Şimdi Ara

GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KULLANICI YORUMLARI (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
17
Favori
276.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefon gayet iyi ama sizden kılıf önerisi istiyorum kapaklı mı silikonmu yada rubber mi veya başka bir çeşit ?
  • 8 aydir kullaniyorum 1 kere sarj soketini degistim baskada uzmedi beni 600 liraya bundan daha iyisi yok sanirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gmdiscovery6 G kullanıcısına yanıt
    cihaz çok ince ve narin olduğundan tercihim silikon kılıf oldu

cihaz yere düştüğünde panik yapmıyorum çok rahat

• Almali miyim butcem 550 tl 16 gb likleri ne kadar?

• general mobılın tek sıkıntısı ŞARZ TAKMA YERİ. cok dandık telefonun kendınden memnunum ama sarz yerı %80 ı bozuluyor. OLABILIR BOZULABILIR GARANTIYE GONDERDIM 50 TL PARA ISTIYOR GARANTI KAPSAMI DISINDAYMISSS. SACMALIK NE DIYE GARANTISI ICIN BU KADAR PARA ODEDIM BEN O ZAMAN
  • quote:

Orijinalden alıntı: cavus18

general mobılın tek sıkıntısı ŞARZ TAKMA YERİ. cok dandık telefonun kendınden memnunum ama sarz yerı %80 ı bozuluyor. OLABILIR BOZULABILIR GARANTIYE GONDERDIM 50 TL PARA ISTIYOR GARANTI KAPSAMI DISINDAYMISSS. SACMALIK NE DIYE GARANTISI ICIN BU KADAR PARA ODEDIM BEN O ZAMAN

Bende gönderdim soketten bi kuruşta para vermedim. O telefonun donanımsal hatasi.

• ssgg kullanıcısına yanıt
    maalesef kardes bende alalı 2 ay oluyor ve cekme sorunu var ladım alalı düzgün kullanamadım
  • Arkadaşlar telefonu babama almıştım ve cok memnundu lakin son Güncellemeden sonra 2 gün giden şarjı artık yarım gün bile gitmiyor. Factory Reset attım ses açma ve power tuşuyla ama eski versiyona dönmedi. Bir de % 100 olmuyor ne kadar beklesek de. Ne yapılabilir?

• Bunun çindeki adı nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: FoRaSTeRo

Bunun çindeki adı nedir

Gionee elife 3

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sercandk kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• ilk alanlardanım. Telefon iyi ama teknik servsi. Rezalet. 4GB aldım. Süperdi. 60 TL verdim 16GB'a yükselttim.
    Şİmdi dertler başladı.
    Yayın almama problemi başladı.
    Firmayı daha önce atradım. kullanabildiğin kadar kullan. bozulursa kullan dediler
    Herkes 5 çeker benimki 1, herkes internete süper benimki riaca ile.
    Sonucta hiç çekmez oldu.
    önderdim.
    SİM' bozuk (kırık) 30TL dediler. ben hiç kullanmadım o soketi dedim adamlar anlamyırlar.
    30 Tl için yalancıda olduk.
    Arkadaşlara tavsiye ettim.
    Onlarda bna sövmeye başlamış
    Şimdi LG G2 2. el olarak temizi 700-800'e gidiyor. bence bu telefonla hiç uğraşmayın derim.
    .
  • Selamlar gmd 1 telefonumun ekraninda boyle bi beyaz bolum var eskiden yoktu kisa sure once farkettim jelatinden saniyordum ama jelatini cikardim baktim o beyazlik hala duruyor olu piksel denen sey bu mu? Küçük olabilir ama işte takıliyor yine de aklima ayni beyazligin biraz daha kucugunden ust kisimda da var ama fotodaki parlamadan dolayi gorunmuyor telefon kesinlikle düşmedi veya herhangi bir darbeye maruz kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feridowich -- 25 Aralık 2014; 3:01:00 >

• Bnm de bi problemim olacak hafiza kartini surekli bozuk hatasi aliyorum bu sefer bozuk hatasi verdigon alip baska telefona taltim hic bir problem olmadigi gördüm bu problemin sebebi ne olabilir acaba

• sametemire S kullanıcısına yanıt
    ıbende de discovey bir var herşeyi tam çalışıyor ne kamera sıkıntısı ne de bir başka sıkıntı bir yıl kullanmaya başlayalı ilk alanlardanim yanı herkese tavsiyem dir

• gmdiscovery6 G kullanıcısına yanıt
    Kapakli ters düşerse sıkıntı yaratır

• Ben de GM Discovery kullanıcısıyım. 16gb versiyonunu bir süre önce aldım. Kamerası, oyun performansı vesaire güzel fakat cihazda ölü piksel ve şarj sorunu var. İlk aldığımda ölü piksel yoktu fakat 2-3 ay içinde 6-7 adet ölü piksel oluştu. Şarjın da pek gittiği söylenemez (internet kullanmıyorsanız başka tabii. ) Bir de telefonun kenarları baya dayanıksız çok temiz kullanmama rağmen en ufak bir şeyde ezilme durumu oluyor. Bunlar dışında başka soruna rastlamadım. Garantiye gönderdim umarım şu ölü piksel ve şarj sorununu çözerler,tabii değişim yaparlarsa daha iyi olacak fakat Telpa'nın kolay kolay değişim yapmadığı söyleniyor. Her neyse şu sorunları çözsünler de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alakurt79 -- 28 Ocak 2015; 1:05:57 >
  • Arkadaşlar discovery kamerası yeşil gösteriyor, daha önce başına gelen var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık bir yildir bu cihazı kullanıyorum hickimse eskilerinden bahsetmemis ne yazıkki. yazılım olarak çok eksikleri var güncelleme yapılmasına rağmen hala çok eksik almaya değmez bence

• GENERAL MOBİLE DİSCOVERY bulasmayin bespara yapmaz soket problemi var bir defa yaptirdim ikinciye telpaya yolladim cevap bu 49920153912 Form nolu cihazınızın onarım bedeli 289 TL'dir. Ücretlendirme nedeni; anakartta yetkisiz müdahale arka kasa kırık 289 tl. Ödemeleriniz için BURAYI ziyaret edebilirsiniz.
    Sanki iphone bu ne

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.