Şimdi Ara

*** GENERAL MOBILE DISCOVERY - SIK SORULAN SORULAR - TEKNİK REHBER - KULLANICI KULUBÜ *** (2775. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56.565
Cevap
328
Favori
3.374.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27732774277527762777
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam

Daha önce hiç rom yüklemedim bu işi nasıl yaparız?

Güvenli bir link önerebilirmisiniz,

Rom indirmeyi denedim ama çoğu link patlak.

Time Servise ve Monkey Test viruslerinden kurtulmak için kurucam.

Desteğiniz rica olur,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmatter_boyd -- 18 Ekim 2015; 22:27:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aNeXiEtY

Stock kitkat ROM ulastirabilirim. Hala lazımsa yandex diske atar linki gönderirdim size

Hocam mümkünse çok güzel olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stock kitkat beta ve kitkat son düzeltme sürümü kullanan arkadaşlar dr web antivirus kurup güvenlik açıklarını kontrol edebilirler mi? Eskiden betada 2, düzeltmede 1 tane vardı, bu ara biraz custom rom kullandıktan sonra stock romlara tekrar döndüm, beta stockta 4 açık, düzeltmede 3 açık gösteriyor.

Sizinki böyle değilse, ben sp flashla gmnin verdiği kuruyorum, başka nasıl temiz kurulum yapabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mozden -- 19 Ekim 2015; 10:49:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aNeXiEtY kullanıcısına yanıt
    4GB stok KitKat ise linki bana da atar mısınız?

• gokhans19 kullanıcısına yanıt
    1. sayfayı oku
  • Sabah 16 GN stock kitkat ROM linkini atarim.
    Dosya içine hafızayı (dahili 1 gb-sistem 15 GB) şeklinde yapan EBR dosyasinida koyacağım. Bu şekilde hafıza sorunu yasamazsiniz
    ve driverde ekleyecegim.

Hocam süpersin, sabırsızlıkla bekliyorum
  • Beats audio kulaklığımı bu telefonda kullanamıyorum 2sn çalıştırıp sonra sesi hoparlöre veriyor.Benzer sorun yaşayan var mı?Güncelleme ile çözülür mü?
  • meyyup M kullanıcısına yanıt
    Bende de olmuyor. Birazdan jellye geri donecegim.

• Merhaba, batarya üstündeki seri no ve telefon ustundeki serino birbiriyle ayni midir. Orjinal bataryası üstünde olan telefon sahibi bi arkadaş söyleyebilir mi. Teknik servise verdim ekran değişimi için şuan numaralar farklı. Batarya karışmış olabilir diye düşünüyorum. Bir de ekran değişimi sonrası ekran açıkken telefondan çınlama sesi gelmeye başladı. Ekran kalitesinden midir.

• duga999 D kullanıcısına yanıt
    İkisi aynı değil. Bendeki 4 GB Discovery'nin kendisi ve pilinin seri numaralarının ilk üç rakamı tutuyor, 131. Zaten telefondaki numara 11 hane, pildeki ise 10 haneden oluşuyor. Telefonum alındığından beri pili değişmedi ve servise gitmedi.
  • dün profilodaki general moble servisine gittim,işleyişi biz müşterilerine güven veriyor.sıra numarası alıp ilgili bayana sordum,jelly eski yazılımı tavsiye edermısınız diye "kesinlikle" cevap alınca.birde batarya sorunları söyledım,ekranın kararma problemi yaşadığımı söyledım. ekranda durumu oturarak takip etmeye başladım. sonuç: batarya değişti,ekran kararması yazılımdanmış,bu güzelım telefonu bloke eden kitkat mış. jelly e dönünce şakır şakır ,problemsız telefon teslim abldım.

kısacası, tüm elite smahiplerine tavsiye ederim,jelly e dönün tüm şıkayetlarden kurtulun.
  • mamoste1 kullanıcısına yanıt
    Hicbir yerer jelybean dosyasını bulamıyorum. Adamların sitesi zaten patlamış. İndirtmiyor. Nerden bulabilirim.

• arkadaşlar 2 telefon arası wifi ile dosya paylaşımı nasıl yaparım?
  • climax2001 C kullanıcısına yanıt
    İki cihazada Super Beam uygulamasini kurarak yapabilirsin

• climax2001 C kullanıcısına yanıt
    Göndermek için Fast file transfer de güzel program.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_102629943/tm.htm

Stock Rom'a dönmek isteyenler burayı incelesin.
    Hocam senden link bekliyoruz

• Arkadaşlar bu telefonda vidolarım var. bunu LCD TV' ye nasıl bağlantı yapıp izleyebilirim.
    nasıl bir aparat lazım. nereden bulurum?
  • 
Sayfa: önceki 27732774277527762777
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.