Şimdi Ara

General Mobile Discovery Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    http://www.telpamarket.com/index.php?do=catalog/product&pid=1093&tm=1374921069574

telefonu sipariş vereceğim fakat siyah ve mavi olarak seçtiğimde stokda yok diyor beyaz seçtiğimde stok var ödeme sayfasına atıyor
    ama aynı zamanda ön sipariş diyor sayfada madem bekleyeceğiz gelmesini neden mavi ve siyah alamıyoruz yoksa o renklerimi getirmeyecekler
    sorum şu ki beyaz spariş verirsem kaç güne elimde olur yardımcı olursanız daha önce alan yada benim durumumda olan arkadaşlar mutlu olurum

General Mobile Discovery Hakkında

• Aynı soruyu telpa ya sordum.. Siyah beyaz mavi bütün renkleri gelmeyecek mi acaba diye ?

Hepsi gelecek dediler.. Ama telpamarket sadece beyaz siparişi alıyor orasını anlayamadım. Diğer renkleri diğer mağaza ve web sitelerine mi gönderecekler göreceğiz.
    Hızlıal dan siyah sipariş geçtim eğer sadece beyaz gelecekse işimiz iş yani..

ne zaman elinde olur orasını Allah bilir.. 20 temmuz da sipariş geçtim hala bekliyorum.. sanırım yeni sipariş verenler 13 ağustosu bekleyecekler.. hızlıal da öyle yazıyor şu an.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Subat -- 27 Temmuz 2013; 16:59:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Subat

Aynı soruyu telpa ya sordum.. Siyah beyaz mavi bütün renkleri gelmeyecek mi acaba diye ?

Hepsi gelecek dediler.. Ama telpamarket sadece beyaz siparişi alıyor orasını anlayamadım. Diğer renkleri diğer mağaza ve web sitelerine mi gönderecekler göreceğiz.
    Hızlıal dan siyah sipariş geçtim eğer sadece beyaz gelecekse işimiz iş yani..

ne zaman elinde olur orasını Allah bilir.. 20 temmuz da sipariş geçtim hala bekliyorum.. sanırım yeni sipariş verenler 13 ağustosu bekleyecekler.. hızlıal da öyle yazıyor şu an.

telpa dan beyaz sipariş geçtim bunada şükür :) 1 ağustos teslımat diyo bakalım yollayacaklar mı hiç güvenmiyorum ama telpaya sikayetvar da 300 küsür şikayet var telpa hakkında birine bile cevap atmamışlar alırken baya korka korka ödeme yaptım açıkçası inşallah sorun çıkmaz

• Metro marketlere stok sorun beyler , ben haramidere metrodan aldim , son bir tane kalmisti ellerinde

Cihaz icin ilk izleninlerim kesinlikle bir f/p cihazi yanliz ikinci sim karti takarken ters taktim ve cikarirken 2 tirnagi kirildi simin giristeki

Alanlar ozellikle bu sim girislere dikkat etsin micro olan onden normal olan arkadan ters takiliyor , ben ettim siz etmeyin

Simdi garanti ile ugrasmak istemiyorum , daha cihazi yeni aldim , normal bir telefoncu lehimler herhalde ne dersiniz beyler ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fifaz -- 27 Temmuz 2013; 22:29:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fifaz

Metro marketlere stok sorun beyler , ben haramidere metrodan aldim , son bir tane kalmisti ellerinde

Cihaz icin ilk izleninlerim kesinlikle bir f/p cihazi yanliz ikinci sim karti takarken ters taktim ve cikarirken 2 tirnagi kirildi simin giristeki

Alanlar ozellikle bu sim girislere dikkat etsin micro olan onden normal olan arkadan ters takiliyor , ben ettim siz etmeyin

Simdi garanti ile ugrasmak istemiyorum , daha cihazi yeni aldim , normal bir telefoncu lehimler herhalde ne dersiniz beyler ?

tek kart yeterli galiba ürün çabuk parçalanıyo sikayet varda gördüm şarj yeri kırıklıms birinin garanti dısı demiş servis

• Ewt bir ters karti takmayla dagildi sim girisi , tek kartla kullanicam bende nasil olsa kullanici hatasi damgasi yicez garantiye gonderirsek cihazi

• Fifaz kullanıcısına yanıt
    evet haklısınız cihaz çok nazik.. kesinlikle sert hareketlerden kaçınılmalı.. sim kartlar düzgün takılmalı vs.. vs... yoksa telefonun orasını burasını bozmak hiç zor olmayacaktır.. aman dikkat :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    General Mobile Discovery Servis
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.