Şimdi Ara

General Mobile GM 5 Plus satışları başladı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
0
Favori
5.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Free WiLL

çok abartıyorlar son 2 yıldır aldığım cihazların tamamı paralel aynı şekilde çevreme de tavsiye ediyorum oldukça memnunum. Dikkat edilecek şey ithalatçı firma ben delta dan memnunum 2 yılda en az 50 adet amiral gemisi tabiri ettiğimiz cihazları aldım hiç bir sorun yaşamadım dediğim gibi. İnsanları anlamak zor sanırım bu arkadaş gm 5 i aldı baktı gördü 200 daha versem bu cihazı madara edecek cihaz varmış diyecek ondan sağa sola sataşıyor Bir de kaçak diyor ya cahillikten başka bir şey değil

Atma Recep Atmaaaaa,pardon Free Will.200 daha verip madara edecek cihazı alacaklara cahil diyorsun anladık da, 2 yılda 50 tane amiral gemi seviyesinde cihazı aldığına nasıl inandıracaksın meçhul doğrusu.Sırf birilerini cahil yerine koymak için abartılı örnek vererek daha mı iyi cahilliyoruz.50 değil 5 desek cahilleyemeyecek miydik?

• quote:

Orijinalden alıntı: Wzedlare

Telefon güzel olmasına güzelde snap617yi 1000 liraya satmak olmamış, kamerasıda bir tık iyi olsa güzel olurdu.Ayrıca snap617 full hd çözünürlüğü kurtarabilecek mi orası da meçhul, oyun oynayan biri için kötü bir seçim olabilir.Bunların dışındaki özelliklerde sorun görünmüyor Ben facede,webte gezinirim ve arkadaşlarımla mesajlaşırım diyorsanız alınır, yok ben oyun oynayacağım diyorsanız başka seçeneklere yönelmenizi tavsiye ederim

http://www.teknosa.com/urunler/125071466/htc-desire-820-graylight-gray-akilli-telefon?gclid=CjwKEAjw9OG4BRDJzY3jrMng4iQSJABddor17k5JM__7-IRDr9DkK3Bgi0qCuCT4g2cNf-tq_aVFCxoCc1vw_wcB bu telefona bak hangi işlemci kaç para ve kaç gb ram var sırf konuşmak için konuşuyorsunuz örnekleri çoğaltmak istersen samsung telefonlara bak hangi işlemciye kaç para istiyorlar sende veriyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: berkiinyerii

Artık şu ön yargılarınızdan vazgeçin. Ben bir yıl önce Android One aldım ve gayet memnunum. Ne bir takılma var ne de herhangi bir teknik sorun. Telefonu adam akıllı kullanırsanız sıkıntı çıkmaz. 5 Plus' ta özelliklerine göre gayet iyi bir fiyata satılıyor. Tabii bizim milletimiz bilirsiniz biraz marka düşkünüdür... Ayrıca bir arkadaşta "güncelleme yapmayacaksınız alın" demiş. Şaka falan yapıyor herhalde bu şahıs. 4G' yi aldığımda 5.0 Android yazılımı vardı telefonda. Sonbaharda gelen 6.0' yı gayet sorunsuz ve temiz bir şekilde güncelledi. Geçtiğimiz günlerde de 6.0.1 geldi. Aynı şekilde bu güncellemede sorunsuz. Şimdi merakla 7' yi bekliyorum. Zira 2 yıllık bir desteği mevcut.

Kullanim acisindan sorun yasamazsiniz gm ile ama hala garanti telpaysa eninde sonunda sizde lanet edeceksiniz. Gm kullanipta buna maruz kalmayan cok nadir sansli insan vardir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozkn_s

ISTE FIYAT/PERFORMANS TELEFON BOYLE OLUR

Ben 230 dolarlik olani tercih edecegim .haydi hayirlisi

LeEco Le Max 2 Specifications

4GB RAM (325 DOLAR) 6GB RAM (395 DOLAR)

CapacityRAM: 4GB/6GB

ROM: 64GB

ChipsetCPU: Qualcomm Snapdragon 820

SystemEUI based on Android 6.0

ScreenDisplay Size: 5.7-inch

Resolution: 2560 x 1440 pixels

CameraRear Camera: 21MP

Front Camera: 8MP

Battery3100mAh removable

LeEco Le 2 Pro Specifications : 230 DOLAR

CapacityRAM: 4GB

ROM: 32GB

ChipsetCPU: MediaTek Helio X25

ScreenDisplay Size: 5.5-inchh

Resolution: 1920 x 1080 pixels

Battery 3000mAh

LeEco Le 2 Specifications : 170 DOLAR

CapacityRAM: 3GB

ChipsetCPU: MediaTek Helio X20

ScreenDisplay Size: 5.5-inchResolution:

1920 x 1080 pixels

CameraRear Camera: 16MP

Battery 3000 mah

Nereden alıcam?

• quote:

Orijinalden alıntı: antireis

quote:

Battery3100mAh removable

Battery 3000mAh

1920 x 1080 pixels

Battery 3000 mah

Nereden alıcam?

Online alisveris siteleri var .oradan alacaksin.10 gune kalmaz bu sitelerden siparis verebilirsin.

• ozkn_s kullanıcısına yanıt
    Türkiye de olucak mi yani? Bulabileceğim bir yeri yazarsanız sevinirim telefon çok iyi görünüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: newice

quote:

Telefon güzel olmasına güzelde snap617yi 1000 liraya satmak olmamış, kamerasıda bir tık iyi olsa güzel olurdu.Ayrıca snap617 full hd çözünürlüğü kurtarabilecek mi orası da meçhul, oyun oynayan biri için kötü bir seçim olabilir.Bunların dışındaki özelliklerde sorun görünmüyor Ben facede,webte gezinirim ve arkadaşlarımla mesajlaşırım diyorsanız alınır, yok ben oyun oynayacağım diyorsanız başka seçeneklere yönelmenizi tavsiye ederim

http://www.teknosa.com/urunler/125071466/htc-desire-820-graylight-gray-akilli-telefon?gclid=CjwKEAjw9OG4BRDJzY3jrMng4iQSJABddor17k5JM__7-IRDr9DkK3Bgi0qCuCT4g2cNf-tq_aVFCxoCc1vw_wcB bu telefona bak hangi işlemci kaç para ve kaç gb ram var sırf konuşmak için konuşuyorsunuz örnekleri çoğaltmak istersen samsung telefonlara bak hangi işlemciye kaç para istiyorlar sende veriyorsun

Hocam dediğiniz cihaz 1,5 yıllık cihaz sd 615 gibi güncel bir işlemci kullanmış o zamanlar gerekli yazılımsal güncellemeleri halen alıyor ve Türkiye garanti bulabiliyorsunuz 1000tl civarı ( bende fiyat konusunda fazla olduğunu düşünüyorum) fakat marka algısı denilen de bir şey var benim gözümde Android dünyasının Apple gibiler her ne kadar hiç kullanamasamda

• güzel bir telefona benziyor 5 inç olsaydı daha iyi olurdu discovery kullanıyorum ve memnunum telpadan da memnunum iki kere hoparlör patladı kargoyla p.tesi gönderdim c.tesi aldım beş kuruşta para vermedim neden kötülüyorlar anlamadım telefonu kendin götürürsen 1 saatte tamir garantisi de veriyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: teco1095

güzel bir telefona benziyor 5 inç olsaydı daha iyi olurdu discovery kullanıyorum ve memnunum telpadan da memnunum iki kere hoparlör patladı kargoyla p.tesi gönderdim c.tesi aldım beş kuruşta para vermedim neden kötülüyorlar anlamadım telefonu kendin götürürsen 1 saatte tamir garantisi de veriyorlar

Turkiyeden alamazsin.sahibinden gibi sitelerde satanlar olabilir ilerde.onlarda biraz kar payi koyacaktir uzerine.kredi kartiyla guvenilir sitelerden alirsan daha ekonomik olur.kargo cogu sitede bedava imei atilmasi sebebiyle pasaport masrafi da olmaz.gumrukte takilirsa % 18 kdv alirlar .

• quote:

Orijinalden alıntı: bbuilk

quote:

Orijinalden alıntı: newice

quote:

Hocam dediğiniz cihaz 1,5 yıllık cihaz sd 615 gibi güncel bir işlemci kullanmış o zamanlar gerekli yazılımsal güncellemeleri halen alıyor ve Türkiye garanti bulabiliyorsunuz 1000tl civarı ( bende fiyat konusunda fazla olduğunu düşünüyorum) fakat marka algısı denilen de bir şey var benim gözümde Android dünyasının Apple gibiler her ne kadar hiç kullanamasamda

güncel telefonlarda var mesela j7 1.5 gb ram var içinde fiyat türkiye garantili fiyatı linkte ve gm nin satışına pahalı diye atıfta bulunanlar bu kadar donanım meşhur firmalar çıkarsa 1500 tl istese uçarak giderler vaaaay adamlar yapmış sürekli güncelleme garantisi var helal olsun diye koşarlar http://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-j7-samsung-turkiye-garantili-p-TELCEPSAMJ700FZ-GD?magaza=Narlideresamsung&wt_gl=cpc.elk.telefon.pla&gclid=CLuXyePcoMwCFQoW0wodzUsHwg ayrıca güncelleme almıyor ve daha pahalıya satıyor daha çok örnek verebilirim marka algısına gelince samsung arayüzü sorunlu diye herkes yeri gelince basbas bağırıyor tekno markete gidince yine tercih aynı oluyor buda ayrı bir ironi

• Şu markayı almayın/aldırtmayın gözünüzü seveyim...!

• quote:

Battery3100mAh removable

Battery 3000mAh

1920 x 1080 pixels

Battery 3000 mah

Kulaklik girisi sebebiyle telefonu

begenmeyen arkadaslar

size cok guzel haberlerim olacak 

super bir fiyat/ performans telefonu 

daha geliyor. 

detaylar gelir gelmez sizlerle paylasacam

• ozkn_s kullanıcısına yanıt
    Listenin başındaki LeEco Le Max 2 cihazinin ozellikleri cok iyiyimis
    Tahminen pasaportuyla carti curtuyla 1500 liraya mal olur harbiden de f/p telefon diye buna denir
    Türkiyede bize f/p diye kitlemeye calistiklari telefonlar aslinda uygun fiyatli telefonlar, f/p nin f kısmı eksik telefonlar nedense

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conqueror21 -- 22 Nisan 2016; 22:08:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: conqueror21

Tahminen pasaportuyla carti curtuyla 1500 liraya mal olur harbiden de f/p telefon diye buna denir
    Türkiyede bize f/p diye kitlemeye calistiklari telefonlar aslinda uygun fiyatli telefonlar, f/p nin f kısmı eksik telefonlar nedense

Olur mu 1500 tl yanlis hesapladin.

En pahalisi 365 dolar

% 18 kdv 65 dolar

430 dolar × 2.85 = 1225 tl

Pasaport varsa harc 120 tl

1345 tl eder en pahali olan modeli fiyati
    kargo bedava cogu yerde hizli kargoyu secsen en fazla 20 dolar odersin onunla birlikte 1400 tl olur

Pasaport yoksa imei atma 50 tl (sd820 olan modelde uygulanabilrse tabii) toplam 1275 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkn_s -- 23 Nisan 2016; 11:25:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: conqueror21

Birde arkadaslar sd 820 'li olan
    model leeco lemax 2 ile rakibi olan xiaomi mi5 ile kiyaslamak gerekiyor.hangisi ustun gelirse onu secmeliyiz bana gore.
    xiaomi mi5 32 gb 4 gb ram 380 dolara bulunabilyor piyasada

• quote:

Orijinalden alıntı: There goes your life

5.5 inç nedir ya piyasada 4.7 5.0 inç telefon kalmadı

10 inç mi olacaktı?
  • Özellikler google Android one neyse de fiyat kesinlikle cok. Bakin xiaomi redmi 3e 150$! Sd616, 3gun pil omru! Yemişim garantisini 1000 TL ye 2 redmi 3 alirim. 2 yilda biri bozulursa diğerini kullanirim 😁

• Birde arkadaslar eger illa turkiyeden alacam diyenler bu cop telefondan uzak dursun.turkcel'in tlf bir gorelim.acele etmeyin.

esas deginmek istedigim nokta eger ekim ve kasim aylarini bekleyebilirim benim icin sorun yok diyenler dikkatle okusun.

android en son surumuyle birlikte gelecek bomba gibi telefonlar gorecegiz ekim ve kasimda.

mediatek helio p20 (sd650 ayarinda belkide daha iyisi) yongali ve buraya dikkat 160 dolar altina bu telefonu alabilcegiz.

ayrica yine mediatek helio x30 ve sd830 yongali telefonlari 200- 300 dolar gibi fiyatlara alabilecegiz.

Son olarak tablet almak isteyenler kesinlikle ekim ve kasim ayini beklesinler.bu aralar ya da yazin tablet almasinlar.orada da onemli gelismeler var.

intel'in yeni islemcisi apollo lake yaz aylarinda gelecek.windows10 mobile 64bit yayinlanmasi gundemde.

cinli ureticiler 200-300 dolar seviyelerinde cok iyi tabletler piyasaya cikaracak.

kesinlikle beklemeye deger

• quote:

Orijinalden alıntı: nadir_en

Özellikler google Android one neyse de fiyat kesinlikle cok. Bakin xiaomi redmi 3e 150$! Sd616, 3gun pil omru! Yemişim garantisini 1000 TL ye 2 redmi 3 alirim. 2 yilda biri bozulursa diğerini kullanirim 😁

Kardesim o telefon da cop maalesef .niye dersen ben boyle rezil bir kamera gormedim uzun zamandir.onun yerine meizu m3note oneririm.her turlu eziyor.islemcisi % 50 oraninda fark atiyor testlerde.yakinda bomba gibi telefon geliyor. Az sabredin.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.