Şimdi Ara

General Mobile Discovery 2+ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
3.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: stevejones

quote:

Orijinalden alıntı: Xhenderon

quote:

Tutarsiz ve komiksin gercekten beni bilen bilir gmdyi asla onermem yanar donerligim yoktur yani,az onceki bir baska konuda benim mesajoma guya muhalefet ediosun hadi onaa ok ama muhalefet edip benle ayni tavsiyeyo veriosun hadi onada tamam ama konuya gorr degismenin alemi yok burda gmdci olmus mavi boncuk agitiosunda orada sarj soketi cok alternatiflere bak diosun,gorus acini gorduk ne kadar sig ama ne bicim bir donus acin var iki konuda heray bana saran gmd fanlarina aliskinim ciddi soyluyorum donem donem tureyen gmd fanboylari var aliskinim yani yazacaginiz cevaplar bile kilise tahmini kolay,sikintiyok onca kisinin post kasmasina katkim oldu sanada olsun.gmd basligi altinda yazarim hemde elestirimi,bazisi gibi samsunga girip samsung oven sonye girip sonynin.cihazlari bir baska yeaavv diyen bukelamun olmadim rahatim.

İste senin sıkıntın bu. Sen fanboysun. Tek bir markaya cakili kalmissin. Senin bukalemunlukla itham ettigin seyi sana aciklayayim.
    Her telefon tavsiyesi isteyene hep ayni telefonu onermiyorum. Oneri isteyenin butcesine ve telefondan ne bekledigine gore oneri sunuyorum. 800 lirasi olana 300 daha koy g2 al demiyorum.
    Soket olayina gelince. Allahtan profilim gizli degil senin gibi. Rahat rahat bakabilirsin gecmisime.
    1)Soket sorunu yok demedim.
    2)Gmd kullanmiyorum.
    3)Senin gibi fanboy olmaya ihtiyacim yok. İnsanlara yardimci olmaya calisiyoruz. Zorla insanlarin kafasini celmeye calismiyoruz.
    Bana bukalemun demissin.
    Ama sende cekirge gibisin masallah. Konudan konuya atlamayi ne cok seviyorsun. Sordugumuz sorulara cevap yok. Klasik savunma zihniyeti. -Konuyu degistir. -Karsidakine saldir. -Seviyeyi dusur. -Ve o seviyedeki tecrubenle saf disi et.
    Daha kac kisi hosafa cevirecek seni merakla bekliyorum
    Bu arada kimin post(12k) kastigi belli. Her basliga girip kisa kisa; çöp,fason,cin mali ve topladigin 15-20 ss. Biz de kasacak olsak senin gibi yapariz.

Yemine samimiyetimle soyluyorum.sonuna ojumadim cunku her gmdcinin taarruzuna cevabim var inceden,neyin fanboyum g2 kullaniyorum lg ninmi...ilk kez lg aldim oncesinde xperia sp aldim kullandik onerdik sonyninmi o zamanda sonycisin.denirdi oncesinde blackberry ve htc kullandim memnundum onerdim sen htcden parami aliosun.deniliyordu cidden demekki her markaya yakınım esit,bende bilemedim hangisinin fanboyumuyum

Sen kimsenin postunu okumuyorsun.
    Belli basli kafanda savunma sistemleri var. Pisirip pisirip yaziyosun.
    Yine tekrarliyorum. Senden beklenen sorulara cevap vermeden konu degistirdin yine.
    Fanboyluga gelince; cogu Türk insani gibi para verdigi mali yerlere goklere sigdiramiyosun. Senin durumun bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DntRx -- 21 Ekim 2014; 23:50:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tutarsiz ve komiksin gercekten beni bilen bilir gmdyi asla onermem yanar donerligim yoktur yani,az onceki bir baska konuda benim mesajoma guya muhalefet ediosun hadi onaa ok ama muhalefet edip benle ayni tavsiyeyo veriosun hadi onada tamam ama konuya gorr degismenin alemi yok burda gmdci olmus mavi boncuk agitiosunda orada sarj soketi cok alternatiflere bak diosun,gorus acini gorduk ne kadar sig ama ne bicim bir donus acin var iki konuda heray bana saran gmd fanlarina aliskinim ciddi soyluyorum donem donem tureyen gmd fanboylari var aliskinim yani yazacaginiz cevaplar bile kilise tahmini kolay,sikintiyok onca kisinin post kasmasina katkim oldu sanada olsun.gmd basligi altinda yazarim hemde elestirimi,bazisi gibi samsunga girip samsung oven sonye girip sonynin.cihazlari bir baska yeaavv diyen bukelamun olmadim rahatim.

İste senin sıkıntın bu. Sen fanboysun. Tek bir markaya cakili kalmissin. Senin bukalemunlukla itham ettigin seyi sana aciklayayim.
    Her telefon tavsiyesi isteyene hep ayni telefonu onermiyorum. Oneri isteyenin butcesine ve telefondan ne bekledigine gore oneri sunuyorum. 800 lirasi olana 300 daha koy g2 al demiyorum.
    Soket olayina gelince. Allahtan profilim gizli degil senin gibi. Rahat rahat bakabilirsin gecmisime.
    1)Soket sorunu yok demedim.
    2)Gmd kullanmiyorum.
    3)Senin gibi fanboy olmaya ihtiyacim yok. İnsanlara yardimci olmaya calisiyoruz. Zorla insanlarin kafasini celmeye calismiyoruz.
    Bana bukalemun demissin.
    Ama sende cekirge gibisin masallah. Konudan konuya atlamayi ne cok seviyorsun. Sordugumuz sorulara cevap yok. Klasik savunma zihniyeti. -Konuyu degistir. -Karsidakine saldir. -Seviyeyi dusur. -Ve o seviyedeki tecrubenle saf disi et.
    Daha kac kisi hosafa cevirecek seni merakla bekliyorum
    Bu arada kimin post(12k) kastigi belli. Her basliga girip kisa kisa; çöp,fason,cin mali ve topladigin 15-20 ss. Biz de kasacak olsak senin gibi yapariz.

Yemine samimiyetimle soyluyorum.sonuna ojumadim cunku her gmdcinin taarruzuna cevabim var inceden,neyin fanboyum g2 kullaniyorum lg ninmi...ilk kez lg aldim oncesinde xperia sp aldim kullandik onerdik sonyninmi o zamanda sonycisin.denirdi oncesinde blackberry ve htc kullandim memnundum onerdim sen htcden parami aliosun.deniliyordu cidden demekki her markaya yakınım esit,bende bilemedim hangisinin fanboyumuyum

Sen kimsenin postunu okumuyorsun.
    Belli basli kafanda savunma sistemleri var. Pisirip pisirip yaziyosun.
    Yine tekrarliyorum. Senden beklenen sorulara cevap vermeden konu degistirdin yine.
    Fanboyluga gelince; cogu Türk insani gibi para verdigi mali yerlere goklere sigdiramiyosun. Senin durumun bu.

Ah keske 12000.mesajimn.hepsini.okumus olsanda.sonra okimus gibi yapsan lg g2 de sunu yapmayi nasil akil etmez,sunu koyudun bari sunuda koy sana maliyeti 5 dolar bole degil neyin hesabindasin lg vb mrsajlarimi okumus olsan,neyse isim.gucum var mecburen yatacagim.

Ima etmem lafi firildak gibi dondurmem.dosdogru söylerim sanada diyeyim ortalama gmd fanboyundan yiksek IQ DA sezdim seni o yüzden kendini yeterince ifade edebildigi dusunuosan zaten ne ala,bildigini düşündüğünü yazmissindir,ama yok benfe boldigin gmd fanboyuyum dersen de ben yarina kadar yokum bu sirada isyedigin gibi yazar cizersin,dukkan senin hadi kal saglicakla.

• beyler sizin tartışmanızı mı okuyacağız. telefonla ilgili 2 bilgi alayım diye geldim, klasik aynı terane devam ediyor. bıktım yeminle.
  • Atak-1 kullanıcısına yanıt
    Ya bi git daha cin mali nedir bilmiyon konusuyon.

• Nefy kullanıcısına yanıt
    Bıktık bıkmasınada, bu şarkı burada bitmez.

"İnsan, her şeyden çok tartışmacıdır"...

• Olm tutturmuşsun bi çin malı garanti ölü türküsü başkada bişey yok garantiyle işim olmaz zaten çin malı olmuşsa nolmuş çoğu öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caspers35

Ya bi git daha cin mali nedir bilmiyon konusuyon.
    Cahille etme sohbet yorulursun boşuna dememişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atak-1 -- 23 Ekim 2014; 11:19:49 >
  • Atak-1 kullanıcısına yanıt

• Soruma cevap verirmisiniz gm discovery 2 çok ısınıyomuş bi sayfada 15 dk face + 5dk gta sa 33 dereceden 69a çıkmış kılıfla
  • 2+ modeli hala satışa cikmadi ne zaman cikacak acaba.

• bence bu paraya alınabilecek ideal bir telefon abartı bir ısınması yok
  • Arkadaşlar ben de discovery 2+ alma arefesindeyim.Telefonun kronik arızası var mı acaba,özellikle bu telefonu kullananlar tavsiye ederler mi yoksa aldıklarına pişman mı? Bir de huawei ascend g7 var aklımda,hangisini önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: catkara

Arkadaşlar ben de discovery 2+ alma arefesindeyim.Telefonun kronik arızası var mı acaba,özellikle bu telefonu kullananlar tavsiye ederler mi yoksa aldıklarına pişman mı? Bir de huawei ascend g7 var aklımda,hangisini önerirsiniz?

Kesinlikle Huawei g7. Kendim Gmd1 kullanıyorum ama yeni bir telefon düşünüyorum. G7 her yönden çok iyi ve fiyat farkı sadece 100 TL. Maceraya gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: vaskin77

quote:

Orijinalden alıntı: catkara

Arkadaşlar ben de discovery 2+ alma arefesindeyim.Telefonun kronik arızası var mı acaba,özellikle bu telefonu kullananlar tavsiye ederler mi yoksa aldıklarına pişman mı? Bir de huawei ascend g7 var aklımda,hangisini önerirsiniz?

Kesinlikle Huawei g7. Kendim Gmd1 kullanıyorum ama yeni bir telefon düşünüyorum. G7 her yönden çok iyi ve fiyat farkı sadece 100 TL. Maceraya gerek yok.

edit: imla

G7 hangi yönlerden çok iyi? Bence değil. işlemcsini, ramini, romunu geçtim, ekrandan kaybetmiş zaten. o koca ekrana 1280x720 olmuş mu?
    GM1 den GM2 ye geçiş yaptım GM1 i de kardeşime verdim. Sorunsuz şekilde ekran filmsiz ve kılıfsız 1.5 yıl kullandım, ne soket kırıldı ne arıza verdi.

Şunu da söyleyeyim. Avea ya gm discovery 2 plus gelsin diye 15 gün bekledim. Bana Sürekli elleinde olan G7 ve note 3 vermeye çalıştılar. Her gelene de bu şekilde davranıyolar ve stoklarını eritiyorlar. (İnsanlar, Note 4 çıkmışken sürekli fiyatı düşen Note 3 e aveada türkselde vodafonda farketmez 1800 tl neden versin? gider n11 den 1450 ye alır.)

Neden G7 ler eritiliyor peki;
    G7 android L (5) alabilecek mi?
    Alırsa 64 bit mi alacak 32 bit mi?

donanım olarak GMD 2 ağır bastığı için araştırmadım bile, araştıran varsa yazsın.

Uzun lafın kısası GM discovery 2 yine fiyat/performans açısından damgasını vurdu. Android L çıkınca 8 çekirdeğin ne işe yaradışını öğreneceğiz. (64 bit)

5 gündür kullanıyorum.
    - leri: Ekran hassasiyeti, pilin çıkarılamaması, şarjının GM1 e göre daha az gitmesi, launcher ın yavaşlığı.
    + ları: artısı çok, kısaca rakip telefonlara göre işlemci ve ekranının daha iyi olmasının getirdikleri diyebiliriz.

Son olarak şunu ekleyeyim: ilk çıkan androidli telefon HTC dream den başlayın, huawei u8800, lg p970, gmd, galaxy serisi (G5 hariç), LG G2 (aman diyim mikrofon sorunu) GMD2 (tecrübe 5 gün) kullandım. Hiç biri discovery 1 kadar (dikkat edin 2 demedim) ergonomik, kullanımı kolay, hafif, hızlı, stabil ve sağlam olmadı. GMD 2 yi GMD1 ile olan geçmişime güvenerek aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resatberk -- 13 Aralık 2014; 10:43:23 >

• resatberk kullanıcısına yanıt
    Bir telefonu kağıt üzerindeki donanim özelliklerine göre değerlendirip, diğer telefonlarla kıyaslarsak her zaman hüsran yaşarız. Senin yaklaşımın da bu şekilde.
    Önce yazılım desteğinden başlayalım. G7 Lolipop 5.0 alacak mı diye soruyorsun. Peki GMD2 alacak mı ? Discovery 1'in kitkat macerasını bir Allah bir de yaşayanlar (ben de dahil)bilir. Allah'tan Discovery 2 direkt kitkat ile geldi yoksa görürdük nasıl güncelleme alacağını .
    Ekran olayına gelirsek...senin mantığınla en iyi ekran çözünürlüğü en yüksek olandır. O zaman bırak hd ekranı full hd ekranlar da şu anda yetersiz. Artık 2k ekranlar çıktı yakında belki 4k ekranlı telefonları göreceğiz. Peki bu iyi birşey mi? 42" bir led tv de bile hd (720p) görüntü yeterli iken 5.5" bir ekranda full hd veya 2k ekrana gerek var mı? Telefonlar tv gibi fişi prize takılıp kullanılamıyor maalesef. Çözünürlük ne kadar yüksek olursa batarya süresi ve performans o kadar düşer. Ben full hd ekran ile bir günü zar zor çıkartmaktansa hd ekran ile 2-3 gün kullanmayı tercih ederim. Ekran demişken forumda Discovery 2'nin dokunmatik sorununu görmüşsündür heralde.
    İşlemci konusunda da aynı düz mantıktan gitmişsin. Yani ne kadar çok çekirdek o kadar iyi telefon. Öncelikle şunu belirteyim; G7 orta segmentte bir telefon. Tamamen f/p odaklı tasarlanmış. İşlemcisi bu nedenle giriş seviyesi seçilmiş. Ayrıca bilenler bilir Mediatek'in en iyi işlemcileri bile Qualcomm'un orta seviye islemcilerinin performansını verebiliyor.
    Neyse bu böyle uzayıp gider. Son olarak tasarım ve malzeme kalitesini karşılaştıralım. Aslında burada kıyaslama yapmak abesle iştigal. Bir yanda Discovery 2'nin Samsung s5 çakması plastik kasası, diğer yanda metal kaliteli bir kasa.

• arkadaşlar gm discovery 2+ ı eledim şimdi ascend g7 ve FLY IQ 4513 Quantum arasındayım g7 nin oyun performansı nasıl ? real racing 3 gta sa kasma olurmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: DirkDriggler

arkadaşlar gm discovery 2+ ı eledim şimdi ascend g7 ve FLY IQ 4513 Quantum arasındayım g7 nin oyun performansı nasıl ? real racing 3 gta sa kasma olurmu

Eğer forumda inceleme videosu ve mobilite'yi izlediysen Erdi Özüağ oyun performansından bahsetmiş. Real reacing 3 sorunsuz oynanıyor sadece Modern Combat 5 biraz kasıyor demiş. Sadece oyun için almayı düşünüyorsan başka telefonlara bakmanı öneririm.

• izledim incelemeyi modern combat 5 de kasıyo falan demedi
  • DirkDriggler D kullanıcısına yanıt
    Mobilite de G7'den bahsediliyordu. Orada söylendi yanlış hatırlamıyorsam.

• quote:

Orijinalden alıntı: vaskin77

Mobilite de G7'den bahsediliyordu. Orada söylendi yanlış hatırlamıyorsam.

saol bakıcam şimdi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.