Şimdi Ara

★★ General Mobile GM 5 Plus [ANA KONU] ★★9 Ay sonra Her tarafı sorunlu bir OREO Geldi ★★ (2018. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
46.386
Cevap
228
Favori
1.721.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20162017201820192020
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İki kez sıfırlama yapmak istemiyorum, Oreo artık gelse de batarya için servise versem telefonu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arka kapak sarardı, değiştirmek istiyorum, siyah arka kapak arıyorum bulamadım link atar mısınız??
  • Istanbulboy kullanıcısına yanıt
    SERVİSE VER
  • Canlı desteğe sordum neden bu kadar gecikti Oreo diye.Verdikleri cevap şu: Hatasız olması için.

Yav kimi kandiriyorsunuz be kardeşim.GM 6 da 4 ay sonra aldı güncellemeyi.Bir sürü hata vardı;Telefonun kendi kendine açılıp kapanması,bildirim ışığının sürekli açık yanması vs.

Sonraki güvenlik yaması ile anca çözüldü sorunlar.

4 ayda sen saf android ile çalışan telefonu bir türlü hatasız yapamıyorsun.Ne kadar beceriksiz bir yazılım ekipleri var inanamıyorum doğrusu.

Hadi Android One programı değişti ve Google seni yazılımda yalnız bıraktı.Ee kardeşim Google son anda bundan sonra yalnız basinasin demedi ya.Belliydi herşey.İnsan az yazılım ekibini güçlendirir değil mi?Yok bunlar dalga geçiyor resmen.

Yapacak pek bir şey yok.Hala deli gibi GM'yi savunanlar var.Tmm bizde eskiden savunurduk ama insan gerçeğe karşı bu kadar nasıl kendini kapatır anlamıyorum.Bu firma yine birilerini kandırıyor ve yıllarca bu devam edecek.

Gerçek şu ki servis olan Telpadan da birçok şikayet olsa da Türkiye şartlarında en iyi ve hızlı servis şuan Telpa gibi duruyor.

Ama ne yaparsın, Üretici firma ahmağin, yalancının teii çıkınca insan bu artıları da görmezden geliyor...

• DarkUser81 D kullanıcısına yanıt
    Bakalım bizede 6 ay sonra gelmiş olacak güncelleme, GM 6 daki hatalar olmaz herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: Kerem_Cipa

Bakalım bizede 6 ay sonra gelmiş olacak güncelleme, GM 6 daki hatalar olmaz herhalde

Aylardır test ettiklerini falan sanmıyorum. Kimi zaman hatayı görmemek için kör-cahil olmak gerekiyor. Bunlar "olduğu kadar" diyerek yayınlayacaklar oreo'yu. 1 ay sonra da "hata düzeltmeleri cart curt" diyerek 1 güncelleme daha verip dükkânı kapatacaklar.
  • DarkUser81 D kullanıcısına yanıt
    Bugunde bitti gunler hizlica geçiyor bakalim ne zaman vericekler

İllaki hata olacak ona haziriz

• Yav yok illaki hataolacak en ufak 7.1.1 guncellemesi 2ay gec geldi ondada volte calismiyordu 1ay sonra duzeldi

• Benim asıl merakım bunlar Android 9 da ne yapacak ? Çünkü insanlar artık Android one olayına güvenmiyor bunu şuan 8.0 oreo da görüyoruz yani en güncel vs vs diye kolay kolay telefon satabileceklerini düşünmüyorum. O yüzden GM nin tekrardan bir şekilde bayrağı ele alması gerekiyor marshmalow ve nougat sürümlerinde olduğu gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: cronaldo2

SERVİSE VER

50 lira istiyorlar, garanti kapsamında değilmiş, AliExpress den falan alıp kendim takarım diyorum da, bulamadım

• 8 Şubat oldu hala Oreo yok
  • ★★ General Mobile GM 5 Plus [ANA KONU] ★★9 Ay sonra Her tarafı sorunlu bir OREO Geldi   ★★

Gözlerimi açtım ve acaip sevindim. Kara haber tez geldi; Güvenlik yaması. :(

• Ulan oreo sandim ustte bildirim gelince

★★ General Mobile GM 5 Plus [ANA KONU] ★★9 Ay sonra Her tarafı sorunlu bir OREO Geldi   ★★

• Istanbulboy kullanıcısına yanıt
    Gittigidiyorda bulunuyor daha ucuza

• bunlar dalgamı geçiyor oreo beklerken 174 mb güvenlik güncelleştirmesi nedir !!!
  • Normalde guvenlik yamasi gelir 15gune falan oreo gelir

• 22subatta gelir oreo eskiden de oyleydi google dada oyle

• Oreonun Şubat'ta geleceğine dair herhangi bir bilgi var mı?

Annemin telefonu eski bunu anneme verip kendime xiaomi mı çeksem 😀

• dr_mrh D kullanıcısına yanıt
    Kendileri acikladi

• 29 Şubat'ta gelecekmiş Oreo

• 
Sayfa: önceki 20162017201820192020
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.