Şimdi Ara

General Mobile Discovery II Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    800 ile 900 TL aralığında bir cihaz almayı düşünüyorum. Birçok karşılatırmada Discovery II için çok ideal duruyor ama bir türlü içim ısınamadı General Mobile'a. Marka değeri olarak General Mobile'ın yeri nedir? Discovery II ayarında bu fiyat aralığında bir cihaz önerebilir misiniz?
    Lumia 1320 kullanıyorum, Windows Phone hiç bana göre değilmiş, bi' yakınıma 1320'yi satıp, Discovery II almayı düşünüyorum. Ayrıca buna yorumunuz nedir?

gmd uzak durun derım oldukca sıkıntılı kalıte yazılım ve servıs..

General Mobile Discovery II Hk. General Mobile Discovery II Hk. General Mobile Discovery II Hk. General Mobile Discovery II Hk. General Mobile Discovery II Hk. General Mobile Discovery II Hk. General Mobile Discovery II Hk. General Mobile Discovery II Hk. General Mobile Discovery II Hk.

• sunlarda muhattap olacagın servis...

General Mobile Discovery II Hk. General Mobile Discovery II Hk. General Mobile Discovery II Hk. General Mobile Discovery II Hk. General Mobile Discovery II Hk. General Mobile Discovery II Hk. General Mobile Discovery II Hk. General Mobile Discovery II Hk. General Mobile Discovery II Hk. General Mobile Discovery II Hk. General Mobile Discovery II Hk. General Mobile Discovery II Hk.

• eskı bır gmd magduru olarak asla gmd alınmasını onermem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.