Şimdi Ara

★★ General Mobile GM 6 Ana Konu ★★ (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.082
Cevap
12
Favori
75.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar gm 6 nin fiyati mi artti. Arkadaslar hepsiburadada 700 küsürdü sanirim. Bugün baktim 8000küsür olmus bilen var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drjacob kullanıcısına yanıt
    8.1 nisan güncellemesi yayınlandı.

• quote:

Orijinalden alıntı: aliakguun

8.1 nisan güncellemesi yayınlandı.
    yüklüyorum şu an :)
  • 8.1'de neler değişti ? Her şeyi detaylı olarak yazar mısınız inceleyenler ve yükleyenler... Lütfen.

• Görsel değişiklikler dışında, gözüme çarpan en önemli değişiklik çift hatlı modeller için Vo-Wifi seçeneğini getirmeleri olmuş.
  • skywalker1 S kullanıcısına yanıt
    Görsel değişiklik hiç mi yok ? 1 tane bile ?

• melodramatic kullanıcısına yanıt
    Uygulama penceresinin arka plan rengi siyah olarak değişmiş, ayrıca kapat/yeniden başlat menüsü daha küçük hale getirilmiş. Ayarlar menüsünde ufak tefek sıralama değişiklerini farkettim.
    Bu gelmiş mi bakabilir misiniz hemen lütfen ??

★★ General Mobile GM 6 Ana Konu ★★

Bu gelmiş mi bakabilir misiniz hemen lütfen ??

soruyu anlayamadım ?
    Ekrana uzun süre dokunmayın, alttaki üçgen daire ve kare tuşları kararıyor mu ?

Hayır
    Aynısını bir de telefonu pil tasarrufu moduna alıp dener misiniz lütfen ? 🙏🏻 Teşekkürler şimdiden

pil tasarrufu modu açık iken de bahsettiğiniz düğmeler kararmıyor
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kevintresuelo.treble

Lütfen bu uygulamayı yükleyip, açıp ss atabilir misiniz (8.1 yüklemiş olan biri yapmalı)

Uygulamaya göre Project Treble ile uygun değildir sonucu çıktı.
  • 1-) Bildirim çubuğu / bildirimler kısmı şeffaf olmuş.

2-) Ayarlar değişmiş.

3-) Bildirim çubuğu / kısmı beyazdı ya, işte o eğer duvar kağıdınız siyahsa veya siyah / koyu temalıysa o da siyah oluyor uyum sağlıyor yani renk değiştirip.

4-) Navbardaki tuşlar küçültülmüş.

5-) Navbardaki tuşlar screen burn'lerin artık olmaması için kullanmadığınız zaman daha sönük duruyorlar, üzerlerine basınca geri parlıyorlar. (Bir arkadaş buna yok demiş ama gayette var dikkatli bakmadı galiba o arkadaş)

6-) Mobil veri, pil v.b logolar değişmiş.

7-) Mobil veriyi kapatınca kapatılsın mı diye soruyor.

8-) Pil cidden artık daha iyi gidiyor.

9-) Navbar, beyaz temalı uygulamalarda beyaz oluyor mesela Ayarlar, Google Chrome, v.b v.b

10-) Temada görsel değişikler.

11-) Nisan ayı güvenlik paketi eklenmiş.

12-) Ekran kartı sürücüleri güncellenmiş ve FPS artışı var.

13-) Güncelleme yüklendikten sonra ilk 15 dakika telefon çok kasıyor (arkaplanda hâlâ yüklendiği için öyle) sakin olun, 20 dakika içinde eskisindende daha akıcı çalışıyor.

14-) Güç menüsü değişmiş ve artık daha kolay erişilebilir ve modern duruyor, ekranın sağında.

15-) Bluetooth kulaklıklar için artık Bluetooth sekmesinde kulağıkların ne kadar pilinin kaldığı % şeklinde yazıyor. (Sadece kulaklık değil bileklik v.b de de.

16-) Parmak izi iyileştirmeleri yapılmış, daha hızlı.

17-) Güncelleme ayın 30'una kadar herkese ulaşacakmış. Son gün 30 Nisan'ın gece yarısı yani.

18-) Ayarlarda telefon hakkında kısmına hareketler menüsü eklenmiş.

19-) Çift hatlarda bazı hatlar için VoWifi aktiftif olmuş.

20-) Dolby Audio güncellenmiş (sürüm numarası artmış.)

21-) Telefon akıcılığı kesinlike artmış. Anlaşılıyor ve hissediliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melodramatic -- 26 Nisan 2018; 18:14:39 >

Kararıyor ma fazla kararmıyor

• Arkadaşlar merhaba. Ben de gm6 kullanıcısıyım. Belki daha önce sorulmuştur ama geriye dönük bakamadım. Cihazın wifi hotspot (Mobil AP) açıkken diğer discovery cihazdan görüyor ama bilgisayardan Cihazı görmüyor. Bu sorunu yaşayan var mı? Varsa çözümü var mı?
  • Herşey hoş ama hatalar yine var ve eksiklikler 1200mb güncelleme geliyor bi volte simgesi koymuyorlar neyse hataları söyliyim

Kameranın EIS özelliği hala çalışmıyor karanlık ortamlarda video çekerken videonun FPS değeri düşüyor

Mobil veri kapatmak için simgeye tıkladığım zaman kapansın mı diye souyor onaylıyorum ama Turkcell kullandığım halde kalan intenetiniz diye o kutucuk gelmiyor sanırım açık kalıyor arkada

Şarj tamamen dolunca kilit ekranda ödeme alındı yazıyor

sanırım yine restart problemi var bugün bi kapanıp açıldı yine

şarj hızlı bitiyor

diğer cihazlarda bulunan ortam ekranı özelliği yok.. ayarlara ortam ekranı yazıp arayınca o menü çıkıyor ama içeriği boş

Vowifi özelliği birini ararken güzel çalışıyor ama vowifi üzerinden arama alamadım
  • 8.1 ile yine berbat, yine rezalet.

Bir önceki güncellemede giderilen yeniden başlama sorunu yine geldi. Olur olmadık zamanda yeniden başlıyor, kendi kendine titriyor. Parmak izini devre dışı bırakınca yine düzeldi gibi, sanırım sorun yine parmak izi ile ilgili.

Tamam alt tarafı 800 lira verip aldık ama en baz düzeyde kullanıcı deneyimi istiyoruz. Önemli bir telefon gelse ve ben cevap vereceğim zamanda yeniden başlasa, görüşme yarıda kesilse, acil bir arama gerçekleştirecekken yine reset atsa ne olacak?

Sırf 4g modelinden memnun kaldığımdan dolayı tercih etmiştim ama bir daha General Mobile marka pil bile almayacağım.
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.