Şimdi Ara

General Mobile Discovery için Sıcak Fırsatlar (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.040
Cevap
29
Favori
75.575
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • asus zenfone 5 discovery furyasını yerle bir etti . yinede fırsatlar paylaşılsa fena olmaz . şahsen ben beğeniyorum bu telefonu . kronik sıkıntıları falan kenara bırakırsak bence bu zamana kadar (asus öncesi) çıkmış en iyi F/P telefondur . etrafımda bir çok kişiye vesile oldum almaları için . hatta burda yazılanların aksine hiçbirisinde bir sıkıntı çıkmadı . şarj soketi arızası telefondan değil şarj aletinden kaynaklı mesela . universal şarj aleti ile (3-5 liralık bir şarj aleti milyonculardan alabilirsiniz) soket arızası devre dışı bırakılabilir . vaktinde aynı sıkıntıyı tablette yaşamıştım , tablet servise gitti geldi 3 kere (2 kere değişim oldu) en son şarj aletini değiştirerek hallettim meseleyi .

aklımda iken yazayım . kipada 4gb gmd 649 TL .

denk gelirseniz paylaşın sizde , yetim kaldı konu

• quote:

Orijinalden alıntı: 4ever_aJ

Metrodan aldim, sarj soketi arizalandi metroya gidip teli biraktim. 20 gunde gelmedi tuketici mahkemesine dava actim 2 ay sonraya gun verdiler ama metro 1 ay sonra paramı iade edecegini subeye ugramamı soyledi. Gittim ve 9 ay kullandigim teli iade ettim 650 tl mi geriye aldim.

Hocam mahkemeye vermek için harç vs masraflarını ne yaptınız? Avukat tutmadınız mı? 150 liradan fazla tutuyor sadece harç ücreti. Davadan vazgeçseniz de ödemeniz gerekir. Mahkemeye mi verdiniz hakem heyetine mi? 1 yıldan önce tüketici mahkemesinin sonuçlanması mümkün değil dedi bana avukat ondan soruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratgnl -- 20 Ağustos 2014; 9:46:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bızım arkadaşınkıde bozuldu sımdı kargoya verecegız, alma dedım etme dedım aldı ve gördü

Huawei g700 e bakın arkadaşlar başka arkadaşa aldık taş gıbı
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratgnl

quote:

Orijinalden alıntı: 4ever_aJ

Metrodan aldim, sarj soketi arizalandi metroya gidip teli biraktim. 20 gunde gelmedi tuketici mahkemesine dava actim 2 ay sonraya gun verdiler ama metro 1 ay sonra paramı iade edecegini subeye ugramamı soyledi. Gittim ve 9 ay kullandigim teli iade ettim 650 tl mi geriye aldim.

Hocam mahkemeye vermek için harç vs masraflarını ne yaptınız? Avukat tutmadınız mı? 150 liradan fazla tutuyor sadece harç ücreti. Davadan vazgeçseniz de ödemeniz gerekir. Mahkemeye mi verdiniz hakem heyetine mi? 1 yıldan önce tüketici mahkemesinin sonuçlanması mümkün değil dedi bana avukat ondan soruyorum.

Galiba bilmeden yanlis tabir kullandim hocam..Ben kaymakamliktaki tuketici yerine gittim para mara masraf etmedim.. Faturalari 3 nusha yaptılar, biri tuketici yerinde, digeri bende, digerini ise metroya iadeli tahaddutlu yollayin dediler yolladim sadece ona 5 tl param gitti o kadar bide fatura evraklari fotokopi cektirmeye para verdim toplam 7 8 tl para masrafi yaptim.. Avukat vs. durumu olmadi bende

• Ben kendimde kullanıyorum gmd ve biçok kişiyede tavsiye edip aldırdım
    Ama bu saatten sonra kesinlikle almayın uzak durun hatta
    Şimdi biçok telefonvar ki asus zenfone serisi gerçekden piyasayı yıkacak gibi
    Gmd kronik sorunu şarj soketi problemi için 110 tl istedi şimdi davalık olduk bakalım ne yapcaklar
    Gmd ve telpa pişmanlıkdır emin olun
    Gm müşterisine sahip çıkmıyor
    Telpada tam bi dolandırıcı gibi arızalarda işi size yıkıp bi dünya para istiyor
    Düşünün bende 4 gb gmd var şarj soketi bozulmuş bunun kronik problem olduğunu genel müdürleri itiraf etmiş ama telpa para istiyo ki bide 4 gbye uygun parça yokmuş 16 gblık takıcaklarmş onunda farkını istiyolar böyle bi saçmalık yok resmen dolandırııcılar
    Dava sonucu lehime çıkcak kesin bakalım bu emsal teşkil edip herkes parasını iade isteyince ne yapıcaklar

• vay anasını amma sorun yaşayan varmış.ben alalı 1 sene oldu hiçbir problem olmadı çok memnunum .acaba bu soket sorunu 4 gb lerdemi çıkıyor benimki 16 gb.ekranı da çok güzel
  • Arkadaslar bu telefonun 2.el fiyatlari nasil? Gecen sene 480 tl gibi bir fiyata almistim 4 gb olanini. Simdi sifiri 650 tl civari ise aldigim fiyata satabilirmiyim???

• quote:

Orijinalden alıntı: yaris29

Arkadaslar bu telefonun 2.el fiyatlari nasil? Gecen sene 480 tl gibi bir fiyata almistim 4 gb olanini. Simdi sifiri 650 tl civari ise aldigim fiyata satabilirmiyim???

400-450 gibi gidiyor heralde alıcı bulursam benimde satma niyetim var bakalım
  • Ben 450 ye 4 gb lık modelı 1 yıl garantılı modelı satıp 875 tl ye s4 9500 aldım.çok memnunum.Discovery su anda alınmaz ama bakıyorum çogu sıtede en cok satan.sahın dogan gıbı adı cıkmıs ;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kocaballi kullanıcısına yanıt
    Karşılaştırma çok taraflı biri tarafından yapılmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende aldım bakalım salı gelecek 600tl aldık hayırlısı sar elektronik arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angry006

bende aldım bakalım salı gelecek 600tl aldık hayırlısı sar elektronik arkadaşlar

Pahalı almışsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: superhead

quote:

bende aldım bakalım salı gelecek 600tl aldık hayırlısı sar elektronik arkadaşlar

Pahalı almışsın.

saol eksik olma
  • quote:

quote:

quote:

Pahalı almışsın.

saol eksik olma

alınma ama şu anda normal fiyatının 599 tlye düştüğüne dair bilgiler var.
    Biraz sabretseydin çekle puanla 500 tl civarına alabilrisin ama alınmış alınmıştır hayırlı olsun güle güle kullan.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Pahalı almışsın.

saol eksik olma

alınma ama şu anda normal fiyatının 599 tlye düştüğüne dair bilgiler var.
    Biraz sabretseydin çekle puanla 500 tl civarına alabilrisin ama alınmış alınmıştır hayırlı olsun güle güle kullan.

panpa zaten 599tl aldım 600tl dedim çek puanım falan yok kredi kartım yok kargo bedava yanında jelatinde aldım 5tlye :)https://www.epttavm.com/ sağ tarafta var telefonlarhttps://www.epttavm.com/tr/item/4612949_general-mobile-discovery-black-16-gb/

• http://m.gittigidiyor.com/urun/135188099

Eniştem istiyordu yukardaki linkteki satıcıdan aldım %5 çekim vardı 25 tl word kart veriyor birde avantajix uygun bir fiyat oldu sanırım... Yalnız kargo ücretli neyse artık diğer satıcıdan ücretsizdi sonradan gördüm sarelektronik mi neydi adı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seas79 -- 17 Kasım 2014; 20:51:47 >
  • Gg da 579 tl artı puan var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • HIZLIAL da 730 tl site 130 tl lik özel çek veriyor

600 tl

bkm 350 üzeri anında 30 tl düşüyor

570

50 tl de 500 üzei alışverişe cardfinans a veriyor

520 ye geliyor

ekstra kartlarda puan bonus vs varsa kullanabilrisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formula01 -- 25 Kasım 2014; 13:03:56 >
  • bir ara yns muhabbeti vardı bir de kendisi distiribitör diye tanımlayan bir şahıs, adam yaptığı iş bile doğru yazamıyordu, ne günlerdi. şimdi ne siteleri kalmış, ne telefonları. bence almayın da, alırsanız sağlam yerden alın, çünkü bozulcaktır. benimki bozulmadı geyiğine inanmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agtr -- 25 Kasım 2014; 21:56:59 >
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.