Şimdi Ara

*** GENERAL MOBILE DISCOVERY - SIK SORULAN SORULAR - TEKNİK REHBER - KULLANICI KULUBÜ *** (1413. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
56.564
Cevap
328
Favori
3.379.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
13 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: dahool

bunlari yaptim orjinal google haritalarda gps araniyor yazip duruyor oldugum yeride tam gostermiyor yakin bir yerini gosteriyor bu arada cok onemlide degilde sirf hersey tam olaun istememizden dolayi

Aynen böyle olsun ayarlar kablosuz ve mobil ağ konumu kapalı olsun bu şekil hem daha hızlı bağlanıyor hemde doğru konumu gösteriyor
     *** GENERAL MOBILE DISCOVERY - SIK SORULAN SORULAR - TEKNİK REHBER - KULLANICI KULUBÜ ***

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefonu bugun mıgrosta gordum çok beğendim ama bu kullanış sorunları ile ilgili (kamera, oyun performansı,3g sorunu vs.) yazılımla halledilirse almak istiyorum . Hızlıal dan puan hediyesi ile almak istiyorum.

- Keenetic Extra DSL
    - Mİ BOX
    - Redmi Note 9 Pro 6/64
  • Bu telefonu da adam akıllı kulllanmak için atrix gibi rootlu mu olması gerek

• merhaba arkadaşlar bende gm discovery almayı planlıyorum ama bir sorum olucak , mesela bana gelen pdf. veya office dosyaları geldiğinde bunları hemen kontrol edip değiştirme yapabiliyomuyuz ? cevaplarsanız teşekkür ederim

Gerekiyorsa ilk sayfaya eklenebilir..

*** GENERAL MOBILE DISCOVERY - SIK SORULAN SORULAR - TEKNİK REHBER - KULLANICI KULUBÜ *** *** GENERAL MOBILE DISCOVERY - SIK SORULAN SORULAR - TEKNİK REHBER - KULLANICI KULUBÜ *** *** GENERAL MOBILE DISCOVERY - SIK SORULAN SORULAR - TEKNİK REHBER - KULLANICI KULUBÜ *** *** GENERAL MOBILE DISCOVERY - SIK SORULAN SORULAR - TEKNİK REHBER - KULLANICI KULUBÜ *** *** GENERAL MOBILE DISCOVERY - SIK SORULAN SORULAR - TEKNİK REHBER - KULLANICI KULUBÜ ***

* Digitürk Beinsport
    * Türksat Kablo TV
    * Türksat Kablo Net
  • 2 günlük uğraşmayla telefonu bilgisayara tanıtabildim, hisuite programıyl yedek almak istedim ama telefonun içindeki kişilewri ve numaraları yedeklemedi sadece gmailden mail adreslerini aldı problem ne olabilir acaba, telefon numaralarımı nasıl yedekleyebilirim hisuite programıyla?
  • Bir bug var gözden kaçmış . Güncellemeden önce yoktu. Çif parmak ile açtoğımız sekmelerde ışık ayarı çalışmıyor. Güç koruması sekmesi de çalışıyor ama pencereyi kapatma eyleminde bulunuyor. bu hataları kime bildiriyoruz bildirelimde düzeltsinler güncelleme yapıp.

Orijinalden alıntı: flat_kil

Bu telefonu bugun mıgrosta gordum çok beğendim ama bu kullanış sorunları ile ilgili (kamera, oyun performansı,3g sorunu vs.) yazılımla halledilirse almak istiyorum . Hızlıal dan puan hediyesi ile almak istiyorum.

Cevap alabilirsem sipariş edeceğim ...
    - Keenetic Extra DSL
    - Mİ BOX
    - Redmi Note 9 Pro 6/64
  • Arkadaşlar telefona silikon veya sert kılıf almayı pilanlıyorum ama net deki ürünler beni kararsız bıraktı uygun fiyata güzel bi kılıf linki yoluya bilirmisiniz? bizzat kulanan arkadaşlardan özelikle rica ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurdeniz1992 -- 15 Eylül 2013; 19:41:32 >
  • Arkadaşlar lanet olsun ya telpamarket.com'dan yaklaşık 1.5 ay önce siyah renk Discovery aldım çok memnundum sorunsuz şekilde kullanıyordum, hiçbir sorunum yoktu az önce telefonla konuştum sonra kilitledim telefonu. Şimdi gittim basıyorum sağ taraftaki kilit açma tuşuna görüntü gelmedi biraz basılı tuttum kilit ekranı geldi sonra telefon gitti açılmıyor şuan ne rom nede başka birşey denedim, geldiği gibi kullanıyorum, telefon şarjda olmuyor şuan ne yapmalıyım ? Daha önce başına gelen varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beşiktaş JK -- 15 Eylül 2013; 19:40:37 >

Milliyetçilik, Bolivya dağlarında öldürülen Arjantinli maceracı serseri Guevara için zırlayıp da sıra Kazak kahramanı Osman Batur’a gelince susmak hiç değildir.

Hüseyin Nihal Atsız
  • Arkadaslar telefonu yine 600 tl civarında mı birde ilk sayfadaki gibi ekran görüntülerini paylasırmısınz hangi uygulamaları kullanıyorsunuz.Güncelleme sonrası ne gibi değişiklikle oldu mu kamera performansı felan artı diyorlar.

Orijinalden alıntı: EXGHOST

quote:

Orijinalden alıntı: ugurdeniz1992

Epo bilgilerini ve a gps u aktif hale getirirssen sorunuj kalmaz.. İlk sayfa da anlatimi mevcut. İlk oladak konum erisimi gps teki anahtara basili tut. Oradan acilan pencereden epo bilgilendirmesini ve a gpsi aktif hale getirin. Epo ayarlarina girerek epo bilgilerini indirin. Sonrasinda gps gercek performansina kavusacaktir.

teşekkürler...

Diğer Problemlerim:
    -Müzik dinlerken müzik arada duruyor
    -Sim 2 algılanamadı diyor bazen (Mesaj gönderirken denk geldi 2 sefer)
    -Hafıza kartındaki 720p videoları açtığımda ses gelmiyor Bs player la denedim sonuç aynı

müzik kulaklıktan dolayı duruyor. Başka kulaklık deneyiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beşiktaş JK -- 15 Eylül 2013; 19:51:34 >

Milliyetçilik, Bolivya dağlarında öldürülen Arjantinli maceracı serseri Guevara için zırlayıp da sıra Kazak kahramanı Osman Batur’a gelince susmak hiç değildir.

Hüseyin Nihal Atsız
  • .::Orochi::. kullanıcısına yanıt
    hocam yükledim, elinize sağlık; inanılmaz hızlı :) acaba size ait rom'u da kursam mı? ne diyorsunuz?

Orijinalden alıntı: emresalvation

quote:

Orijinalden alıntı: AVNmouth

Beyler apkmaniadan apk sd data şeklinde oyun indiriyorum android/data klasörüne atıp oyunun apksini kuruyorum ama oyunu açınca internet üzerinden datayı indirmemi istiyor halbuki data dosyasını android/data nın içinde var . Nedir bunun çözümü ?

Android icindeki Obb klasorunun icine atman lazim

Biliyorum hocam ikisinde de olmuyor.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.