Şimdi Ara

GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KRONİK ŞARJ SÖKET ARIZASI MAĞDURLARI (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
340
Cevap
5
Favori
98.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Metrobusle mecidiyeköy de inin mecidiyeköy tarafina gecin kime sorsaniz gosterirler kolay bir yerde hocam.sizin ekrani ve sarj soketini degistirirler.sokette anakart değişmez. Sarj aletinizle gidin.arkadasimin sarj aleti sarj sirasinda sigortalari attirdi ve yanmis adaptor calismiyor.tüm islemlere 1 saat diyordu gorevlilere sordugumda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Celestialbeing kullanıcısına yanıt
    benimde aynı sıkıntı söz konusu oldu.

HERKESE HAYKIRIYORUM GM ÜRÜNÜN SAKIN ALMAYIN

MÜŞTERİ HİZMETLERİ KESİNLİKLE TELEFONLARI AÇMIYOR
    AŞAĞIDAKİ NUMARALARDAN İSTANBUL VE ANKARAYA KESİNLİKLE ULAŞAMADIM

PARANIZLA REZİL OLMAK İSTEYENLER ALABİLİR. ÇÜNKÜ BEN REZİL OLDUM
     GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KRONİK ŞARJ SÖKET ARIZASI MAĞDURLARI

• benimkide bozuldu 16 GB bunu servisler yazan yerlerei götürcez bayide olurmu acaba?
  • Bendede mavi renkli 4gblık model vardı . Güncellemeden sonra ön kamerayı açamıyordum bir de soketi kırıldı. Gönderdim servise . Aldığıma bin pişmanım bu kadar kalitesiz bir telefon olamaz. Almayın aldırtmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsyn4wee -- 7 Kasım 2014; 18:43:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsyn4wee

Bendede mavi renkli 4gblık model vardı . Güncellemeden sonra ön kamerayı açamıyordum bir de soketi kırıldı. Gönderdim servise . Aldığıma bin pişmanım bu kadar kalitesiz bir telefon olamaz. Almayın aldırtmayın.

Şimdi cihaz takibinden bakıyorum ama aranan cihaz bulunamadı diyor. Acaba tamir edilip kargoya verilmişmidir yoksa haftasonu olduğu için mi görünmüyor. Biri yardımcı olursa sevinirim.

• telefon sarj oluyor gözüküyor sarjdan çıkardığımda almamış gözüküyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsyn4wee

Bendede mavi renkli 4gblık model vardı . Güncellemeden sonra ön kamerayı açamıyordum bir de soketi kırıldı. Gönderdim servise . Aldığıma bin pişmanım bu kadar kalitesiz bir telefon olamaz. Almayın aldırtmayın.

Gecmis olsun cok kisiyi uyardim.cok.fanboyuda beni.eletirdi ama cihaz dandik cidden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar ben geçen ay general mobile discovery tlf aldım. fakat kullanırken bir anda kendi kafasına göre beş altı tuşa basılmış gibi işlemler yapıyor, bu telefon bozuk mu sizce :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eger 50tl soket tamir.parasi isterlerse iptal edin ve kaymakamliltan hakem.heyetine her seyin 3 fotokopisi ile
    nufus.kagidi , internette 50 tl talebi screen shot vs. fatura falan. fatura kimin adinaysa sikayeti o yapar. aldiginiz yeri ve telpayi sikayet edin dilekceyle

• Ben şimdi mecidiyeköye servise götürsem benden para isteseler ne yapayım
  • Bendekide bozuldu.30 TL te telefoncunun birine yaptırdım it oğlu it duzeltemedi.sağa sola ceviriyosun hemen çıkıyor. 2. defa göturdüm 2 gün bekletti beni halen aynı.küfür ede ede kullanıyorum ya.ne yapmam lazim arkadaşlar?

• Beni de ekleyin. Önce servisine gittim İstanbula göndericez en az bir hafta dediler. Yarım saatlik iş için 1 hafta telefonsuz kalıcam, işlerim aksıcak. Dedim kalsın, gittim bir başka Telpa servisine, adam yaparım ama garanti dışı yaparım 50 TL dedi. Peki dedim yaptı, şimdilik bi sorun yok gibi. Bakıcaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5AAB90F4D -- 8 Aralık 2014; 17:54:30 >
  • bugün itibariyle beni de ekleyin. eşimde ve bende Discovery 16GB var. Bugün itibariyle eşimin telefonu şarj olmuyor, belli bir açıda tutarsam kabloyu öyle şarj oluyor. Bu arada kendi şarj cihazı bozuyor dendiği için ilk günden beri samsung şarj cihzı ile kullandım ama malesef bozuldu yine de... Bakalım garanti kapsamında yaptırabilecek miyiz.
  • Eşimin telefonu Ekim ayında TELPA ya gitti ücretsiz yapıldı, Aralık ayında aynı arıza için bir kez daha gitti 240TL istediler yaptırmadan geri aldık, dışarıda yaptırdık 5o tl ye 10 gün geçmedi yine bozuldu.

GM şarj soketi mağdurları için Gm bataryasını harici olarak şarj edecek bir cihaz var mı? acaba piyasada...

Bu cihazı yedek batarya ile kullanmaktan başka çare yok gibi görünüyor , alıcaz bir yedek batarya doldurup doldurup dönüşümlü kullanacağız.
    Ancak bu bataryaları telefon haricinde şarj edebileceğimiz cihazı bulanlar burada paylaşsın lütfen!!!

• Hocam öyle bi imkan mevcut. Su an piyasada batarya şarj edici adiyla satılan aparatlar var ve 10-15 lira LCD gostergesi şarj durumunu ekranda gösteriyor. Onlardan temin edebilirsiniz.

http://m.gittigidiyor.com/urun/143066923?gclid=CJ-Kl5SKksMCFSX4wgod-S4AqQ&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arakim -- 14 Ocak 2015; 1:05:19 >
  • Ucuz etin yahnisi hakkaten ucuz oluyormuş ne GM ne telpa ne de aveadan cihaz almam bundan sonra ders olsun

• Biraz da şans işi aslında firmanın tabiki suçu var ama kız arkadaşıma benden iki gün sonra aldık yine aynı cihaz 16 gb lık model benimkinde 1 bucuk yıldır hiç bir sorun çıkmadı ama onun sokette bozuldu halbuki aynı magazadan aynı sepetten aldığımız ürün. Dediğim gibi firmanın suçu var ama teknoloji şans işi biraz. Geçmiş olsun mağdurlara 50 tl vermekle bitse gene olmuyor belli bir süre sonra tekrar ediyormuş sorun dikkat edin derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Celestialbeing kullanıcısına yanıt
    aynı sorun bendede var bende servise qönderdim ve bendende 50 tl ücret istediler bnde şikayet ediceqimi ve telefnumu qeri qöndermesini istedm telefon qeldi şimdi telefonu telpa faturasyla alıp tüketici heyetine qötürüp bırakıcam onlarda dava açıcak telpa ya sizde aynsını yapın size ya fatura fiyatını veriolar yada sıfır telefon qönderiyorlar .
  • Arkadaşlar telefon son zamanlarda şarjı çabuk bitirmeye ve şarj ederken de tutukluk yapmaya başlamıştı. Ben de forumlarda okuduklarımla baya bir tereddütte kaldım servise gönderip göndermemekte. Garantisinin bitmesine 7 ay var daha.

Daha sonra cesaretlenip gönderdim. İstanbul dışındayım ve garantiye Telpanın sayfasındaki vip servis formunu doldurarak gönderdim. 1 günde teslim edeceklermiş. Forumda yazılanları okuyunca gülümsedim tabi biraz. Yalnız titiz bir adam olduğum için kutusunda, şarj cihazı, kablosu, faturası, garanti belgesi vs. herşeyi koydum.

Telefon hiçbir bedel ödemeden kargo süresi ve hafta sonu dahil 5 günde geldi. Yani 2 gün kargoyu 2 gün de hafta sonunu eklersek gerçekten de 1 günde yaptılar.
    Muhtemelen soket yeri değiştirilmiş. Adaptör aynı ancak data kablosunu da yenisiyle değiştirmişler. Yenisi biraz daha kaliteli.

Ben tereddütlü olarak gönderdim. Ancak aldığım hizmetten son derece memnun kaldım.
    Eğer ki garantiniz bitmediyse ve aynı sorunla karşı karşıyaysanız bence tereddüt etmeden gönderin.
     GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KRONİK ŞARJ SÖKET ARIZASI MAĞDURLARI GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KRONİK ŞARJ SÖKET ARIZASI MAĞDURLARI

• samimi bir arkadaşım hakem heyetinden ücret iadesşi kararı aldı, soket arızası için
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.