Şimdi Ara

General Mobile Discovery için Sıcak Fırsatlar (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.040
Cevap
29
Favori
75.577
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    valla gayet iyi hizmet veren firmalar da var. teleservice de iyi olmayabilir ama yıllar önce nokia kullanırken telefonumu KVK servisine verdikten 3-4 gün sonra tamir edip verdiklerini bilirim. Yine KVK'ya Huawei telefonumu verdim. 10 günde anakart değiştirip verdiler. Daha 2 gün önce abim Samsung telefonunu servise verdi, 1 gün sonra anakart ve bataryayı değiştirip verdiler. Üstelik garantisi 30 temmuzda biten telefonu 31 temmuzda servise verdiği halde.

Bir de Telpa'nın yaptığına bak. 2.5 aydır telefonum ortalarda yok. Adamlara telefonum nerede, kayıp mı ettiniz diye soruyorum. Ona da cevap yok. Yarın öbür gün telefonumla terörist saldırı düzenlense, IMEI'si benim adıma kayıtlı, benim başım belaya girecek. 2.5 ayda bir telefon tamir edilmez mi arkadaş. Hadi diyelim telefonu kaybettin. İnsan şunu demez mi: Arkadaş biz telefonu kaybettik/çaldırdık, kusura bakma, bu parası, bu da IMEI'si senin üzerinden silindiğine dair yazı. O da yok. Adamların tek derdi paramı birkaç ay daha geç vermek. Bu kadar utanmaz arlanmaz firma görmedim ben hayatımda.

Şimdi birileri çıkıp ben de Telpa'ya verdim 3 günde 5 günde tamir edip verdiler diyebilirler. Arada böyle şanslı kişiler de olabilir. Ancak benim gibi şanssız da olabilirsiniz. Piyangonun kime vuracağı belli olmaz. Bunu bilin diye yazıyorum bunları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 2 Ağustos 2014; 21:09:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• GMD 2 Alsammı çok fark varmı acaba çok memmunum şu an ben telefonumdan
  • samsung kendı servısını aldıgından berı bence gayet guzel hızmet verıyor. Malatya da yasıyorum burda servısı acıldı telefonu verıyosun ertesı gunu alıyosun. Keza apple ve lg nin servıslerı de gayet ıyı. Ama brıghstar da telpa kadar rezıl servıstı gecen yıla kadar bu yıl nasıllar bılmıyorum. Kısaca Turkıyede adam gıbı servıs ıstıyosan parayı bıraz fazla verıcen telefona malesef. Yoksa cihazın garantisi var yok pekte fark etmıyo. Lafın gelişi olmuş oluo.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kusura bakmayın yeri değil ama gerçekden telpa pişmanlıktır
    Ben o kadar kişiye gmd aldırdırm
    7 Ay sonunda şarj soketim bozuldu 110 tl para istediler kronik sorun için resmen dolandırıcılar
    Şimdi evrakarımı hazırlayıp thh'ne vercem ve ayıplı ürün kapsamında iade edicem sonrasını telpa ve gm düşünsün

• quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

valla gayet iyi hizmet veren firmalar da var. teleservice de iyi olmayabilir ama yıllar önce nokia kullanırken telefonumu KVK servisine verdikten 3-4 gün sonra tamir edip verdiklerini bilirim. Yine KVK'ya Huawei telefonumu verdim. 10 günde anakart değiştirip verdiler. Daha 2 gün önce abim Samsung telefonunu servise verdi, 1 gün sonra anakart ve bataryayı değiştirip verdiler. Üstelik garantisi 30 temmuzda biten telefonu 31 temmuzda servise verdiği halde.

Bir de Telpa'nın yaptığına bak. 2.5 aydır telefonum ortalarda yok. Adamlara telefonum nerede, kayıp mı ettiniz diye soruyorum. Ona da cevap yok. Yarın öbür gün telefonumla terörist saldırı düzenlense, IMEI'si benim adıma kayıtlı, benim başım belaya girecek. 2.5 ayda bir telefon tamir edilmez mi arkadaş. Hadi diyelim telefonu kaybettin. İnsan şunu demez mi: Arkadaş biz telefonu kaybettik/çaldırdık, kusura bakma, bu parası, bu da IMEI'si senin üzerinden silindiğine dair yazı. O da yok. Adamların tek derdi paramı birkaç ay daha geç vermek. Bu kadar utanmaz arlanmaz firma görmedim ben hayatımda.

Şimdi birileri çıkıp ben de Telpa'ya verdim 3 günde 5 günde tamir edip verdiler diyebilirler. Arada böyle şanslı kişiler de olabilir. Ancak benim gibi şanssız da olabilirsiniz. Piyangonun kime vuracağı belli olmaz. Bunu bilin diye yazıyorum bunları.

Dogru telpa rezalet bi firma zaten ama 2,5 aydir telefonun telpada ise eğer tüketici hakem heyetine basvur parani al hocam. Bu iste senin de beceriksizliğin var biraz.

• http://m.n11.com/general-mobile-discovery-1800-mah-batarya-P17302767

Bu ürünü veya benzerini kullanan oldu mu arkadaşlar ? is gorur mu

• coolman7 C kullanıcısına yanıt
    21. gün arayıp para iadesi isteyecektiniz mırın kırın ederse ertesi gün THH gidip dilekçenizi verecektiniz. bu beklediğiniz 2 ayda sonuçlanabilirdi para iadenizi alırdınız. Bende yaklaşık 1 senedir kullanıyorum benim sarj soketi hala bozulmadı ama kardeşime aldıgım teefonun bozuldu ugrasmamak ıcın yaptırdık telefoncunun birinde. Birazda şans işi sanırım ben telefonu kaç kere düşürdüm çünkü haddi hesabı yok :D
  • Maktoyu M kullanıcısına yanıt
    Thh ye verdim, eylul ayina gun verdiler. Thh var diye hemen parani vermiyorlar.

• rock_starr kullanıcısına yanıt
    Thh ye verdim, eylul ayina gun verdiler. Thh var diye hemen parani vermiyorlar.

• elite 32gb modelini 3,5 aylık 950-1000 arası alınır mı sizce arkadaşlar...herşeyi mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: piratees

hepsindenuygun

arkadaşlar bu sitede GENERAL MOBİLE DİSCOVERY 16GB SİYAH kdv dahil 682TL
    kapıda ödeme mevcut

gecen günde casio saat sattı. milletin parasını topladı,sipariş iptal deyip 10 gün paramızı kullanacak.
    yüzde 94 indirim yazıp sattığı saati sonra vay efendim yanlışlık olmuş falan falan.
    alışveriş yapmadan önce iyice düşünün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertMeteAlp -- 5 Ağustos 2014; 20:53:07 >
  • coolman7 C kullanıcısına yanıt
    pazartesi günü telpa servise gittim milleti koyun gibi dizmişler bu kadar arıza veren telefon olurmu arkadaş içeride otuz kişi vardı herhalde arızaya telefonunu teslim etmeye bekleyenler 10 ayda 7 kere servis gördü 2 kere ekran değişti, dan diklik sadece telpada değil GM nin çinden getirdiği bu telefonun malzeme kalitesinden de kaynaklı. umarım para iadesi alır da telefondan kurtulursun kesinlikle uzlaşmaya gitme para iadeni al kurtul. bu telefonu aldığım güne lanet ediyorum. elektronikteki şansım bu telefonla yerle bir oldu,
  • piratees P kullanıcısına yanıt
    682 liraya GMD mi alınır. Huawei G700, 740-750 lira civarı. Hem daha kaliteli, hem 2 GB RAM, hem de ekranı daha büyük. 50-60 lira daha fazla verin şu Telpa'yla muhatap olmayın.
  • Tam bu telefona niyetlenmişken başlığa girip vazgeçiyorum.

600-700'ü geçmeyen alternatifler nelerdir?
    Oyun vs oynanmayacak, kamera ve ekran kalitesi iyi bir telefon lazım.

• Bence discovery almak yerine sarj soketi bozulunca benim gibi servise yollayin sansiniza 23. is gununde gelsin gidin sikayeti basin aldigim para olan 650 tl yi aldim cok mutluyum
  • quote:

Orijinalden alıntı: GokhanAtas

elite 32gb modelini 3,5 aylık 950-1000 arası alınır mı sizce arkadaşlar...herşeyi mevcut

Alinmaz sifir lg g2 32 gb 1200 lira zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: 4ever_aJ

Bence discovery almak yerine sarj soketi bozulunca benim gibi servise yollayin sansiniza 23. is gununde gelsin gidin sikayeti basin aldigim para olan 650 tl yi aldim cok mutluyum

Telefonu nereden almistiniz surec nasil ilerledi ne kadar surdu ayrintili yazarsaniz bizlere ornek teskil eder

• Metrodan aldim, sarj soketi arizalandi metroya gidip teli biraktim. 20 gunde gelmedi tuketici mahkemesine dava actim 2 ay sonraya gun verdiler ama metro 1 ay sonra paramı iade edecegini subeye ugramamı soyledi. Gittim ve 9 ay kullandigim teli iade ettim 650 tl mi geriye aldim.
  • ne yani 930liraya birisinden elite modelini aldım 32gb lıktan slikon klıf ve deri kılıfta gönderiyor pahalı mı diyorsun
  • Discovery 2 başlığı ile birleşse iyi olur aslında ikisi de aynı firmanın azabı
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.