Şimdi Ara

General Mobile Discovery Elite video inceleme 'Bütün detaylar bu videoda' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.063
Cevap
4
Favori
51.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR MADEM S800AC MERAKLISISINIZ İLLAKİ BİR KERNEL ÇIKACAK BU CİHAZ İÇİN O ZAMAN AC SEVİYESİNE YÜKSELTİRSİNİZ.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Telefonun güzel olduğunu zaten düşünüyorum açıkçası fiyat/performans olarak en iyisi denilebilir g2 cileri anlamıyorum o konuda. Ancak firma yetkililerinin çok büyük pazarlama hataları oldu. O yüzden bu teknopah gibi adamlarda meydan buldu işte.
    Neyse Mesut Bey ilk kez sıkılmadan bir telefonun incelemesini izledim vazgeçmiştim tekrar alma isteği doldu içime.
    Peki sizce Haziran-Temmuz aylarında çıkacak ac li versiyonu beklemeli miyiz? Fiyatı değişir mi o versiyonun? Tabi fiyat konusunda emin olamassınız ama tahmininiz nedir? Birde kamera çok kullanmayan biri için tavsiye eder misiniz? Müzik ve oyun performansı daha önemli açıkçası benim için
    Bide saygısız insanlara saygı öğretmeye uğraşmayın bence boşa kürek çekmek gibi

Orijinalden alıntı: Speed-Step

Merhaba,

Tamam 1199 dediler cihaz 1299 fiyat etiketi ile geldi. Burada bir hayal kırıklığı yaşandı anlıyorum fakat gerçekten burada samimiyetime güvenin lütfen anlayamadığım nokta bu adamlar sizin paranızı alıp da zorla 100TL daha mı istediler de sizler hıyar yerine konmuş oldunuz?

1300TL olacağı daha telefon satılmadan belli oldu :) Yani ön sipariş verip dolandırılan yok, zorla parası alınan da yok kim kimi ne yapıyor o kısmı anlayamadım gerçekten.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

Bizlere apple gibi samsung gibi firmalar yaranır hocam ne muhattap bulursun ne incelemeye telefon alabilirsin nede fiyatını konuşabilirsin boşversene

Telefonum ucuz, işini yapan ve ortalama bir telefon.
    Ürünler, markalar üzerine bu güne kadar hiç tartışma yapmadım. Uygun fiyata uygun cihazı verenden alırım, hiç önemi yok.
    Telefon piyasasını takip etmek zevklerimden biri.
    İncelemeyi yaptığınız için de teşekkürler.

Şunu söylemek istiyorum,
    Ne olursa olsun bana göre güzel bir telefon, evet ama önceden verilen sözler tutulmadı sanki.
    1- Fiyat
    2- Zamanlama
    Bu konular önemli, çok insan bu yüzden şikayetçi oldu.
    Şahsen G2 gibi bir telefon bana daha cazip gözüküyor. Umarım satışlarınız güzel olur, kullananlar çok memnun kalır.

Sevgiler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: stalker(1979)

Donanımhaber iyice General mobile'ın savunucusu olmuş. Fiyatı normal bana kızmayın demeyin mesele 100 TL çok az olayı değil. Mesele Barselonada söylediklerinin arkasında durmamaları.
    Türk milleti verilen sözlerin arkasında durulmasını ister. Sözünü tutmayan politikacı misali sandığa gömer benim milletim. Ya söz vermiyeceksin yada verdiğin sözü tutacaksın. Tekrar ediyorum mesele PARA değil güven sorunudur. Bizlere tekrar yalan söylemeyeceklerini nereden biliyoruz??
    Bu arada bu gün yaptığınız röportaj forumunu neden sildiniz??

------Telpa ile General Mobile Discovery planlarını konuştuk
    Günlük Haber Erdi ÖZÜAĞ "Fx57"
    22 Mart 2014, Cumartesi 17:03 44
    Telpa Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Yaman ile General Mobile markası altında Discovery akıllı telefon ailesini, akıllı telefon pazarına yönelik düşünce ve planlarını konuştuk.-----------

RTE twitter ve youtube yi yasakladı siz de bu akımdan etkilendiniz yada bu sildiğiniz forumda yazılanlar Telpa ve general mobile'in hoşuna gitmedi.
    Donanımhaberin ilk defa bir konuyu komple sildiğini gördüm. Benim yazımı da kaldırırsınız siz ama neyse bir kişi bile okusa kardır.

helal olsun bak yeni farkettim konu siliniyorsa birşeyler ört bas ediliyor demektir.

• Eleştirilerimizde hakkaniyetli olmalıyız, bu insanların değerini bilmeliyiz, iyi niyetli olduklarını görmeliyiz. Eleştirirken kırıcı olmaktan kaçınmalıyız. Fikrimizi söyldikten sonra illa fikrimizi insanların kabullenmesi gerektiğini de düşünmemeliyiz. Altı üstü incir çekirdeğini bile doldurmayacak tartışmalarla vaktimizi boşa harcamamlıyız. Bence herkes iyi niyetli işini yapıyor. Birbirimize saygı ve sevgi çerçevesinde hitap etmeliyiz. Ben DH ekibini yaptıkları çalışmalardan dolayı takdir ve tebrik ediyorum. Arkadaşlarımızında eleştirilerini not edileceğini düşünüyorum. Herkese iyi geceler.

• [Image]http://i.hizliresim.com/wzXq84.png[/Image]

Bahsettiğiniz şarj süresi orta-üst ise bu ne oluyor bilmiyorum.

Wi-fi hiç kapanmadı, 45 dakika kadar Order and Chaos oynandı, rutin sosyal ağ takibi, mail takibi, 30 dakikadan fazla tek bir görüşme yapıldı. 20 kadar normal mesaj ve en az yarım saat WhatsApp kullanıldı. Ekran ışığı güneş altında %100, iç mekanlarda %20-25.

Vaatler yerine getirilmedi, f/p oranı düştü, Discovery'de yaşanan garanti soygunları güveni düşürdü.

Tebrik ederim, GM. Umutları suya düşürdün.

• Krayir kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

İnsanlara saygı öğretme çabasında değilim zira aileleri bir şey yapmadıysa 12-18 senenin hakkını burada 1 mesaj ile veremem :) Amacım yanlış bir bilgi veya gerçek dışı bir itham var ise cevapsız bırakmamak.

AC versiyonunun fiyatı önemli fakat pil tüketimi daha önemli :) Zira pil tüketimi artacaksa zaten ucu ucuna yeten pil hiç yetmeyecek demektir.

Elite aslında yüksek performanslı bir telefon ama daha çok fotoğraf, müzik ve web deneyimi için ideal zira pili bu şekilde kullanım ile ucu ucuna günü tamamlarken oyun ile ne olur bilemiyorum.

32GB Elite modeli bence fiyat / performans oranı yüksek ama henüz Discovery gibi F/P kralı değil. Asıl Lite modeli 999TL'den gelirse o olay olacak :)

Sevgiler,
    Mesut Çevik
    İlgi görüyordu çünkü fiyatı ucuzdu, geri kalanı fazla kurcalamıyordu millet.
    Bu sefer satmayacak çünkü fiyatı fahiş..

Çok gündem olması yada konuşulması her zaman çok satacağını göstermeyebilir dikkat edin:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Yanlış olmasın 1300tl'lik fiyatı savunmuyorum, ne "gada" ucuz o"gada" iyi

Orijinalden alıntı: -BraveHeart-

Elite Çöp Diyenler G2 ye 1.600 tl verenlerdir.

Elitede vazgeçmiştim Akşam üzeri telefon almaya çıktım kendimden emin g2 alacaktım bu fiyatı görünce geri dönüş yaptım

• İnceleme için teşekkürler her şey netleşti artık. Kullanan kullanır, kullanmayan kullanmaz arkadaşlar. Alçaltıcı cümleler kurmadan yorum atalım. :)

• Nexus 5 e pil az deyip şimdi Elite i savunanları kınıyorum .

Açıkçası söylediğiniz değerlerde bir yanlışlık olduğunu düşünüyorum. Zira oyunu, 3G'i geçtim sadece video izleseniz uçak modunda anca o kadar gider zaten. Kaldı ki yurt dışındaki sitelerde yayınlanan bu tip testlerde ekran parlaklığı orta seviyeden aşağıda tutulur.

Eğer mümkün ise bir sonraki deneyiminizi gsam battery monitor isimli uygulama ile kayıt altına alır mısınız? En azından ne ne kadar açık kalmış daha rahat görürüz.

Sevgiler,
    Mesut Çevik
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Orijinalden alıntı: clopin

quote:

Orijinalden alıntı: -BraveHeart-

Elite Çöp Diyenler G2 ye 1.600 tl verenlerdir.

Elitede vazgeçmiştim Akşam üzeri telefon almaya çıktım kendimden emin g2 alacaktım bu fiyatı görünce geri dönüş yaptım

bide %25 indirim

• Melese 100 lira değil, siz hala anlamadınız mı?

Mesele firmanın sözünde durmaması... Adamlar ilk DH videosunda fiyatın 1199 TL olacağını söyledi. Aslında 999 TL olsun istiyorduk, kur yüzünden bu fiyata satılacak dendi. Sonra kur düştü ama fiyat 1299 TL oldu? Yetkililer cihazın prim yaptığını görünce işi aç gözlülüğe vurdu; verdiği sözü unuttu. Bu durum da insanlarda güven kaybına yol açtı. Artık tekar güven kazanmaları da çok zor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtsbora -- 22 Mart 2014; 23:37:15 >

Orijinalden alıntı: plesk

boşuna inceleyip durmayın o fiyata kimse almaz o cihazı

E ben alacağım. Nasıl oluyroda benim adıma konuşuyorsun. Bunlarda yeni türedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stalker(1979)

Donanımhaber iyice General mobile'ın savunucusu olmuş. Fiyatı normal bana kızmayın demeyin mesele 100 TL çok az olayı değil. Mesele Barselonada söylediklerinin arkasında durmamaları.
    Türk milleti verilen sözlerin arkasında durulmasını ister. Sözünü tutmayan politikacı misali sandığa gömer benim milletim. Ya söz vermiyeceksin yada verdiğin sözü tutacaksın. Tekrar ediyorum mesele PARA değil güven sorunudur. Bizlere tekrar yalan söylemeyeceklerini nereden biliyoruz??
    Bu arada bu gün yaptığınız röportaj forumunu neden sildiniz??

------Telpa ile General Mobile Discovery planlarını konuştuk
    Günlük Haber Erdi ÖZÜAĞ "Fx57"
    22 Mart 2014, Cumartesi 17:03 44
    Telpa Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Yaman ile General Mobile markası altında Discovery akıllı telefon ailesini, akıllı telefon pazarına yönelik düşünce ve planlarını konuştuk.-----------

RTE twitter ve youtube yi yasakladı siz de bu akımdan etkilendiniz yada bu sildiğiniz forumda yazılanlar Telpa ve general mobile'in hoşuna gitmedi.
    Donanımhaberin ilk defa bir konuyu komple sildiğini gördüm. Benim yazımı da kaldırırsınız siz ama neyse bir kişi bile okusa kardır.

Arkadaşım sen milletini tanıyamamışsın.Bu milletin insanı balık hafızalıdır ne sözünü tutmayanı sandığa gömmesinden bahsediyorsun gözünü seveyim.Çıkarı menfaati neyse ona inanır senin insanın bu herşeyde böyledir...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.