Şimdi Ara

*** GENERAL MOBILE DISCOVERY - SIK SORULAN SORULAR - TEKNİK REHBER - KULLANICI KULUBÜ *** (1411. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56.564
Cevap
328
Favori
3.379.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
13 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Kralex4242

quote:

Orijinalden alıntı: fatihertekin159

quote:

Orijinalden alıntı: fyigitt7

quote:

Orijinalden alıntı: Kralex4242

ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM EDİN!
    TELEFONUN HERŞEYİ GÜZEL AMA OTOBÜSTE DOLMUŞTA MÜZİK ÇALAR SÜREKLİ DURUYOR

winamp vs. başka bi müzik player yükle.

Bu sıkıntı var kulaklıkta kısadevre sorunu olduğunu düşünüyorum. Butona bastığını sanıyor sanki telefon.

evet sorun kulaklıktaymış. şuan başka bi kulaklık kullanıyorum. kısa zamanda aldığım yerden tamire götüreceğim.

bide ayarlar tüm ayarlar pil cpu tasarrufu kaldır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Pulmicort

quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

Telefonu aldım, daha sim'i takıp kullanmaya başlamadım, simsiz evde Android'e alışmaya çalışıyorum. Telefona hafıza kartı almadım, 1,6 gb boş alanı varmış.. Masaüstü youtuba'a girip video izletmedi, mobil uygulamasından izletti. Adobe Flash yükle dedi. Yüklemedim daha, her şeyi telefon üzerinden yapabilirim değil mi? Bilgisayar üzerinden işlem yapmak, rom vs. gibi yazılım atmak vs. için kablo ile bağlanmak, bilgisayar bağımlı olmak istemiyorum. Kamerada pembeleşme ve ölü pikselde göremedim. Kulağını kontrol edeceğim şimdi.. Şarjını ne alemde hiç bilmiyorum daha..

Android cihazlar için, oyun vs. öncesinde gerekli olan uygulamlar neler bunları bulabileceğim bir konu başlığı varsa o konuyu benimle paylaşırsanız bu konuyu fazla işgal etmemiş olurum. Örneğin flash'ı yüklemek google play'den oluyor mu? Bir ara denmişti ki, Artık Android'de iOS gibi flashı bıraktı ama yine yüklenebiliyor sanırım. Ayrıca şunları şunları kur diyeceğiniz şeyler varsa yazarsanız, veya örnek, konu gösterirseniz sevinirim..

Öncelikle hayırlı olsun. DÜzgün çalışan flash playera bu konunun ilk sayfasından ulaşabilirsiniz. Apk dosyasını telefona atıp yükleyiniz. Daha önceden yüklediğiniz flash player varsa siliniz. Size tavsiyem telefonun yanında gelen data kablosunu kullanmamanız olucaktır. Telefona giren ucu kalitesiz biraz ve çok sert giriyor telefona bazı kullanıcıların telefondaki mikro usb portlarının bozulmasına neden oldu. Telefoncuya giderek daha kolay giren bir kablo almak yararınıza olucaktır. ( samsung, htc )

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim, usb kablonun birkaç kez şarj için kullandım. Şimdi siz söyledikten sonrada birkaç kez takıp çıkarttım evet biraz sert (zor) giriyor.. Elimde Nokia 5800'ın 10cm'lik bir kablosu vardı onu taktım çıkarttım daha nazikçe girdi/çıktı.. Kablo kısa ama uzatma kablosu da vardı bende.. O ikisiyle kullanırım. İki kablo taşımak yeri daha sonra yeni bir kablo alırım.
  • Beyler apkmaniadan apk sd data şeklinde oyun indiriyorum android/data klasörüne atıp oyunun apksini kuruyorum ama oyunu açınca internet üzerinden datayı indirmemi istiyor halbuki data dosyasını android/data nın içinde var . Nedir bunun çözümü ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AVNmouth -- 15 Eylül 2013; 16:15:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurdeniz1992

Muzikcalarin dutmasiiyla cpu guc tasarrufunun bir ilgisi oldugunu mu dusunuyorsunuz?

ben öyle çözdüm ama

Orijinalden alıntı: turk66

quote:

Orijinalden alıntı: Dekster

quote:

Orijinalden alıntı: turk66

Arkadaşlar cihaza Samsung Galaxy S3 ve S4'ün Orjinal Zil-Mesaj Seslerini yüklemek istiyorum? Orjinal sesleri nasıl bulabilirim? google play de var ama virüslüymüş..

Playdem zedge uygulamasını indir ordan bulursun

hocam ordan indirebiliyor muyuz? ve orjinal mi en önemlisi

Orjinal indur bi kurcala

Orijinalden alıntı: dahool

vosafone self servisi yukle orda kullanici girisi tap 3g ayar var onu ac servisler 3g kapat yazisi seklinde olacak resimde ekkedim aynen boyle olsun ok

Az önce dediğinizi yaptım. Ayarlarım aynen resimdeki gibi ama hala 3G çalışmıyor.
  • ben bu telefonu n11.com dan Salı günü satın aldım...Şimdi 3G çalışmıyor. Bu sorun nedeniyle nasıl iade edeceğim. Ya da sıfır telefon şimdi Telpa'ya mı gidecek? Hattım da bir sorun yok. Sıfır sim kartı aldık çarşamba günü ve hattım başka telefonda 3G ile çalışıyor. Başka Sim takıyorum onda da 3G yok.... Ben ne yapacağım?

Orijinalden alıntı: AVNmouth

Beyler apkmaniadan apk sd data şeklinde oyun indiriyorum android/data klasörüne atıp oyunun apksini kuruyorum ama oyunu açınca internet üzerinden datayı indirmemi istiyor halbuki data dosyasını android/data nın içinde var . Nedir bunun çözümü ?

++++
  • Şarj cihazıyla ilgili bir soru sormak istiyorum..

Başka bir cihazın usb çıkışlı seyahat şarj aleti var, aletin üstündeki input değerleri 110-250V output değerleri 5V 300mA.

GM Discovery şarj cihazı üstündeki değerler input değerleri 100-240V output değerleri 5V 1.0A

amper değerlerine bakılırsa diğer şarj cihazı 3 katı sürede mi şarj edecek telefonu, bundan başka sebebe neden olur mu? Gerçi bilgisayarlardı usb portlarında da şarj ederken geç şarj olması lazım usb2 500mA çıkış veriyor, usb3 900mA.. Daha az mA ile şarj etmek zamandan kayıp haricinde pile zarar verir mi? Yavaş şart etmek zararlı olur mu? bilgisayardan vs. düşük akımla?

Ayrıca input değerlerinde 100-240V ve 110-250V farkı hakkında kendim yorum yapamadım birde bunun hakkında bir iki şey yazarsanız sevinirim..

Diğer şarj aletinin akım gücü düşük olunca pek sorun olacağını düşünmüyorum gerçi, peki yüksek olsaydı risk oluşur muydu? kaç amperden sonrası zararlı olur..

Orijinalden alıntı: [Eren]

quote:

Orijinalden alıntı: AVNmouth

Beyler telefondan google playı açıyorum asphalt 8 i aratıyorum çıkmıyor neden ?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftA8HM&hl=tr

uyumlu değil diyor bende bu linke
  • arkadaşlar kesin olsun diye bir kaç kez test ettim.. durum şu ki; hemen herkesin operatör den 3g açıktır. ve bu ciddi sinyal düşüşüne neden oluyor.. sizin telefonunuzun 3g si kapalı olması birşeyi değiştirmiyor.. internet üzerinden 2 hattımın da (kullanmadığım için ) 3g sini kapattım şu an kesinlikle sinyal düşüşü olmuyor.. eğer 3g kullanmıyorsanız internet üzerinden 3g yi kapatın derim.. bunun pil tasarrufuna da etkisinin olacağını düşünüyorum... arada bir bile sinyal düşüşünüz oluyorsa bunun kesinlikle olmadığını göreceksiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba arkadaşlar bende aranıza katıldım ama bir sorunum var. Orjinal romda GPS 2-3 uygu görüyor ve kordinat alamıyor. denemek için GamerzROM kurdum GPS süper çalışıyor hiç sorun yok tekrar orjinal roma döndüm yine aynı sıkıntı oldu. Şimdilik orjinal rom kullanmak istiyorum ve bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • Arkadaslar telefonu tvme baglamak istedim resim yada muzikten paylastan ilgili bolume tikliyorum sony tvmi goruyor tikliyorum fakat uzun sure baglaniyor demesine ragmen bir turlu olmuyor.Ayni islemi htc sensation xl ile denedigimde ise sorunsuz bir sekilde aciliyor?Ne yapmam gerek?Benim icin bu konu cok onemli.Yardimlarinizi bekliyorum.

• mmengi kullanıcısına yanıt
    Ayarlar -> konum erişimi -> GPS açma anahtarına basılı tutun. bir pencere açılacak. Bu pencereden EPO DESTEĞİNİ ve A-GPS Desteğini açın. Daha sonra EPO Ayarlarına girerek epo bilgilerini indirin "Bunun için internet bağlantısı gereklidir." İndirme işlemi tamamlandığında çıkın. GPS gerçek performansına kavuşacaktır. Şahsen öyle çözdüm GPS'i...
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.