Şimdi Ara

*** GENERAL MOBILE DISCOVERY - SIK SORULAN SORULAR - TEKNİK REHBER - KULLANICI KULUBÜ *** (2783. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
56.565
Cevap
328
Favori
3.374.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27812782278327842785
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sagolasin üstad peki bana onerebileceginiz ROM varmı FM radyosu olan şebeke ve vifi çekimi güçlü stabil bi rom

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • memduhbabule M kullanıcısına yanıt
    4 aydır falan splendid rom v3 kullaniyorum bir sorunum yok, baska romlar da denedim ama en sevdigim bu oldu. İsterseniz buna bi bakin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RoBiN* kullanıcısına yanıt
    Yardiminiz icin tesekurederim

• memduhbabule M kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, insallah seveceginiz bir rom bulursunuz

• jelly bean a döndürmeyi servis ücretsiz yapıyor mu deneyen var mı? kitkata göre hızlanıyor mu?
  • haymanali2006 kullanıcısına yanıt
    Simdi deneme firsatim oldu, internete girmede herhangi bir sorun olmadi

• parmen P kullanıcısına yanıt
    Telefonu baska sikayetlerle garantiye vermistim jelybean yukleyip yollamislar, burda gordugum kadariyla yine servise gonderenlerinki jelybean olarak donmus. Sadece jelybean e donmeyi de ucretsiz yaparlardir diye dusunuyorum ama yine de arayip sormakta fayda var

• Bence de yaparlar kendiniz elden gotururseniz daha rahat kabul ederler.

• ORİJİNAL MÜZİK ÇALAR APK SINI YOLLAYABİLİR MİSİNİZ
    bu telefonun en iyi performansı jelly bean bence .. kitkata geçtiğimde , arayanlara koydugum fotograflar minicik çıkıyor . sensor sorunu vardı . radyo çalışmıyor . performansta da düşüklük
    vardı. jelly can demek bu gmd için
    Denediğiniz için teşekkür ederim, telefonda kurulu olan rom nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: haymanali2006

Denediğiniz için teşekkür ederim, telefonda kurulu olan rom nedir?

Rica ederim,http://forum.turkdevs.com/konu-4-4-2-edit-splendid-rom-v3.html bu linkteki romu kullanıyorum
  • mesaj atmıştım gelen cevap;

quote:

Değerli Müşterimiz;

Cihazınızın gerekli kontrol ve onarımının yapılabilmesi yakındaki servis noktamıza teslim etmenizi öneririzhttp://www.telpa.com/Servis . servis noktası ile ilgili ulaşım sorunu yaşıyor iseniz genel merkezimize gönderim sağlayabilirsiniz Gönderimlerinizi MNG ve Yurtiçi Kargo ile ücretsiz olarak yapabilirsiniz.
    Muhtemelen ücretsiz yapacaklardır ama neden 3-4 gün telefonsuz kalasınız ki? İnternetteki videolara baktınız mı? Kendiniz de yapabilirsiniz. Ben Kitkattan Jelly Beane dönüş yapmadım ama SP Flash Tool ile yapılabiliyor sanırım. Youtube da bir çok video var isterseniz bir bakın. Uğraşmak istemiyorsanız orası ayrı :)
    Tekrar teşekkür ederim, umarım sorun benim kullandığım custom romlardadır, telefondaysa şayet sıkıntı

• haymanali2006 kullanıcısına yanıt
    İnsallah romdadir diyim ben de :)

• quote:

Orijinalden alıntı: xlspread

Gmd 16 gb versiyon.ekran acilmiyor , power tuşuna bastigimizda beyaz bir isik 1 saniye icinde gelip gidiyor , sarja taktigimizda beyaz ekran 1 sn icinde gelip gidiyor.telefon tamircisi ekran değişimi dedi 150 kagit sikismis arasina...telefonda herhangi bir düşme , su teması , ekranda catlama vs yok...sizce rom yukleme , format vs bir ise yararmi.yalniz power tusu ve ses acma kapama tusuna bastigimda restart-format ekrani gelmiyor.rom atma sansim varmi bu merete ? Simdiden teşekkürler...

Arkadaşlar bilgisi olan abiler, kardeşler bi yardimci olabilecek var mı ? Maddi acidan skntidaym 150 lira bayilmak istemiyorum...

• xlspread X kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=Ibcox-Vsj60

Şu videoya bi bakın isterseniz format atmak için telefonda herhangi bir tuşa basmanıza gerek yok
    Hocam tskrler fakat o videoyu izledim , eş zamanli olarak yapilmasi gerekenleri yaptim sonuç hüsran oldu... burdaki arkadaşlarda kullanmadiklari bir ekran varsa yada uygun fiyata satabilecek varsa lütfen iletişime geçsinler.yardimlarinizi bekliyorum tskrler...

• xlspread X kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam. Yedek parça niyetine sahibinden.com üzerinden satabiliyorlar bence oraya da bi bakın
  • 
Sayfa: önceki 27812782278327842785
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.