı arayın eğer "en günceli bu olacak" diye aldıysanız.

    Neyse, şu GM 5 Plus olayından sonra bir şeyler düzelir ve siz de benzer bir olay yaşamazsınız umarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tüketici Yandaşı -- 2 Nisan 2018; 12:40:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CorozeB C kullanıcısına yanıt
    Fabrika ayarlarına geri dönün, belki düzelir. Eğer format attıysanız ve düzelmediyse, güncelleme ile alakalı bir sorunsa, firmaya her kanaldan (Telpa destek, Whatsapp destek, Çağrı merkezi, e-mail vs.) geri bildirim verin. Bir fix güncellemesi yayınlanır ama ne zaman yayınlanır ben bilmem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mart ayı güncellemesi ile gelen odak sorunun tek ben mi farkındayım gerçekten çok ciddi bir sorun bu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 400 küsür mb güncelleme gelmiş
  • arkadaşlar bu telefona sd kart takıp uygulama verilerini artık sd karta yapılmasını nasıl sağlayabiliriz bi abide var geçen gün bataryası bozuldu servise gönderdi geldiğinde telefonu sıfırlamışlar ve herşey yok oldu hiç yedeğide yoktu
  • Ne yaparlarsa yapsınlar almayın aldırtmayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende gm 6 var telefon 6 aylık falan ama dün bişey oldu sarjdan çektim bir dakika oldu olmadişarj 95 lere düştü ve kapandı telefon geri açtım şarj 95 tek yine kapandı ben açıyorum o kapanıyor şarja takıyorum sıkıntı yok açık kalıyor fabrika ayarlarına da döndüm yine çare olmadı siz ne yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Novalauncher prime kullanan varmı
  • Buyrun benim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.