Şimdi Ara

*** GENERAL MOBILE DISCOVERY - SIK SORULAN SORULAR - TEKNİK REHBER - KULLANICI KULUBÜ *** (2774. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
56.565
Cevap
328
Favori
3.374.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27722773277427752776
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arka planın değişmesiyle ilgili sıkıntıyı halledebilen var mi? Durduk yere arka plan değişiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar general mobile discovery tlfnumun telefon hafızası ve sd kartı video resimler var kapasiteleri doldu.Sd kartı bilgisayara taktığımda bilgisayar sd kartdaki video ve resimleri görmüyor.Sanırım fat32 ntfs meselesi.Biçimlendirme yapmadan (çünkü bunu yaparsam verileri kaybedeceğim) resim ve videoları bilgisayarıma nasıl alabilirim.Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• Sanırım discovery için büyük batarya alan Bi arkadaş vardi burda. Yanı 1800mah yerine daha büyük kapasiteli Bi batarya almıştı. Bende batarya yetmemeye başladığı için öyle yeni Bi batarya almak istiyorum ama nerden alabilirim uyumlu olur mu vs bilemiyorum. Yardımcı olabilicek varsa çok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: alsem

Arkadaşlar general mobile discovery tlfnumun telefon hafızası ve sd kartı video resimler var kapasiteleri doldu.Sd kartı bilgisayara taktığımda bilgisayar sd kartdaki video ve resimleri görmüyor.Sanırım fat32 ntfs meselesi.Biçimlendirme yapmadan (çünkü bunu yaparsam verileri kaybedeceğim) resim ve videoları bilgisayarıma nasıl alabilirim.Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Resimler ve videolar telefonunda görülüyorsa google drive gibi bir buluta yükleyip bilgisayarına al.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xyoline

Sd kartta olması birşey farketmez, uygulamalaeın büyük kısmı yine telefon hafızasında depolanır. Ayrıca Facebook kendi başına 300 mb gibi bir alan kaplıyor. Yani Facebook yüklü olduğu zaman zaten büyük bir alan işgal oluyor.

Discovery Repartition Tool var, onunda hafıza arttırılabilir ama cihazınız Rootlu olmalı.

Discovery Repartition Tool nasıl yapılır ? Benim telefon orjinal root yok onu nasıl yaparım. Süper su gibi şeyler yazıyor internette ama işe yaramadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serious Cat

Cihaz rootlu repartition toolla bellegi degistirmistim guncellemeyi yuklesem sikinti olur mu?

Nasıl yaptınız acaba?
  • Ridooo kullanıcısına yanıt
    hocam o piller aliexpress de bolca satılıyor. ama yaptığım araştırmada 3200 diye satılanların hemen hemen hepsi 1500-1800 mah aralığında çıkıyor. bende alacamda ufak bir araştırma yapıyorum.
  • Ahize sesini artırmak için önerisi olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wings35

hocam o piller aliexpress de bolca satılıyor. ama yaptığım araştırmada 3200 diye satılanların hemen hemen hepsi 1500-1800 mah aralığında çıkıyor. bende alacamda ufak bir araştırma yapıyorum.

Bende o konuyu sonradan gördüm hocam. Herkes söylemiş 3200 değil diye

• benim telefonun bildirim ışığı sürekli yanık duruyor. mesajlarda sürekli okunmamış mesaj var diyor. mesajların tamamını sildim ama sorun çözülmedi. nasıl düzeltebilirim
  • demirtasdurmus D kullanıcısına yanıt
    Telefonu kapat aç düzelir
  • xmonte kullanıcısına yanıt
    Buyrun Hocam, burdan konuyu iyice okuyun;
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=83281305&p=1#83281305

• Son gelen kitkat güncellemesiyle durumlar nasıl ? batarya performans falan . Romu silip güncellemeye degecek bir şey varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhans19

Ahize sesini artırmak için önerisi olan varmı?

??????
  • Bikac sayfa önce paylaşılan stock roma dönüşü beceremedim. Tel 16 GB ve şuan root olup bikac uygulamayı silmistim. Telefonu tekrar stock roma dondurmenin bi imkani var midir acaba, Format ise yaramıyor, bilinen yollar ise yaramadı maalesef. 16 GB KitKat zip dosyası elinde olan var mi acaba?

• 4 GB 4.4.2 Telefonumu root ettim ama Recovery menüsünde "Advanced" menüsü yok. Neyle root etmem gerekiyor telefonu, Kingo Root yapılı şuan.
  • Telefonu ters çevirerek arama zil sesini susturmak kitkatda yok mu ben mi bulamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: asdf344

Bikac sayfa önce paylaşılan stock roma dönüşü beceremedim. Tel 16 GB ve şuan root olup bikac uygulamayı silmistim. Telefonu tekrar stock roma dondurmenin bi imkani var midir acaba, Format ise yaramıyor, bilinen yollar ise yaramadı maalesef. 16 GB KitKat zip dosyası elinde olan var mi acaba?

onu gm yayınlıyordu ama kaldırdı.piyasada bulunanlarda da bir dosyamı eksikti birşey mi vardı ne öyle hatırlıyorum.zamanında bende çok aradım.bulamadım.
  • Stock kitkat ROM ulastirabilirim. Hala lazımsa yandex diske atar linki gönderirdim size

• Arkadaslar merhaba.

Bugun telefona root attim,(Jelly Bean)basarili oldu.

Ardindan Titanium Backup ile Google Play store,gmail,youtube,google play hizmetleri gibi telin hafizasinda cok yer kaplayan uygulamalari sildim.Amacim bunlari sifirdan hafiza kartina kurmakti.Cunku surekli yer yok hatasi aliyordum.

Tekrar kurdum play store u.Ancak surekli play store durdu hatasi veriyor.

Ne yapmaliyim?Play store bellegini vs sildim.Kar etmedi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 27722773277427752776
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.