Şimdi Ara

★★ General Mobile GM 6 Ana Konu ★★ (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.082
Cevap
12
Favori
75.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen öyle hocam. Bu arada klavye beni deli ediyor T9 klavye arıyorum bulamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aliakguun kullanıcısına yanıt
    verdiğim özelliklerde sanal tus değiştirme yok. Kilit ekranına kısayol ekleme var Nav bar var ikonlar var sanal tuslarla alakalı bişey yok
  • oskurrr kullanıcısına yanıt
    Hocam navbar işte dediğim. Sanal tuş=nav bar zaten :) görev atanabilecek şekli değişebilecek sağa sola değişebilecek deniyor.

• Arkadaşlar iki sorum var yardımcı olabilir misiniz?

Bundan önce Helio P10lu Xa kullandım Sar değeri düşüktü ancak konuşmalarda sıkıntı yaşadık, 3G bazen tamamen kopuyordu, Wifi de uzak menzilde kesintisiz çekmesi gerekirken birdenbire kopuyordu. Telefondan iade aldım.

Bu sebeplerle Mediatekten soğudum.

Bu modelin işlemcisi Xa dan daha yeni.

Siz hiç konuşma, İnternet sıkıntısı yaşadınız mı?

Sar değeri sizce yüksek değil mi?

Teşekkürler. (Fiyatı bu seviyeden daha aşağı inmez muhtemelen)

• kty28 kullanıcısına yanıt
    telefonu alalı tam bir hafta oldu. bir haftadır akşamları eve gittiğimde ara sıra kullanmaktayım. daha çok annem kullanmakta. ne internet çekmesinde ne de konuşma da sıkıntı yaşadığını söylemedi.(olsaydı söylerdi.)

android 8 aldığı için eskisinden daha güzel oldu.
  • kty28 kullanıcısına yanıt
    Bu konular çok konusuldu. Standart avrupa sınırı 2. 2 nin altında her telefon güvenli. Açıklamalara göre şuana kadar sar değerinin sebep oldugu bir rahatsızlıga rastlanmadı diyor dünya sağlık görgütü.

Iphone 1.38 sar değerine sahip mesela...

SAr değeri sıkıntı değil ama bu telefon parasının telefonu da değil bilginize
  • Şu navigasyon tuşlarını düzenleme ve ikon özelleştirme ayarlarının neden gelmediğini sordum GM Desteğe.

Verdikleri cevap: Şuan aktif değil, araştırılıyor.
    Neyi araştırıyorsunuz diye soruyorum, bu sorunun sebebi araştırılıyor diye cevap alıyorum. Bunlar ne yaptıklarının farkında değil.
  • BellatRixess kullanıcısına yanıt
    Birde GM akademiye oreo özellikleri diye haber yapmışlar bu aktif olmayan özellikleride koymuşlar oraya var diye.

• BellatRixess kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde bende sordum watsapdan. Adam diyor ki; Navigasyon ayarlarına girin orda diyor mal ya ben daha burdaki kullanicilara derdimi anlatamdım navigasyon tuşu= sanal tuş diyorum anlamıyor. Navigasyon tuşu suan klavyenin altında bulunan üçgen daire kare tuşlar. Bunları özelleştirme de gelecek dediler yok ortada. Kem küm araştırıyoruz diye açıklama yapıyorlar hakketen şaka gibi bunlar.

Birde ben kilit ekranına kısayol ekleme özelliğinide bulamadım buda gelecekti güya

• ★★ General Mobile GM 6 Ana Konu ★★

arkadaşlar günlerdir böyle birşey arıyorum T9 klavye. bu cihaza uyumlu nerden bulabilirim.kendi klavyesinden yazmak tam bir işkence
  • Biz zaten tam gelmesini beklemiyorduk aynı şeyi 7.1 de yaptılar arama ekranı değişecekti gm5 plus lara gelmedi arama ekranı değişikliği...

Yapamamışlar olmamaış nav bar la ilgili değişiklikler öyle olay olmaz biz herşeyin gelmeyeceğini bildiğimiz için özellikle sizlerden kontrol etmelerini istedik ki düşündüğümüz gibi yarım yamalak bir güncelleme geldi...

bide yeni cihaz cıkartacaklar gm8 :)
  • Nova Launcher Prime indirime girmiş kaçırmayın ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: oskurrr

Nova Launcher Prime indirime girmiş kaçırmayın ;)

Teşekkürler başkan süper oldu bu hemen satın aldım güzel oldu
  • oskurrr kullanıcısına yanıt
    Hiç bir zaman yapamayack general mobile bu güncelleme işini. Google bıraktım dedi Android one projesiyle onu da beceremedi. Hayırlısı olsun ne diyelim bu paraya bu telefon yeterli bence. Gm ye watsapdan tekrar yazdım. Bu konuda size geri dönüş yapılacaktır dedi. (Nova indirimini dün Nova sayfasından duymuştum hemen aldiydim bu fırsat kaçmaz ₺0.59 )

• ★★ General Mobile GM 6 Ana Konu ★★

Hayret gelmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oskurrr

Nova Launcher Prime indirime girmiş kaçırmayın ;)

hocam satın alma işleminde üzgünüz işlem başarısız diyor ama para kesilmiş nasıl oluyor bir bilginiz varmı?
  • CorozeB C kullanıcısına yanıt
    Hata vermiş sanırım kredi kartı ile mi yaptınız mobil ödeme ile mi ?

• aliakguun kullanıcısına yanıt
    K.kartı ile. 2tl kesmiş bende satın alma olmadı diyerek tekrar yaptım onlar başarışız görüyor. yani 2 tl kesilmiş benden

Edit:para iade edilmiş hiçbirşey anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CorozeB -- 19 Aralık 2017; 15:24:15 >
  • CorozeB C kullanıcısına yanıt
    Hata kaynaklı olunca iade yapılıyor hiç dert etmeyin Google bu konuda hassas. Zaten iade de edilmiş :)

• arkadaşlar dün güncelleme gelmişti. güncellemeyi yükledim. bu gün okuldaki wifi sürekli kopuyor. modem ile alakalı değil. diğer arkadaşın telefonunda bir sıkıntı yok. bunu nasıl düzeltebilirim...
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.