Şimdi Ara

General Mobile Discovery Anakart Tamiri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    General Mobile Discovery telefonum yüksek bir yerden düştü açılmıyor. Yetkili servise getirdim anakart değişimi için 300-TL ücret isteniyor. Anakart değişimi için dışarıdaki servislere gitmek fiyat veya kalite açısından daha avantajlı olur mu ya da bu tarz sert darbelerde illa anakart değişimi gerekir mi?

• 300 tl istenimirmi bir telefonun ana kartina. 300 tl verecegime gider 2. Elini alirim daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlginç gerçekten. Normalde düştüğünde ekran arızalanırdı değiştirio kullanırdın. Anakart bulması iraz daha zordur dışarıdaki telefoncular kim bilir anakart için bile ne kadar isterler. Tavsiyem 200 lira ya bazen temiz telefon düşüyor sahibinden de falan onları takip etmeniz veya başka telefon bakmanız. Yada ucuzdan anakartı sağlama model bulur onunkini taktırırsın sana kalmış...

• biraz yüksekten sert zemine düştü sanırım ondan olabilir. bir kaç yere sordum yetkili servisten başka anakart değiştiren yok zaten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: twimela

Merhabalar
    General Mobile Discovery telefonum yüksek bir yerden düştü açılmıyor. Yetkili servise getirdim anakart değişimi için 300-TL ücret isteniyor. Anakart değişimi için dışarıdaki servislere gitmek fiyat veya kalite açısından daha avantajlı olur mu ya da bu tarz sert darbelerde illa anakart değişimi gerekir mi?

çinden lenovo al 300 tl ye. bunun imeisi ile de imei atarsın. 300 tl ne ya.
  • profilo avm genel merkeze gönderdiniz mi ?. yurtiçi kargo ile ücretsiz yollayabiliyorsunuz ve kendi cihazım için söyliyeyim 1 günde halloldu ve geri kargolandı. buradan kontrol edebilirisiniz anakart dahil parçalar değişti 45 tlyehttp://servis.telpabayi.com/DeviceDetail.aspx?t=2&q=499011666593

edit: telefonu ücretsiz yolluyorsunuz ve tamir ücreti belirlenince size yapalım mı yapmayalım mı diye soruyorlar , eğer istemezseniz ücretsiz geri yolluyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myrmidons -- 11 Şubat 2016; 21:28:16 >
  • Nasıl ücretsiz gönderiyoruz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    General Mobile Discovery Sorun!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: adem11915

Nasıl ücretsiz gönderiyoruz

yurtiçi kargo şubesine gidip telpa genel merkezi profilo avmye telefonumu gönderecektim derseniz yardımcı olurlar herhalde, ben öyle demiştim yani.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.