Şimdi Ara

★★ General Mobile GM 6 Ana Konu ★★ (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.082
Cevap
12
Favori
75.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir yakınım discovery elite modelini 4-5 yıldır kullanıyor ve hala taş gibi. bir kere servise gitmedi telefon.
  • Android one bir proje olarak cıktı Gm4g bunun örneklerinden birdir sonrasında bu proje bitti diyelim detayına girmeyelim...

ĞYAni android one diye cihaz cıakrtıyorsun google sana güncelleme kodlarını ylluyor sen telefonuna göre özelleştirip dagıtıyorsun.
    Şİmdi çıkacak 3 cihazda saf android li gelecek orda sıkıntı yok hepsi androd one olacak.

Android one platformuna geçtikten sonra discovery faslı telefonları ile karşılaştırmak dogru olmaz
  • Arkadaşlar bu telefonu iş arkadaşım bir kaç gün önce aldı. Bir sorunla karşılaştı benden yardım istedi, internetten falan araştırdım bir çözüm bulamadım. Sizlerden bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi. Sorun şu; rehberde ki numaraları Gmail üzerinde kayıtlı, rehberde WhatsApp kullanan herhangi bir numarayı silmeye çalıştığında "bu kişi salt okunur silinemez ancak gizlenebilir" gibi bir uyarı alıyor. WhatsApp kullanmayan bir numarayı silebiliyor. Sorun hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam playden Google kişileri indirin ordan silin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mushta -- 25 Ocak 2018; 22:58:9 >
  • Ekran kapalıyken , bildirim ışığı yeşil olarak yanıp duruyor.

Sanki yüksek binaların üstünde bulunan ve ikidebir yanıp sönen kırmızı ışık gibi

Bunun bir çözümü var mı ?

Oreo yüklü.

• Kemâncı K kullanıcısına yanıt
    whatsa ta okunmayan msj bildirim vs olabilir yeşil onun ışıgı sanırım
  • Oskurrr hocam aklıma değişik bir fikir geldi şimdi madem biz çift sim modelde VoWifi kullanamıyoruz tek simli modelin romunu atsak ve cihaz sadece tek sim kartla çalışsa ve VoWifi da aktif olsa olur mu acaba sonuçta donanım aynı ve cihazı brick eder miyim bi cevaplarsanız hocam çok iyi olur

• ya bu cihazın android 7 romunu bulamaz mıyız?
  • ★★ General Mobile GM 6 Ana Konu ★★

• güncelleme geldi, indirdim ama yüklemek için yeniden başlatınca recovery'e atıyor. neden böyle oluyor?
  • Tekrardan cihazı açıp bir kez daha kur

• ★★ General Mobile GM 6 Ana Konu ★★

GM 6 kullanan arkadaşlar, sorunlar giderilmiş hayırlı olsun

• "hızlı şarj oluyor" yazısının yazmadığını fark ettim acaba sadece bende mi bu şekilde, aynı sorunu yaşayan var mı?
  • erdemguler E kullanıcısına yanıt
    O bi ara gm 5 plus içinde olmuştu güncelleme ile gitmişti yazı ama daha sonra tekrardan düzelttiler eğer başka kullananlar varsa gm 6 onlara sor eğer onlarda yazıyorsa hızlı şarj kablon bozulmuş olabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdemguler E kullanıcısına yanıt
    Ben telefonu aldığımdan beri hiç öyle bir yazı görmedim, şarj oluyor yazıyor hep. Laptop'a bağlarsam da yavaş şarj oluyor yazıyor.

• Snapchat sorunu devam ediyor ne yazık ki.

• Arkadaşlar Ocak güncellemesinden sonra dedikleri hatalar giderildi mi ? Artık şubata girdik umarım bize sorunsuz verirler bu kadar geç aldık beklediğimize değer.

• Sağlam çalışıyor sıkıntı yok

• Hocam Snapchat kullanıyor muydunuz? Kullanıyorsanız sizde takılma sorunu düzeldi mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • düzelmedi hocam ve az karanlıkta ön kamera acayip karıncalanıyor sanırım snapchat uyumluluğundan dolayı oluyor

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.