Şimdi Ara

*** GENERAL MOBILE DISCOVERY - SIK SORULAN SORULAR - TEKNİK REHBER - KULLANICI KULUBÜ *** (1412. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56.564
Cevap
328
Favori
3.379.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
13 oy
Giriş
  • Arkadaşlar BATARYA ÖMRÜNÜ DAHA FAZLA YAPMAK İÇİN BİR YOL GÖSTERİN HELE.
  • H+ sinyali ile edge sinyali farklı. Edge ile ful görünebilirken, h+ ile 2 çubuk görünebilir. Bu h+ ve edge'nin kapsama alanıyla ilgili bir şey. Diğer yandan h+ ’ın tek çubuğu edge'nin ful çubuğundan daha hızlı veri aktarımı sağlar. Tamamen farklı bir ağ yapısı var. Buna takılmamalısınız. Diğer yandan orijinal romda sim 1 yuvası h+'da daha verimli hızlara ulaşıyor testlerime göre.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle bir sorun benim cihazda olmadığı için test edemeyeceğim. Lakin her halükarda herkese cihazı her yeniden başlattığında cpu güç tasarruf modunu kapatmasını tavsiye ediyorum, öyle de kullanıyorum ben zira.

Orijinalden alıntı: ergunx

steroid marketteki radyo uygulaması dışında radyo uygulaması varmı. marketteki berbat manuel frekans ayarlama ile yok

???

Orijinalden alıntı: ugurdeniz1992

Ayarlar -> konum erişimi -> GPS açma anahtarına basılı tutun. bir pencere açılacak. Bu pencereden EPO DESTEĞİNİ ve A-GPS Desteğini açın. Daha sonra EPO Ayarlarına girerek epo bilgilerini indirin "Bunun için internet bağlantısı gereklidir." İndirme işlemi tamamlandığında çıkın. GPS gerçek performansına kavuşacaktır. Şahsen öyle çözdüm GPS'i...

Gps anahtarina basik tutuyorum fakat menu acilmiyor, yanlis mi yapiyorum acaba

• Bu arada aklıma gelmişken, kilit ekranından ya da bir programdan falan çıktıktan sonra ekranda olası kıpraşmadan rahatsız olanlar; developer options’ı kurup pencere animasyonu, geçiş animasyonu ve animatör süre ölçeklerini "animasyon kapalı" olarak ayarlarlarsa gereksiz kıpraşmadan ve beklemeden kurtulabilirler.

• quote:

Muzikcalar durmasi mevcut. Cozumu bekiyoruz. Sim 2 algilanmadi demesi nirmal degil. Simkartini degistirmen iyi olabilir. Mx player ile 1080p videolar dahi acabilir rahatlikla oynatabilirsin..

teşekkür ederim Mx player çözdü sorunumu. Hattı Vodafone taşıdım henüz geçiş yapılmadı birde o hatla deneyeyim bakalım. Müzik içinde umarın en kısa zamanda çözüm bulunur...
  • vodafone bu resmi gonder yada diretk git kartini degistirsinler 3g acik gorunuyor ama kullanamiyorum de ve discovery kullana baska arkadaslardan ornek var sorun telefondami hattami onu bilelimki ona gore eger hatta ise halletmeleri lazim yok eger telefondan kaynaklaniyorsa servise gobdermen kazim hatayida belirterek ama vodafone olmayan bir arkadasini hattini tak tele ve 3g yi dene birde vodafobe kullanan bir kusiden tele tak dene sorun olnuyorsa hattandir bunlari deneme yanilma yontemiyle bulacaksin oba gore medasla don yonlendirelim seni

* Digitürk Beinsport
    * Türksat Kablo TV
    * Türksat Kablo Net
  • Aslında sende bu sıkıntının olmaması bu sıkıntının cpu güç tasarrufunun sebebiyet verdiğine dair olan kanıyı güçlendirdi. Yine yardımcı oldun..
    Peki cpu güç tasarrufunun kapalı olmasının şarja bir eksisini gördün mü ?

NOT : bu tasarruf modu telefon her yeniden başladığında aktif hale geliyor...
    google maps ile çalışmıyor mu?

Ayarlar- > Pil -> cou güç tasarrufunu devre dışı bırakın. Görülen o ki sorun çözülüyor. bu işlemi yaparak bizlerle sonucu paylaşırsanız seviniriz.

NOT : bu tasarruf modu telefon her yeniden başladığında aktif hale geliyor...

kapattım bir süre deneyeyim sonucu yazarım... bilgi için teşekkürler...
  • Şarj takibi yapmaktan hazzetmiyorum da çok bir etkisi olduğunu düşünmüyorum, zaten sağlam oyunlar için kapalı tutman gerekiyordur, onun dışında tüm çekirdekleri kullanacak kaç tane program var da kullanıyoruz ki. Demek istediğim zaten cihaz bir yönüyle tasarrufta duruyor. Takılmayın, kapatın gitsin... Öte yandan bu mod açıkken de müzik dinlemede sıkıntı yaşadığımı hatırlamıyorum.

Orijinalden alıntı: fuckulteli

Şarj cihazıyla ilgili bir soru sormak istiyorum..

Başka bir cihazın usb çıkışlı seyahat şarj aleti var, aletin üstündeki input değerleri 110-250V output değerleri 5V 300mA.

GM Discovery şarj cihazı üstündeki değerler input değerleri 100-240V output değerleri 5V 1.0A

amper değerlerine bakılırsa diğer şarj cihazı 3 katı sürede mi şarj edecek telefonu, bundan başka sebebe neden olur mu? Gerçi bilgisayarlardı usb portlarında da şarj ederken geç şarj olması lazım usb2 500mA çıkış veriyor, usb3 900mA.. Daha az mA ile şarj etmek zamandan kayıp haricinde pile zarar verir mi? Yavaş şart etmek zararlı olur mu? bilgisayardan vs. düşük akımla?

Ayrıca input değerlerinde 100-240V ve 110-250V farkı hakkında kendim yorum yapamadım birde bunun hakkında bir iki şey yazarsanız sevinirim..

Diğer şarj aletinin akım gücü düşük olunca pek sorun olacağını düşünmüyorum gerçi, peki yüksek olsaydı risk oluşur muydu? kaç amperden sonrası zararlı olur..

Dusuk amper tam sarj etmeye yetmeyebiliyor.Yavas sarj batarya icin iyi degil bence. Sarj ediyor gibi gorulur ama yuzdelik ilerlemez.

Orijinalden alıntı: AVNmouth

Beyler apkmaniadan apk sd data şeklinde oyun indiriyorum android/data klasörüne atıp oyunun apksini kuruyorum ama oyunu açınca internet üzerinden datayı indirmemi istiyor halbuki data dosyasını android/data nın içinde var . Nedir bunun çözümü ?

Android icindeki Obb klasorunun icine atman lazim

Yok yanlış anlama lütfen.. eğer sorun çözülüyorsa bu şekilde gerekli bilgilendirmeyi yapalım manasında dedim ben.
    @Storm Worm hocam cpu güç tasarruf modunu kapattığımızda müzkçalar durması sorunu kayboluyor diye bi tespit var. Bu durumu araştıralım bence..

cpu guc tasarruf modu bende devamli aktif ama muzik calarin kapanmasi olayini denemedim muhtemelen sorun bundanda kaynaklaniyor olabilir tasarruf etmek icin muzik calari kapatiyor ekstra resimlerde paylastim ben bunlari hic acmadim gerek yok bunlarida acik olarak kullanlar varsa bundanda kaynaklaniyor olabilir kisilestirilebiliyor bu ayar yada kendi ayarinida kullanabiliyor bunu bir deneyin bunu kapatmakda sorunu cozebilir yada duzgun bir sekilde kisilestirebilirseniz sikintib olmayabilir
     *** GENERAL MOBILE DISCOVERY - SIK SORULAN SORULAR - TEKNİK REHBER - KULLANICI KULUBÜ *** *** GENERAL MOBILE DISCOVERY - SIK SORULAN SORULAR - TEKNİK REHBER - KULLANICI KULUBÜ *** *** GENERAL MOBILE DISCOVERY - SIK SORULAN SORULAR - TEKNİK REHBER - KULLANICI KULUBÜ ***

* Digitürk Beinsport
    * Türksat Kablo TV
    * Türksat Kablo Net
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.