Şimdi Ara

*** GENERAL MOBILE DISCOVERY - SIK SORULAN SORULAR - TEKNİK REHBER - KULLANICI KULUBÜ *** (2121. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56.564
Cevap
328
Favori
3.379.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
13 oy
Giriş
  • Bugün sandisk 16gb c10 uhs 1 hafıza kartı aldım eski kartı komple kopyaladım ama artık galeri uygulaması hafıza kartındaki eski resim ve videoları görmüyor. Yeni resim çektiğimde yine diğer resimlerin yayına gidiyor dosya gezgininden resimleri görebiliyorum ama galeri uygulaması sadece yeni çektiği resimleri görüyor.

Çözüm aradım ama bitürlü bulamadım sizce nasıl düzeltebilirim bu sorunu?

Orijinalden alıntı: nk061

Vatan Computer'da şu an 649TL. Almayı düşünüyorum ama aşırı memnun olmayanlar var. Yok şarj yeri bozulanlar, yok ekranı patlayanlar, yok kamerası çalışmayanlar falan..

Bir türlü karar veremedim. Birisi yardımcı olsun Allah aşkına

Aşırı memnunum. Yapman gereken tek şey Satın almadan önce kutuyu açıp ölü piksel testi yaptırman.O da zaten son parti ürünlerde azaldı. Şarj aletini kibarca demiyimde kabaca kullanmazsan bozulmaz. Çünkü ben yinede kibar davranmıyorum ve 3 aydır sorunsuz çalışıyor. Yinede güvenemem diyorsan samsung şarj aleti al onunla kullan
  • Amcam bugün 16 gb olanından almış,ben de bile android yok,bu işlerden anlamıyorum,güncelleme,root vb. bir şey gerekli mi ,yardımcı olabilecek biri varsa iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ömerçip1 -- 1 Ocak 2014; 21:32:17 >

alın hocam telefonun üzerinde samsung yazsa en fiyatı 1200 olurdu emin olun. öyle aşırı sorunları yok. çok ince hafif hızlı şık bir telefon. @nk061

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

ben evernoteu uzun zamandır ücretsiz kullanıyorum şimdiye kadar satın al demedi bana notlarımı da silmedi@DevrimSeven60

alın hocam telefonun üzerinde samsung yazsa en fiyatı 1200 olurdu emin olun. öyle aşırı sorunları yok. çok ince hafif hızlı şık bir telefon. @nk061

*** GENERAL MOBILE DISCOVERY - SIK SORULAN SORULAR - TEKNİK REHBER - KULLANICI KULUBÜ ***

Böyle bir şey yok mu sizde?
    60 MB Kaldı
    Yükleme izni 26 gün içerisinde sıfırlanacak yazıyor. bu sanırım şununla ilgili. bu programa yazı ile birlikte aynı zamanda resim ses filan da yüklenebiliyor. bu da herhalde aylık 60 mb ile sınırlı. ondan bahsediyor olabilir.
    bu arada notlarınıza bilgisayardan ve diğer tüm cihazlarınızdan da ulaşabilir ve düzenleyebilirsiniiz.

ben evernoteu uzun zamandır ücretsiz kullanıyorum şimdiye kadar satın al demedi bana notlarımı da silmedi@DevrimSeven60

Sarji 1800mha oldugu icin kimse tavsiye etmiyor. Siz kullanicisisiniz sanirim. Ne kadar gidiyor sarji ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: oFfSpR!nG

arkadaşlar yaklaşık 4 aydır kullanıyorum 4gb mavisini çok memnunum fakat 2 tane önemli problemim var.

1- şehirler arası yolculuk yaparken ve az da olsa çekmesi gereken bazı yerlerde hiç çekmiyor telefonum. hattım avea. acaba hattan mı kaynaklanıyor diye farklı bir avea hat taktım değişen birşey olmadı. kendi hattımı farklı bir telefona taktığımda problem yok. yani hatla alakalı bir durum olduğunu sanmıyorum.

2- telefonu kapatıp açtığımda yada yeniden başlattığımda bütün ön tanımlar sıfırlanıyor. örneğin launcher uygulamasının öntanımını telefonu her açıp kapattığımda soruyor. son güncellemeler yüklü şu anda.

telefonu aldığımdan beri bu problemler mevcut, güncellemeyle geçebilir diye bekledim ama değişen birşey olmadı hala. sizlerde de aynı problemler var mı? nası çözebilirim bu sorunları? yardımcı olabilirseniz sevinirim arkadaşlar.

Hocam sorun yaşadığınız uygulamaları dahili hafızaya taşıyın. SD karta taşınan bu tarz uygulamalar telefon kapanıp açıldığında hafıza kartı görülmediği için düzgün çalışmıyor. Ben de aynı sorunu yaşadım ve bu şekilde çözdüm.

ben kullanmıyorum annem kullanıyor. yalnız şöyle bir şey var. bu telefonla yaklaşık aynı fiyatta ve 4.7 inç ekranı olan modelleri incelerseniz onların pillerinin 1400-1500mah civarında olduğunu göreceksiniz.
    zaten günümüzde tüm akıllı telefonların şarjı en fazla bir gün gidiyor discoverye özel bir durum değil bu.

ben kullanmıyorum annem kullanıyor. yalnız şöyle bir şey var. bu telefonla yaklaşık aynı fiyatta ve 4.7 inç ekranı olan modelleri incelerseniz onların pillerinin 1400-1500mah civarında olduğunu göreceksiniz.
    zaten günümüzde tüm akıllı telefonların şarjı en fazla bir gün gidiyor discoverye özel bir durum değil bu.

Peki teknik servis agi nasildir gm'nin ?

Donunu düşüren kahraman olamaz
  • quote:

teknik servisi telpadır. merkezi istanbuldadır. evinizden ücretsiz kargoyla telefonunuz alınır ve aynı şekilde geri gelir. ancak şarj soketi bozulursa 50 tl istiyorlarmış.

Peki bu olu pixel olayini o an alim esnasinda nasil test ettirecegiz?

http://www.youtube.com/watch?v=jsLZSnKdWaY
    youtubedan bunu aç tam ekran yap. ya da internetten al 7 gün iade hakkın var.

Tesekkurler bilgiler icin. On yargilarimi kirmak biraz zamaan alacak sani rim

• Arkadaşlar orjinal olmayan yedek batarya aldım. Şöyle bir durum var; orjinal batarya %63 ise onu çıkarıp diğer bataryayı taktığımda o da 63 olarak görünüyor bunu bir kaç farklı değerlerde denedim sonuç aynı. Neden olabilir. Lütfen acil yardım edin....

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

telefonun şarjı 1 saatde biten arkadaşlar varmış

Bugün telefonu batarya kalibrasyonuna soktum. Şarjı fulledim ve kalibre edebilmek için tamamen boşaltmak gerekiyor şarjı telefon kendi kapanana kadar. Bende saat 1 de Wifi+GPS+Bluetooh+parlaklık son+güç koruma kapalı+ 1.2ghz-1.2 ghz aralığında kullanmaya başladım telefonu. Ve şuan şarjı %1.

Yani bu hakiyle bile 7.30 saat gidiyor

Bu değerler çok iyi değil mi ?

çok fazla dolmadan kurcalanmadan bu haliyle telefonun bi yedeğini alma / imaj alma / imei yedeği alma vb. birşey yapmama gerek varmı sizce?

yapmam gerekiyorsa hangi menü altından yapabiliyorum bulamadım orayı..
    amerika kıtasında satılıyor. trye ise telpa getirmiş ve gm markasını basmış telefona.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.