Şimdi Ara

GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KRONİK ŞARJ SÖKET ARIZASI MAĞDURLARI (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
340
Cevap
5
Favori
98.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hunnkaar

Yaptigi islemleri burada paylaşabilir misin.hepimiz ayni sikintidayiz bir an önce bizde kurtulalim bu dolandirici telpadan.

Valla ben götürdüğümde artık razıydım 50-60 neyse vermeye aldılar;fatura,kutu vs. hiçbirşey sormadılar.Dedim herhalde sonradan çağırıp şu kadar ödemeniz gerekiyor diyecekler diye bekledim.Hatta ekrandan tamir durumunu izliyorsun,ekranda parça değişim talebi yazdı aha dedim olayı bulmuşlar parça değişecek iteleyecekler gittim sordum görevlilere sizinle alakası yok parça değişimi olacakken yazar orada 1 saat dolmadan değişti ve tarafıma teslim edildi.Ha bu arada LCD ekranda 4 sayfa insan vardı tahminen her sayfada 20 kişi adı vardı tamiri yapan teknisyenin adıyla birlikte en önemli nokta şu ekrana dikkat ettim özellikle 5 kişinin ücretli yapılıyordu,2 kişi kabul etmemişti ücreti 280 lira birşey yazmışlardı.15 gün geçtiği için o kadar küsüratı hatırlamıyorum.İşin özü hemen herkese Telpanın adamı reklam yapıyor burada diye yazmayın değilim.Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayalım,GMD kötümüdür ben 500 liraya almıştım ilk çıktığında o paraya bu kadar diye düşünüyorum hatta eşimede almıştım şarjı yazdan beri onun telefonuyla yaptım çok şükür bir sıkıntı yok.Benim sıkıntı da daha önce dediğim gibi şarjdayken yere düştü ondan sonra oldu.Kırılmaz bozulmaz diye bir ürün yok eskisini bilemem ama şu anda elden verdiğinde servise sıkıntı yaratmadan tamir ediyorlar çok kalabalık olsada içerisi 1 saat saygılarımla...

• Kafayi yedim ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 mart pazartesi şarj sorunu ve ekrandaki sararma için telpa ya gönderdiğim telefonum için bugün mesaj geldi. "Cihazınızın onarım bedeli 230 lira. Ücretlendirme nedeni, darbeli dokunmatik ve şarj soketi kırık". Lanet olsun böyle işe. Şaka gibi ya 230 lira, kabul etmedim. Gönderin dedim. Telefon ettiğimde teknik servis cihazın şarj soketinin yolları kopmuş, darbe olmazsa kopmaz dedi. Bende hayır öyle birşey yok, soket girişi çok narin zamanla bozuluyor, nette bu konuda çok mağdur var dedim ama anlatamadım. Şimdi ne yapabilirim ?
  • Telpa 'yla 7-8 kere yazışmama rağmen cihazımı garanti kapsamında tamir etmediler. Bugün, hiç bi işlem yapmadan kargoya vermişler.
  • Arkadaslar gm diskovery 4 gb uc kere usb soketi agrizalandi ilkinde 50 tl aldilar neyse iki uc derken disarida 20 tl den yaptirdim camida kirilmisti 200 de oyle gitti kafadan 300 tl gitti simdide telefon cekmiyo sim karttan suphelendik baska ili uc hat denedik cekmiyo lanet telefon ne yapabilirim servise gotursem bakmicaklar kesin kavga edicem

• Slm arkadaşlar hafta sonu seyyar satıcıdan discovery aldım takaslı.2 gün sonra şarj soketi yerinden çıktı.Arızası kaça mal olur.Bi de telefonun garantisinin devam edip etmediğini nasıl anlarız

• ben hiç sarj soketi sorunu yaşamadım maşallar nazar değmesin tütütü

• Telefonum 16 gb 10 ay oldu alali soketi bozuldu

• edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cey Bebe -- 15 Nisan 2015; 10:59:58 >
  • Servis dışında İzmir'de soket tamirini yapabilen bi yer bilen varmı acaba ? Aşağı yukarı ne kadar ücret alırlar ?
  • Arkadaşlar ben 1 1.5 hafta önce telefonu yaptırdım. Şarj soketi bozulmuştu. 40 liraya. Bugüne kadar normal şarj oluyordu. Sadece geçen pazar bi olmadı şarj aletini değiştirince oldu. Dün de şarj oluyordu. Ama bu sabah takınca tık yok. 3 tane şarj aleti denedim yine de olmadı. Ne önerisiniz kafayı yiyeceğim.

• Ben yaklaşık 1 ay önce şarj soketi arızasıyla kargo ile Telpa'ya gönderdim.Benden hiç para almadan tamir edilmiş bir şekilde geri gönderdiler.Şanslıyım herhalde
  • Beyler benim telefonu usb görmüyor. Şarj oluyor ama o da çok hassas olmaya başladı. Servis para alıyor mu bu işten bir ara almıyordu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler 1.5 sene oldu alalı ilk bir sene o kadar güzeldiki ama bugun soket 3.kez bozuldu en son 1 ay once bozulmustu. yarın yine yaptrcam ama yine pek götürmicek gbi simdiden yeni telefon bakmaya başladım.telpa 50 lira istiomus diye hic grantiye göndermedm telefoncularda yaptrdm 25 tl ye 2 saatte yapıyorlar .telefoncu her gün bir iki kişi geliyor dedi lanet olsun nerden bulaştık bu telefona arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Abdulkerim54

Arkadaşlar ben 1 1.5 hafta önce telefonu yaptırdım. Şarj soketi bozulmuştu. 40 liraya. Bugüne kadar normal şarj oluyordu. Sadece geçen pazar bi olmadı şarj aletini değiştirince oldu. Dün de şarj oluyordu. Ama bu sabah takınca tık yok. 3 tane şarj aleti denedim yine de olmadı. Ne önerisiniz kafayı yiyeceğim.

Bende asus şarj aletiyle ederken durmuştu sonra kendi şarj aletine taktim 4-5 aydır sorunsuz ediyor

• benim de telefonun şarj soketi bozuldu
    garantiye girmediği için tamirciye yaptırdım.
    şimdi de dokunmatiği çalışmıyor.
    sarj soketi değişimiyle alakalı olabilir mi bu arıza
    çünkü soket değişiminden sonra başladı bu arıza

ayrıca discovery 2 aldım onda da sorunlar yaşıyorum dokunmatik le ilgili
    ayrıca kasasının kenarı kırılmış.
    bir daha discovery ne alırım ne aldırırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oskurrr

quote:

Orijinalden alıntı: ffate

benim de telefonun şarj soketi bozuldu
    garantiye girmediği için tamirciye yaptırdım.
    şimdi de dokunmatiği çalışmıyor.
    sarj soketi değişimiyle alakalı olabilir mi bu arıza
    çünkü soket değişiminden sonra başladı bu arıza

ayrıca discovery 2 aldım onda da sorunlar yaşıyorum dokunmatik le ilgili
    ayrıca kasasının kenarı kırılmış.
    bir daha discovery ne alırım ne aldırırım.

Ben inanmıyorum hem bu cihaz a sahip olup hemde kulaktan dolma bilgiler ile iş yapan insanlar oldugununa arkadaş... Telpa (GM) ŞArj soketi arızası garanti kapsamına giriyor ve ücretsiz yapılıyor

Discovery 1 de şarj soketi arızası varsa telpa ücretsiz yapıyor telefonu. Telefonu yolladım anakartı değiştirip yolladılar. Yok garantiye girmiyormuş Bunlar yalan sırf markaya B.k atma çabaları. Gidip tamirciye verdiysen ve dokunmatiği bozulduysa vur o kafanı taşlara tamamen senin suçun bu....

Diğer yandan Dİscovery 1 den memnun olmayan birisinin 2 yi alacagını düşünmüyorum. Ben 1 den memnun kaldım 2 yide aldım cevremdeki bir çok insanındaalmasına vesile oldum . Dokunmatiğinde vs hiçbir sorun yok. Ki telefon sağlam bir telefon discovery1 den 5 gömlek daha sağlam bir telefon kasanın kenarı kırılmşıssa mutlaka bir darbe veya baskı görmüş olmalı.

HA görmedi kendi kendine kırıldı diyorsan yollarsın servise... Sen foruma bakıp 1-2 kişinin dile getirdiği sorunları sanki yaşamıssın gibi yazıpda burda GM yi kötülemeyi iş edinmişssin.

bana bak!
    üslubuna dikkat et
    terbiyesizlik yapma
    önce adam olmayı öğren sonra gel burada yaz.

• ffate F kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: ffate

bana bak!
    üslubuna dikkat et
    terbiyesizlik yapma
    önce adam olmayı öğren sonra gel burada yaz.

TErbiyesizlik falan yaptıgım yok uslubumdada sıkıntı yok. adamlıgıda kimsden öğrenecek değilim buraya gelip yaln söyleyerek insaları yanlış yönlendirmeyede kimsenin hakkı yok
  • Benim sarj soketide s.o.s vermeye basladi. Bide izmir Karşıyaka'ya yakın yerde yok mu servis ? İlli çankaya ya mı gidecez.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.