Şimdi Ara

★★ General Mobile GM 5 [ANA KONU] ★★ 5' (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.271
Cevap
20
Favori
71.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arama ekranı sizde değişmişmi geri dönüş yaparsanız seviniriz
  • ★★ General Mobile GM 5 [ANA KONU] ★★ 5"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrekrc.2798 -- 7 Şubat 2017; 14:11:47 >
  • Güncelleme geldi, 3 kere indirdim ancak yüklemeye başlamadan güncelleme ekranı kayboluyor ve telefonunuz güncel diyor. Sadece bende mi bu sorun var ?
  • oskurrr kullanıcısına yanıt
    Henüz kurmadım hem şarzım yeterli değil hem de akşam wifiden evden kuracağım yarın sabah İnşaallah paylaşırım..
  • Ben güncelledim ama arama ekranı değişmemiş
    Beyaz sayfayı flaşla çekince pembe olma duzelmemis
    Kişiler uygulaması gelmiş
    Sanırım Chrome düzelmiş şuana kadar kasma donma vs. olmadı
    Bellek kullanımı da daha iyi olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrekrc.2798 -- 7 Şubat 2017; 17:47:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrekrc.2798 kullanıcısına yanıt
    Şarjı eskisine göre nasıl gidiyor?
  • herıld kullanıcısına yanıt
    Fazla kullanamadim cihazı o yüzden şarj konusunda bir şey söyleyemem ama 7.0 da kablosuz ağ kapalı olsa bile hep açık gözüküyordu o düzeltilmiş

• cemres 06 kullanıcısına yanıt
    Hafıza kartınızı telefonunuza taktığınız da nasıl formatladınız hocam 2 tane seçenek çıkıyor da bir tanesi telefonun hafızasıyla sd kartı birleştiriyor o zaman sıkıntı yok ama ayrı ayrı yapınca kaydetmiyor

• bizi delirtmeye mi çalışıyorlar? 4G ye 200 küsür mb, GM5 e 300 küsür mb, amiral gemisi 5 PLUS a ise 77mb ve içi bomboş. VOLTE gitti, radyo zaten kapalıydı(custom romda açılıyor) 24bit 192khz HD kulaklık çıkışı da kaldırıldı..
    edit// miracast da kaldırıldı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetay74 -- 7 Şubat 2017; 21:38:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetay74

bizi delirtmeye mi çalışıyorlar? 4G ye 200 küsür mb, GM5 e 300 küsür mb, amiral gemisi 5 PLUS a ise 77mb ve içi bomboş. VOLTE gitti, radyo zaten kapalıydı(custom romda açılıyor) 24bit 192khz HD kulaklık çıkışı da kaldırıldı..
    edit// miracast da kaldırıldı..

Gm 4g denmi bahsediyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oskurrr

Arama ekranı sizde değişmişmi geri dönüş yaparsanız seviniriz

Selam maalesef en çok beklediğim özellik bu idi ama herhangi bir değişiklik yok resmen hayal kırıklığına uğradım..GM 5 plus kullananlarda da durum aynı oysa 4G lerde var ..Nasıl iş anlamadım oysa tanıtımında arama ve cevaplama ekranı değişti deniyor ne yapabiliriz bir fikri olan var mı?

Diğer özellikleri için biraz kullanmak lazım ama ben sırf bu özelliğini bekliyordum ek bir programla çözülürmü yokdsa düzeltirler mi?
  • Selam sd kartı dahili bellek olarak seçtim başka da ayar yapmadım tüm kayıtları sd karta yapıyor..
    Selam GM 5 plus sayfasında bu ekranın google dialer ile ve 7.1 ile çalışacağı ve bu uygulamanın playstore mağazasından güncelleneceği yazıyordu..Playstore da böyle bir uygulama yok komik değil mi?

Tanıtım başka verilen güncellme başka ne biçim iş bu şimdi gm ye whatsapptan yazdım bakalım ne cevap gelecek sizlerde yazın hatta bu sayfayı referans gösterdim tabi okurlarsa..

kızımın 4G sinde kamera mavi ekran hatası veriyor dünki 13 mb lık güncellemeden sonra oysa düzelmişti..
  • Güncellemeyi aldım. Dün Gece Yatarken Şarj Durumu %96'ydı. Sabah kalktığım da %88'di. Gece Saat 23 de yattım Sabah 8 de kalktım. Ben şu anlık memnunum telefonumdan. Eksikler gideriliyor. O paraya bu teknoloji bence çok iyi. Bu kurlarla alınacak en iyisi...

Dün sabah aldım telefonu. Akşam eve geldiği de ki bu toplam 12 saate yakın bir süre demek şarjı bana yetti. Toplam 1, 2 saat internette gezdim.

• Arkadaşlar güncelleme wifi olmadan yapılırmi

Ben dünden beri Telpa'ya yazıyorum bugün cevap geldi gm5 plus gibi bizim cihazlarada arama ekranı gelmicekmiş. Google ile görüştüm android 7.1.1 sürümünü alan her cihazda bu uygulamanın güncel olması gerekiyormuş ama general mobile bize sunmadı.
  • Arama ekranı için pixelphone kurdum.samsung arama ekranı gibi oldu.telpanın keyfini bekleyene kadar sizde kurun.Bence güzel bir uygulama arkadaşlar.

https://play.google.com/store/apps/details?id=pixelrush.xphonefree

• Selam arkadaşım işin aslı telefondan ben çok memnunum yalnız arama ve cevap ekranı hariç bu güncellemeyi de sırf bu yüzden yükledim ama fiyasko..diğer 3. parti yazılımlar da kimi uyumsuz kimi de hoş değil..Akşama dek GM whatsapp a mesaj attım ama dönen olmadı google ile nasıl görüştünüz buraya yazarmısınız?

Bu işin peşini bırakmayacağım sizlerde yazın arayın doğru dürüst iş yapsınlar..Sıkıştıralım ..
  • cemres 06 kullanıcısına yanıt
    Google yardım'dan arama planlaması yapıyorsunuz o sizi arıyor, ama bunun için general mobile'ın değişiklik yapması lazım 7.1 versiyonunda zaten play store'dan güncelleme yaparak değişmesi lazım ama uyumsuz diyor buda direk geliştiriciyi ilgilendiyor. Bizim general mobile ile görüşemiz lazım.
  • Teşekkürler, yalnız dün Gm facebook sayfasını okudum ..GM hiçbir şekilde üstüne sorumluluk almıyor topu google a atıyor ve değişilklik yapma hakkının olduğunu söylüyor..Whatsapp yazdım ama cevap vermiyorlar,bugün müşteri hizmetlerini arayacağım..Yani topu birbirlerine atıyorlar mücadeleye devam..

Bu arada son güncellemeden sonra GM asistan sorun çıkartmaya başladı donuyor cevap vermiyor kaldırıp kurdum yine aynı..Tamamen devre dışı bırakacağım..
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.