Şimdi Ara

*** GENERAL MOBILE DISCOVERY - SIK SORULAN SORULAR - TEKNİK REHBER - KULLANICI KULUBÜ *** (1985. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56.565
Cevap
328
Favori
3.374.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19831984198519861987
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: *Metin

Bu telefonu almayı düşünüyorum ama korkuyorum sorun çıkar diye.Bir türlü karar veremedim.

haklısın, ben de senin durumundaydım bikaç gün önce, ama şuanda gmd kullanıcısıyım. kendi düşüncelerimi yazayım;

1- öncelikle htc one ve G2 kullanıcıları da ölü piksel den çok çektiler, yani 600tl lik alırsan sıkıntı ama 1800tl lik alırsan garanti diye bi durum yok.
    2- servis konusunda da zira teleservice'in sony kulklanıcılarına neler çektirdiğine şahit olduk, adamlar her gelen xperia z'ye su geçirmiş deyip garanti dışı bıraktılar gözünün yaşına bakmadan.
    3- ölü piksel sorunu; ne yapacağım? şunu yapacaksın: telefonu mağazadan değil internetten alacaksın. ölü çıkarsa da görmeden alışveris yasalarından faydalanarak telefonu iade edeceksin.

ben ne yaptım? netten alacaktım tabiki ama baktım ki bazı internet siteleri iade almayı kabul etmiyolar, yani kanunu çiğniyo, illa mahkemeye git diyo. ben de iade konusunda sorun çıkarmayan bi siteden alayım dedim ve hepsiburada dan aldım. sonuç olarak ölü piksel çıkmadı çok şükür. 1 gündür kullanıyorum, telefonun üzerinden çıkan jelatini atmadım, kutunun açılmasını engelleyen telpa bandını da yırtmadan açtım (gerçi önemi yok yani yırtsan da iade edebilirsin) yani teorik olarak şuanda da iade edememem için bi neden yok aslında.
  • GMD beyaz 3. defa servisten geldi.
    Problemli yan tuş bu sefer tamir edilmiş.
    Ekranın alt orta kısmında parlak 3mm civarı bir benek vardı. Beyaz ekranda belli oluyordu. Ekran değişmiş. Bu seferde aynı yerde daha geniş bir alanda \ / şeklinde bir parlaklık var.
    Kasada tam oturmuyordu açtım arka kapağı baktım sağ alt köşedeki vidayı takmayı unutmuşlar.
    Bugün arkadaşım servise götürecek. Açılıp kapanmadan alet yalama oldu. Vidanın eksik olması ayrı bir olay.
    Değişim yapmaları lazım artık. Bakalım ne olacak.
    Evdeki diğer GMD sağlamken bu 2 aydır serviste geziyor dikiş tutturamadı.
  • Birde sorum var. Metrodan çıktığımda mobil veri bağlantısı kendi kendine açılmıyor. İlla bir bağlantıyı kapatıp açmak gerekiyor.
    Bu problemi yaşayan var mı? Çözüm?
  • Arkadaşlar telefonun dokunmatik algılamasında sanki biraz yavaşlama var

Özellikle touchpal klavyedeki otomatik tanımlanan sağda ve solda çıkan kelimeleri seçmekte zorlanıyorum

bu durumun çözümüyle ilgili önerisi olan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: xeon82

GMD beyaz 3. defa servisten geldi.
    Problemli yan tuş bu sefer tamir edilmiş.
    Ekranın alt orta kısmında parlak 3mm civarı bir benek vardı. Beyaz ekranda belli oluyordu. Ekran değişmiş. Bu seferde aynı yerde daha geniş bir alanda \ / şeklinde bir parlaklık var.
    Kasada tam oturmuyordu açtım arka kapağı baktım sağ alt köşedeki vidayı takmayı unutmuşlar.
    Bugün arkadaşım servise götürecek. Açılıp kapanmadan alet yalama oldu. Vidanın eksik olması ayrı bir olay.
    Değişim yapmaları lazım artık. Bakalım ne olacak.
    Evdeki diğer GMD sağlamken bu 2 aydır serviste geziyor dikiş tutturamadı.

üretim hatasını utanmadan kullanıcı hatası diye kaktıran (usb girişi) ve vida takmayı unutacak kadar vurdumduymaz olan kişiler artık değişim gerekir heraldi derler mi?

bırak öyle demelerini, dua et telefonda ufak bi çizik görüp de: "telefon düşmüş olduğu için garanti dışı bırakılmıştır" gibi bi durumla karşı karşıya kalma (o çizik garanti de kendileri tarafından bile oluşturulmuş olabilir)

telpa-teleservice falan bunlar firma değil, bunlar bildiğin böyle 3-5 çapulcunun çalıştığı iş ciddiyetinin olmadığı yerler.

sır şu güç tuşu bozulmasın diye auto screen on kullanmaya çalışacam bakalım, denemekten zarar gelmez.
  • telefonu 2 kez düşürdüm, ilki tv üzerinden halıya düştü. ikincisinde kapı kolu hizasından mermer zemine düştü. ikisinde de arka kapak yerinden çıktı sadece.
    nazar değmesin :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Marston

quote:

Orijinalden alıntı: ua_atacan

Doğaldır ' zaa xDe ' gibi çocukça hareketler falan tabii fiyat farkı milletin kafasını bozuyor, yediremiyor galiba.

Intel ve AMD konusunda da aynı durumda ülkemiz.Sırf pahalı diye aradaki fiyat farkına bakarak Intel kat kat iyi diyenler var halbuki AMD ile aynılar neredeyse.

Diyecek bir şey yok hocam az fark olsa dahi abartıyorlar...

Yalnız Telpa ile ilgili şeyleri duydukça telefona daha da dikkat ediyorum. Yani benim hatam olursa sorun yok da benle alakasız bir hata olup da kullanıcı hatası derlerse çok sinir bozucu ve masraflı olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telpa ile ilgili sikayetlerinizi sikayetvar.com adresine yazin arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Discovery 4gb'in 1gb olan RAM'inin arttırılma imkanı var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalok

Discovery 4gb'in 1gb olan RAM'inin arttırılma imkanı var mı?

8gb kingston bağladım ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

quote:

Orijinalden alıntı: metalok

Discovery 4gb'in 1gb olan RAM'inin arttırılma imkanı var mı?

8gb kingston bağladım ben

O zaman RAM artıyor mu?
  • ThePayne T kullanıcısına yanıt
    her telefon başlıgına gelip aynı yorumu kopyala yapıştır yapıyor bu troll..

http://forum.donanimhaber.com/share_.asp?messageID=84526427
  • İlk sorunuzun cevabı, HAYIR.
    Anakarta gömülü olan ram kolayca değiştirilemez, aynı zamanda da artırılamaz, şayet böyle bir ortamı sağladığınızı varsayalım, muhtemelen oturup kernel yazmanız lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01Mrt -- 29 Kasım 2013; 12:51:40 >
  • süper bir konu olmuş emeği geçenlere teşekkürler. Bende dün 16 gb beyaz olanı sipariş ettim teknolojix'ten beni de ekleyin.
  • Farkında olmadan kırılmış olan dokunmatiğin tamiri için Telpa'ya gönderdim.Dün sabah ellerine ulaştı ancak bugün itibarı ile hala sitelerinde kayıt yok yazıyor.Normal süreçleri nasıl işliyor? Tecrübeli olanlardan bilgi rica etsem...
  • quote:

Orijinalden alıntı: olcay1414

Farkında olmadan kırılmış olan dokunmatiğin tamiri için Telpa'ya gönderdim.Dün sabah ellerine ulaştı ancak bugün itibarı ile hala sitelerinde kayıt yok yazıyor.Normal süreçleri nasıl işliyor? Tecrübeli olanlardan bilgi rica etsem...

4-5 güne kaydı açılıyor. Benimki kaydı açıldığı gün yapıldı ertesi gün elimdeydi.
  • beyler telefonun radyo uygulaması steroid markette çıkmıyo, netten indirmeye çekiniyorum bilinmeyen kaynaktan dolayı. ilk sayfadaki radyo apk linki ölmüş.

bu radyo apk'sı elinizde varsa google drive'a falan atıp yollayabilirmsiniz?
  • arkadaşlar yaklaşık 2 aydır gmd kullanıyorum dün root atıp nexus rom u denedim güzeldi telefon çok seri geldi bana fazla da kullanmadım ama iyi gibiydi.
    sırf sim 2 de internet 3g ye yada h+ ya geçmediği için orjinaline döndüm.

sim 2 de 3g yok mu?
    simkartı kestirip sim 2 e taksam 3g gelir mi?
    nexus rom ile ilgili artı eksileri yazarsanız bende ona göre karar verip belki nexus rom a döeneceğim.

ilginiz için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salperde

http://www.aliexpress.com/item/Touch-screen-replacement-for-Gionee-Elife-E3-Touch-Screen-Digitizer-New-arrival-Top-quality-Free-Shipping/1515243673.html buradan nası sipariş vriliyor bide bu fıyatın turk lira karsılığı ne kadar bıze kac kurusa mal olur bu bızım telefonun mu

Burdan sipariş edenler vardı ya da dokunmatik ekranı temin edebileceğim biryer yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

beyler telefonun radyo uygulaması steroid markette çıkmıyo, netten indirmeye çekiniyorum bilinmeyen kaynaktan dolayı. ilk sayfadaki radyo apk linki ölmüş.

bu radyo apk'sı elinizde varsa google drive'a falan atıp yollayabilirmsiniz?

1 yada 2 sayfa önce linkini paylaşmıştım ordan bakıp indirebilirsin
  • 
Sayfa: önceki 19831984198519861987
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.