Şimdi Ara

*** GENERAL MOBILE DISCOVERY - SIK SORULAN SORULAR - TEKNİK REHBER - KULLANICI KULUBÜ *** (2776. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
56.565
Cevap
328
Favori
3.374.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27742775277627772778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    super beam evet gerçekten başarılı bir program
    2GB lık filmi 7-8 dakikada gönderdi

Peki bilgisayardan telefona
    ya da telefondan bilgisayara nasıl aktarabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

İki cihazada Super Beam uygulamasini kurarak yapabilirsin

super beam evet gerçekten başarılı bir program
    2GB lık filmi 7-8 dakikada gönderdi

Peki bilgisayardan telefona
    ya da telefondan bilgisayara nasıl aktarabilirim?
  • climax2001 C kullanıcısına yanıt
    Yine SuperBeam ile

http://superbe.am/for-pc/

Burdan pc versiyonunu indirin.

Yalniz bu pc ile dosya gonderimi vs yapmaniz icin telefon ile pcnin ayni kablosuz aga bagli olmasi lazim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Telvizyonunuz destekliyorsa hiç bir şeye gerek olmadan seyredebilirsiniz. Televizyonunuzun "Source" (Kaynak) tuşundan kablosuz bağlantıyı açın (ismi Miracast olabilir her markada değişik). Telefonunuzdan Ayarlar/Akıllı Sekmesi/Kablosuz Ekran'ı seçin. Telefon ekranınız televizyonunuza yansıtılacaktır. İkisinin de aynı kablosuz ağ üzerinde olması gerekbilir.

Ben Vestel televizyonuma problemsiz aktarabiliyorum ekranımı. Tek sıkıntı telefon pilinin hızlı bitmesi. Bir de görüntü kısa bir gecikme ile gidiyor televizyona.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aktepe

Telvizyonunuz destekliyorsa hiç bir şeye gerek olmadan seyredebilirsiniz. Televizyonunuzun "Source" (Kaynak) tuşundan kablosuz bağlantıyı açın (ismi Miracast olabilir her markada değişik). Telefonunuzdan Ayarlar/Akıllı Sekmesi/Kablosuz Ekran'ı seçin. Telefon ekranınız televizyonunuza yansıtılacaktır. İkisinin de aynı kablosuz ağ üzerinde olması gerekbilir.

Ben Vestel televizyonuma problemsiz aktarabiliyorum ekranımı. Tek sıkıntı telefon pilinin hızlı bitmesi. Bir de görüntü kısa bir gecikme ile gidiyor televizyona.

TV nin wifi bağlantısı yok HDMI çıkış ile nasıl bir ara kablo kullanabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

Yine SuperBeam ile

http://superbe.am/for-pc/

Burdan pc versiyonunu indirin.

Yalniz bu pc ile dosya gonderimi vs yapmaniz icin telefon ile pcnin ayni kablosuz aga bagli olmasi lazim.

ayni kablosuz aga derken bu durumu anlamadım.
    bilgisayarın wifi bağlantısı açık olması yetmez mi?
    Hayir,en azindan ben oyle yapamamistim.

Yani telefonunun ve bilgisayarinin ayni modeme bagli olmasi lazim.

Discovery HDMI üzerinden görüntü aktarmayı ve OTA bağlantısını desteklemiyor diye biliyorum. Videolarınızı hafıza kartına kaydederek kart okuyucusu ile televizyonun USB girişine takabilirsiniz varsa. Ben bu şekilde yaptığımda olmuştu.

Diğer sorunuz için de telefona bilgisayardan kablosuz erişebilmek için Airdroid uygulamasını tavsiye edebilirim. İntenet tarayıcı üzerinden telefonun bütün klasörleri düzenlenebiliyor. Ayrıca bir yığın başka işe de yarıyor.
  • Arkadaşlar son çıkan güncel bir root işlemi önerebilirmisiniz ? 2-3 ay önce kingoroot ile yapmıştım şimdi yeni veya daha saglıklı bir yöntem varmı acaba
  • Jelly Bean candır bu telefonda
  • Arkadaşlar bugün telefonu yeniden başlat dedim kapandı ama tekrardan açılmadı. Telefonu açmaya çalışıyorum ama siyah ekranda kalıyor,en küçük tepki bile yok.Şarja takıyorum yine tepki yok,bilgisayara bağlıyorum yine tepki yok ayrıca Bilgisayarda telefonu görmüyor.

Durup dururken neden böyle oldu onu anlayamadım,Telpa'ya göndersem ücret falan isterler mi? Ya da kendi başıma düzeltebilir miyim,önerileriniz nelerdir?
  • Google Street View app bizim telefonlara yükleyemedim uyumsuz filan diyo?

nedeni ne acaba bilen var mı?
  • Orjinal bataryasını nereden alıyorsunuz bir de kaç lira?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Periscope uygulaması 4.4 ve üzeri Android sürümü istiyor. Telefonunuzu 4.4'e güncellediyseniz mümkünse bu uygulamanın telefonla uyumlu olup olmadığını kontrol edebilir misiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milky Way kullanıcısına yanıt
    4.4 Kitkat ta Periscope kullaniyorum

• Tarayici onerebilecek olan var mi? Opera kullaniyordum ama sikinti cikarmaya basladi.
  • uc browser a bir bak alisirsan bi daha vazgecemezsin

• quote:

Orijinalden alıntı: öndersinan35

uc browser a bir bak alisirsan bi daha vazgecemezsin

Firefox indirdiydim simdi ona bakayim UC Browser da denerim hocam eyvallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onemli degil hocam tanidigim herkesin telefonuna kuruyorum gayet pratik siteler cok hizli aciliyor kendinden reklam engellemesi flash playeri falan var bir de tuslar altta üstte olan tarayicilari kullanamiyorum biraz da o yuzden ucden vazgecemiyorum

• senseman62 kullanıcısına yanıt
    onu bende arıyorum hepsini dedim root uygulamalarının ya hic rootlamıyor yada rootlayıp telefonu yeniden başlatınca root kalkıyor
  • 
Sayfa: önceki 27742775277627772778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.